Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara rodzisz bo dziś jakaś taka milczącą jesteś :D

nick nieaktualny, Lalita2710, Kaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Szczęściara rodzisz bo dziś jakaś taka milczącą jesteś :D
    a Ty poszłaś na spacer kochana? męża zgw...łaś? :)))

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja tylko wchodze i patrze czy przypadkiem Ty nie zaczelas rodzic :D ;D

Kaja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz śpi ja mam dzień lenia a bedzie co bedzie juz mi sie nie chce męczyć bo aby pózniej cierpię z powodu zakwasow :(

nick nieaktualny, Kaja, Modelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam nie , nie rodzę :) u mnie po dzisiejszych serduszkowaniach cisza :| nic nie ruszyło

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez tą dzisiejszą pogode jestem jakaś zmęczona :/ niewiem czy miałabym siŁę dziś rodzić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja nic mi sie nie chce wszystko mi obojętne naprawdę straciłam powera :( do tego mam okropna zgage :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam ochotę na obierki pomarańcza :| nie na pomarańcze tylko na skorki z nich :/ dziwne to

nick nieaktualny, Matylda36 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my wróciliśmy objedzeni od Teściowej, oczywiście z torbą jedzenia, więc zaraz sobie zafunduje jeszcze mielonego i zapiję czerwonym barszczykiem, taką mam ochotę :)
    ale fakt senny dzień bardzo, teraz już tylko kanapa.
    Dziewczyny oby się rozkręcilo, bo jakaś cisza porodowa od paru dni :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaja lubią tę wiadomość

• olala81 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pocieszyłyście mnie, myślałam, ze tylko ze mnie cała energia gdzieś uleciała...

01582n0ast4hm7dp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo Miriam i Szczesciara tak owas se myslalam heeheha tu nic cisza

Ale spokojnie dacie czadu jeszcze :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja też nie mama weny na nic od 11 w łóżku z przerwa na obiad i teraz kolacje ehhhh dupa dupa dupa , a mój m w pracy :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala81 wrote:
    pocieszyłyście mnie, myślałam, ze tylko ze mnie cała energia gdzieś uleciała...

Nie jestes sama ehhhh pawer mi zgasł buuu

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nutka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Nutka każda z nas spr na wlasnym dziecku osobiscie i oceny te co sa podane w necie nie beda sie różniły......

To są testy na bezpieczeństwo, obiektywne, a nie nasze subiektywne oceny:) Jako, że czyszczenie czy ew. komfort możemy ocenić same, to bezpieczeństwa nie ocenimy;) Jednak nie sądzę, że maxi-cosi jest zły, ja po prostu wybrałam ten lepszy;) I baza pasuje potem do następnego fotelika z recaro;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nutka, ile to ja widzialam testow bezpieczenstwa i systemow jakosci fotelikow :P i wyniki sa zalezne od tego w kogo interes chcemy wcelowac :P takze tego, w tych czasach musielibysmy dla wiarygodnych wynikow zatrudnic wlasnego czlowieczka do oceny bezpieczenstwa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia - dokładnie :-) No niestety testy są opłacane przez duże firmy typu ADAC więc te gwiazdki to jest chwyt marketingowy. Jest udowodnione ze za te testy placi producent maxi cosi w duzej mierze :-) Wazne są atesty europejskie, jeśli dany fotelik je dostał, znaczy przeszedł testy bezpieczeństwa i to jest najważniejsze. Ja mam fotelik foppapedretti z kompletu i niczym nie odbiega w porównaniu z maxi cosi i innymi gwiazdkowymi. Rozmawiałam z ludźmi profesjonalnie zajmującymi sie bezpieczeństwem na drodze i ta wiedzę mam od nich. Więc dziewczyny nie ma co panikowac ze dobre są tylko maxi cosi i recaro. Jeśli kupiliśmy foteliki ze wszystkimi atestami to nie ma co sie stresowac. Trzeba je odpowiednio i uważnie zamontować i w drogę :-)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 19:31

nick nieaktualny, monalisa lubią tę wiadomość

• zozol Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny wieczorową porą. Mam pytanie z inne beczki (nie wiem czy już był ten temat omawiany) chodzi mi o materacyk do łóżeczka, jaki kupujecie? Czytam w necie i już sama nie wiem czy gryczano kokosowy czy lateksowy czy jaki wybrać.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol miałam ten sam dylemat bo chciałam kokosowo- gryczany ale tyle sie naczytalam o robakach w gryce ze sie wystraszylam, zapytałam położna i doradzała mi ten:
    http://mobile.more4kids.pl/produkt/63240-materac-lateksowo-kokosowy-hevea-krzys-120x60-medica-poduszka-klin.html
    Więc go kupiliśmy, podobniez bardzo zdrowy dla dziecka.

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol ja mam gryka pianka kokos, mam go w domu przeszlo 2 lata i jest z nim wszystko dobrze, takze kolejnego nie bede kupowac:)

Ja fotelik kupuje w zestawie z wozkiem, a dodatkowo kupujemy baze izofix, bo daje wieksze bezpieczenstwo:-)

Eh caly dzien czytalam, ale jakos nie mialam weny nic pisac;)

Choc glowny powod zagladania, to oczywiscie oczekiwanie na wiesci naszych kochanych mamusiek rodzacych, takze czekamy dalej:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy 3 w 1 , a właściwie to 4 w 1 bo z isofixem firmy Peg Perego i mam nadzieje że się sprawdzi.

bontbhr.png
‹‹ 1275 1276 1277 1278 1279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ