Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara rodzisz bo dziś jakaś taka milczącą jesteś :D

NataliaK, Lalita2710, Kaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Szczęściara rodzisz bo dziś jakaś taka milczącą jesteś :D
    a Ty poszłaś na spacer kochana? męża zgw...łaś? :)))

NataliaK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja tylko wchodze i patrze czy przypadkiem Ty nie zaczelas rodzic :D ;D

Kaja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz śpi ja mam dzień lenia a bedzie co bedzie juz mi sie nie chce męczyć bo aby pózniej cierpię z powodu zakwasow :(

NataliaK, Kaja, Modelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam nie , nie rodzę :) u mnie po dzisiejszych serduszkowaniach cisza :| nic nie ruszyło

weronikabp lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez tą dzisiejszą pogode jestem jakaś zmęczona :/ niewiem czy miałabym siŁę dziś rodzić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja nic mi sie nie chce wszystko mi obojętne naprawdę straciłam powera :( do tego mam okropna zgage :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam ochotę na obierki pomarańcza :| nie na pomarańcze tylko na skorki z nich :/ dziwne to

NataliaK, Matylda36 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my wróciliśmy objedzeni od Teściowej, oczywiście z torbą jedzenia, więc zaraz sobie zafunduje jeszcze mielonego i zapiję czerwonym barszczykiem, taką mam ochotę :)
    ale fakt senny dzień bardzo, teraz już tylko kanapa.
    Dziewczyny oby się rozkręcilo, bo jakaś cisza porodowa od paru dni :)

szczessciara, Miriam, Kaja lubią tę wiadomość

• olala81 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pocieszyłyście mnie, myślałam, ze tylko ze mnie cała energia gdzieś uleciała...

01582n0ast4hm7dp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo Miriam i Szczesciara tak owas se myslalam heeheha tu nic cisza

Ale spokojnie dacie czadu jeszcze :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja też nie mama weny na nic od 11 w łóżku z przerwa na obiad i teraz kolacje ehhhh dupa dupa dupa , a mój m w pracy :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala81 wrote:
    pocieszyłyście mnie, myślałam, ze tylko ze mnie cała energia gdzieś uleciała...

Nie jestes sama ehhhh pawer mi zgasł buuu

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nutka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Nutka każda z nas spr na wlasnym dziecku osobiscie i oceny te co sa podane w necie nie beda sie różniły......

To są testy na bezpieczeństwo, obiektywne, a nie nasze subiektywne oceny:) Jako, że czyszczenie czy ew. komfort możemy ocenić same, to bezpieczeństwa nie ocenimy;) Jednak nie sądzę, że maxi-cosi jest zły, ja po prostu wybrałam ten lepszy;) I baza pasuje potem do następnego fotelika z recaro;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nutka, ile to ja widzialam testow bezpieczenstwa i systemow jakosci fotelikow :P i wyniki sa zalezne od tego w kogo interes chcemy wcelowac :P takze tego, w tych czasach musielibysmy dla wiarygodnych wynikow zatrudnic wlasnego czlowieczka do oceny bezpieczenstwa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia - dokładnie :-) No niestety testy są opłacane przez duże firmy typu ADAC więc te gwiazdki to jest chwyt marketingowy. Jest udowodnione ze za te testy placi producent maxi cosi w duzej mierze :-) Wazne są atesty europejskie, jeśli dany fotelik je dostał, znaczy przeszedł testy bezpieczeństwa i to jest najważniejsze. Ja mam fotelik foppapedretti z kompletu i niczym nie odbiega w porównaniu z maxi cosi i innymi gwiazdkowymi. Rozmawiałam z ludźmi profesjonalnie zajmującymi sie bezpieczeństwem na drodze i ta wiedzę mam od nich. Więc dziewczyny nie ma co panikowac ze dobre są tylko maxi cosi i recaro. Jeśli kupiliśmy foteliki ze wszystkimi atestami to nie ma co sie stresowac. Trzeba je odpowiednio i uważnie zamontować i w drogę :-)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 19:31

NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość

• zozol Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny wieczorową porą. Mam pytanie z inne beczki (nie wiem czy już był ten temat omawiany) chodzi mi o materacyk do łóżeczka, jaki kupujecie? Czytam w necie i już sama nie wiem czy gryczano kokosowy czy lateksowy czy jaki wybrać.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol miałam ten sam dylemat bo chciałam kokosowo- gryczany ale tyle sie naczytalam o robakach w gryce ze sie wystraszylam, zapytałam położna i doradzała mi ten:
    http://mobile.more4kids.pl/produkt/63240-materac-lateksowo-kokosowy-hevea-krzys-120x60-medica-poduszka-klin.html
    Więc go kupiliśmy, podobniez bardzo zdrowy dla dziecka.

NataliaK lubi tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol ja mam gryka pianka kokos, mam go w domu przeszlo 2 lata i jest z nim wszystko dobrze, takze kolejnego nie bede kupowac:)

Ja fotelik kupuje w zestawie z wozkiem, a dodatkowo kupujemy baze izofix, bo daje wieksze bezpieczenstwo:-)

Eh caly dzien czytalam, ale jakos nie mialam weny nic pisac;)

Choc glowny powod zagladania, to oczywiscie oczekiwanie na wiesci naszych kochanych mamusiek rodzacych, takze czekamy dalej:)

weronikabp, szczessciara lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy 3 w 1 , a właściwie to 4 w 1 bo z isofixem firmy Peg Perego i mam nadzieje że się sprawdzi.

bontbhr.png
‹‹ 1275 1276 1277 1278 1279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ