III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya my wróciliśmy objedzeni od Teściowej, oczywiście z torbą jedzenia, więc zaraz sobie zafunduje jeszcze mielonego i zapiję czerwonym barszczykiem, taką mam ochotę
ale fakt senny dzień bardzo, teraz już tylko kanapa.
Dziewczyny oby się rozkręcilo, bo jakaś cisza porodowa od paru dniszczessciara, Miriam, Kaja lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Nutka każda z nas spr na wlasnym dziecku osobiscie i oceny te co sa podane w necie nie beda sie różniły......
To są testy na bezpieczeństwo, obiektywne, a nie nasze subiektywne oceny:) Jako, że czyszczenie czy ew. komfort możemy ocenić same, to bezpieczeństwa nie ocenimy;) Jednak nie sądzę, że maxi-cosi jest zły, ja po prostu wybrałam ten lepszy;) I baza pasuje potem do następnego fotelika z recaro;) -
nick nieaktualnyOj nutka, ile to ja widzialam testow bezpieczenstwa i systemow jakosci fotelikow i wyniki sa zalezne od tego w kogo interes chcemy wcelowac takze tego, w tych czasach musielibysmy dla wiarygodnych wynikow zatrudnic wlasnego czlowieczka do oceny bezpieczenstwa
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia - dokładnie No niestety testy są opłacane przez duże firmy typu ADAC więc te gwiazdki to jest chwyt marketingowy. Jest udowodnione ze za te testy placi producent maxi cosi w duzej mierze Wazne są atesty europejskie, jeśli dany fotelik je dostał, znaczy przeszedł testy bezpieczeństwa i to jest najważniejsze. Ja mam fotelik foppapedretti z kompletu i niczym nie odbiega w porównaniu z maxi cosi i innymi gwiazdkowymi. Rozmawiałam z ludźmi profesjonalnie zajmującymi sie bezpieczeństwem na drodze i ta wiedzę mam od nich. Więc dziewczyny nie ma co panikowac ze dobre są tylko maxi cosi i recaro. Jeśli kupiliśmy foteliki ze wszystkimi atestami to nie ma co sie stresowac. Trzeba je odpowiednio i uważnie zamontować i w drogę ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 19:31
NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny wieczorową porą. Mam pytanie z inne beczki (nie wiem czy już był ten temat omawiany) chodzi mi o materacyk do łóżeczka, jaki kupujecie? Czytam w necie i już sama nie wiem czy gryczano kokosowy czy lateksowy czy jaki wybrać.
-
nick nieaktualnyZozol miałam ten sam dylemat bo chciałam kokosowo- gryczany ale tyle sie naczytalam o robakach w gryce ze sie wystraszylam, zapytałam położna i doradzała mi ten:
http://mobile.more4kids.pl/produkt/63240-materac-lateksowo-kokosowy-hevea-krzys-120x60-medica-poduszka-klin.html
Więc go kupiliśmy, podobniez bardzo zdrowy dla dziecka.NataliaK lubi tę wiadomość
-
Zozol ja mam gryka pianka kokos, mam go w domu przeszlo 2 lata i jest z nim wszystko dobrze, takze kolejnego nie bede kupowac:)
Ja fotelik kupuje w zestawie z wozkiem, a dodatkowo kupujemy baze izofix, bo daje wieksze bezpieczenstwo:-)
Eh caly dzien czytalam, ale jakos nie mialam weny nic pisac;)
Choc glowny powod zagladania, to oczywiscie oczekiwanie na wiesci naszych kochanych mamusiek rodzacych, takze czekamy dalej:)weronikabp, szczessciara lubią tę wiadomość