III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam jesteś niesamowita
Wiesz gdyby teściowa wiedziała jak się starałaś żeby urodzić to może byłaby milsza dla ciebie. Masz świadków wszystkie tu widziałyśmy ile trudu włożyłaś.
No to teraz jestem pewna że wypadł mi cały czop. A moja teściowa ma jutro imieniny hehe ciekawa jestemMiriam, Paulina1986, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę że do teścowej mam neutralne podejście. są chwile że mnie denerwuje ale to normalne. Bardziej byłabym zadowolona gdyby były to imieniny teścia ale do 25 lipca to chyba nie dam rady wytrzymać
nie czop nie jest podbarwiony krwią. ma długość ok. 15 cm, grubość na mały palec i na końcu coś takiego zbitego wyglądem przypomina właśnie korek. kolor budyniowy. bez zapachu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 08:40
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dwupakowce i reszta mamusiek:)
Szczesciara milczy, ale zaraz pewnie wstanie i ze smiechem na twarzy napisze, że tak jesteśmy:P
Najgorsze to czekanie! Ja się denerwuję, a co dopiero Wy hihi;P
Ładna pogoda się szykuje! Super, uwielbiam i Łukaszek też, bo szaleje na słońcu jak nigdy:P trzeba będzie to wykorzystać oczywiście:)
Tusia już legalnie witamy!
Miłego rozpokowującego dnia mamuśki(nie dla wszystkich!)Miriam, Tusia84, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haybeauti wrote:
nie czop nie jest podbarwiony krwią. ma długość ok. 15 cm, grubość na mały palec i na końcu coś takiego zbitego wyglądem przypomina właśnie korek. kolor budyniowy. bez zapachu.
O kurde, to wielkie! Ciekawe, czy ja jeszcze mam - też w nocy nie zapalam światła w łazience. Dowiem się w piątek na wizycie. -
nick nieaktualny