III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bea_tina wrote:Dziewczyny, czy Wam też sie tak paznokcie rozdwajają?? Kurcze jem witaminy, owoce, dużo warzyw, a co mi urośnie troche paznokcia, to zaraz się rozdwaja:/
Tak. Do jakiegoś 6 miesiąca miałam paznokcie jak z akrylu, a teraz marność - nie mogę uhodować więcej niż 3 mm. -
Makcza to ja mam teraz odwrotnie jak wy przed ciążą paznokcie koszmarne miękkie , rozdwajajace do kitu , a teraz twarde i piekne dlugie , ale za to mam włosy strasznie przetluszczone i to mi zostało a wrecz gorzej jest tak mylam raz dziennie , a teraz naj lepiej 2 razy dziennie nic nie pomaga buuuuuuu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to nadrobiłam ten wątek:)
witajcie kochane!
miałam nadzieje, że Miriam i szczesciara już po ale jak widać nie Miriam Ty to udana jesteś z tą teściową a w zasadzie z jej datą urodzin a okazało się że ma innego dnia hit sezonu teraz możesz być spokojna a tyle trudu włożyłaś na prawdę hi hi hi
witam nowe mamusie, które trafiły na ostatnią prostą
dziewczyny ja mam jakiegoś lenia zaczynają boleć plecy jak trochę pochodzę oj zapowiada się chyba ciężki czas;/
co do paznokci Bea-tinko to ja mam mocne tak jak i przed ciążą teraz zdecydowanie polepszyły mi się włosyszczessciara lubi tę wiadomość
-
haybeauti wrote:nie które dziewczyny mówią że wychodzą w częściach.
Wiesz może między 10 a 15 cm tak na oko oceniłam
u mnie np był to budyniowy śluz tylko w dużej ilości na wkładce i tak miałam dwa razy tak sporo i ze dwa razy mniej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak sie rozkrecicie to wszystkie na raz zaczniecie rodzic Trzymam kciuki za was!
Mały przy cycu mogę trochę podczytac forum. Do 3 trymestru mam sentyment.
Wczoraj byliśmy na wazeniu i mierzeniu w przychodni, Leos przytyl w dwa tygodnie 0,5kg. Musieliśmy sie postarać z karmieniem, bo mały to kruszynka, jakiś czas temu brakowało mu 20g i położna zrobiła z tego wielkie halo, na szczęście już waga jest prawidłowa. Waga przy wyjściu ze szpitala 2820g, wczoraj 3820g ))) eh powiem Wam dziewczyny maciezynstwo jest super, ale to tez stres ))Miriam, szczessciara, Bea_tina, haybeauti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś idę zażyć luksusu Wygrałam zakład z koleżanką - stawką był pobyt w spa. Ale po pierwsze teraz to do żadnego spa mi się nie chce, a po drugie, stwierdziłam, że to za duże koszty. No i stanęło na pedicurze. Dostałam bon upominkowy i idę zadbać o stopy (sama to i tak już tam nic nie grzebnę, a tak to zadam szyku na porodówce
To jeszcze z mojego beauti-planu jeszcze przedłużanie rzęs zostało, bo fryzjer już odhaczony. Pewnie na początku kwietnia, jak dotrwamModelka, kotek27, Lissa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Makcza, ja też przed porodem zamierzam na powrót "założyć" rzęsy Zdjęłam dwa miesiące temu, bo jakoś w ciąży mi rzęsy się mocno osłabiły, ale teraz znów są długaśne i ładne, więc będę mogła przedłużyć (ja pod koniec maja dopiero). Mąż mnie przekonuje, że na poród to nie ma sensu i powinnam sobie to zaplanować na "po porodzie", ale ja wiem, że wtedy to ja czasu nie będę miała, a naprawdę dużo nam kobietki da, jak będziemy ładnie wyglądać po porodzie Bo nie będzie zbyt wiele czasu na makijaż czy układanie włosów!
-
nick nieaktualnyOj Makcza moje stopy są w nie najlepszym stanie bo tez juz cieżko do nich mi sie dostać ale mam takie cos ze nie jestem wstanie zdzierżyć jak ktoś dotyka mnie po nich jakaś trauma czy cos podchodzilam juz kilka razy z koleżanka kosmetyczka do moich stop i zawsze kończyło sie tak samo uciekała mnie jestem w stanie sie przełamać