Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatinka mi nie wiec nie pomogę

Kurde to milczenie szczesciary robi sie podejrzane

szczessciara lubi tę wiadomość

• Makcza Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Dziewczyny, czy Wam też sie tak paznokcie rozdwajają?? Kurcze jem witaminy, owoce, dużo warzyw, a co mi urośnie troche paznokcia, to zaraz się rozdwaja:/

Tak. Do jakiegoś 6 miesiąca miałam paznokcie jak z akrylu, a teraz marność - nie mogę uhodować więcej niż 3 mm.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ona nas spr czy mu o niej pamietamy heheheh. A kiedy ona na Ktg idzie bo skleroze mam !!!!!????

Miriam, szczessciara lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza to ja mam teraz odwrotnie jak wy przed ciążą paznokcie koszmarne miękkie , rozdwajajace do kitu , a teraz twarde i piekne dlugie , ale za to mam włosy strasznie przetluszczone i to mi zostało a wrecz gorzej jest tak mylam raz dziennie , a teraz naj lepiej 2 razy dziennie nic nie pomaga buuuuuuu

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Oliwkowa Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wyjątkowo silne paznokcie w ciąży, nie rozdwajają się.

8p3o3e3kc7iuw0y0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w dwupaku hahaha :D

Miriam, nutka, Kaja, agata86, haybeauti, magdalena, MariaAntonina, walabia, mychowe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wczoraj była teraz to nie wiem kiedy. :D szczęściara ja mało co przez Ciebie tu nie urodziłam z emocji. :D

• nutka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam to może potrzeba ci takich emocji?;) Ale tak zaklinałaś ten 28 więc ja bym czekała na ten piątek;)

Miriam lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczessciara wrote:

Ty terororystko buhahahaha my tu już same uda zaciskaly oszty brutusie !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:
    O kurde, to wielkie! Ciekawe, czy ja jeszcze mam - też w nocy nie zapalam światła w łazience. Dowiem się w piątek na wizycie.
    nie które dziewczyny mówią że wychodzą w częściach.
    Wiesz może między 10 a 15 cm tak na oko oceniłam

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczessciara wrote:
    A ja już się ucieszyłam, że rodzisz i czekam na info z porodówki a ty takiego psikusa to nie 1 kwietnia hehe :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nadrobiłam ten wątek:)
    witajcie kochane!
    miałam nadzieje, że Miriam i szczesciara już po ale jak widać nie :) Miriam Ty to udana jesteś z tą teściową a w zasadzie z jej datą urodzin a okazało się że ma innego dnia hit sezonu ;) teraz możesz być spokojna a tyle trudu włożyłaś na prawdę hi hi hi
    witam nowe mamusie, które trafiły na ostatnią prostą:)
    dziewczyny ja mam jakiegoś lenia zaczynają boleć plecy jak trochę pochodzę oj zapowiada się chyba ciężki czas;/
    co do paznokci Bea-tinko to ja mam mocne tak jak i przed ciążą teraz zdecydowanie polepszyły mi się włosy :)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    nie które dziewczyny mówią że wychodzą w częściach.
    Wiesz może między 10 a 15 cm tak na oko oceniłam

u mnie np był to budyniowy śluz tylko w dużej ilości na wkładce i tak miałam dwa razy tak sporo i ze dwa razy mniej.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety jeszcze nie rodzę :( było serduszkowanie hmmm ciekawe czy coś to da :D na jutro mam termin z OM może mała wyjdzie hmm :) a jak nie to w piątek lub w sobote mam podjechać do szpoitala nna KTG

kotek27, mychowe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze to ja muszę wcześniej wstawać żeby nie trzymać was w takiej niepewności hehe :D idę pod prysznic :D

Miriam lubi tę wiadomość

• kotek27 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak sie rozkrecicie to wszystkie na raz zaczniecie rodzic ;) Trzymam kciuki za was!
    Mały przy cycu mogę trochę podczytac forum. Do 3 trymestru mam sentyment.

Wczoraj byliśmy na wazeniu i mierzeniu w przychodni, Leos przytyl w dwa tygodnie 0,5kg. Musieliśmy sie postarać z karmieniem, bo mały to kruszynka, jakiś czas temu brakowało mu 20g i położna zrobiła z tego wielkie halo, na szczęście już waga jest prawidłowa. Waga przy wyjściu ze szpitala 2820g, wczoraj 3820g :)))) eh powiem Wam dziewczyny maciezynstwo jest super, ale to tez stres :)))

Miriam, szczessciara, Bea_tina, haybeauti lubią tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek my tez mamy do Ciebie i Leona sentyment :) kurde nie moge sie przyzwyczaić do Twojego awatarka hehe brakuje mi napisy Leon :)

kotek27 lubi tę wiadomość

• Makcza Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś idę zażyć luksusu :) Wygrałam zakład z koleżanką - stawką był pobyt w spa. Ale po pierwsze teraz to do żadnego spa mi się nie chce, a po drugie, stwierdziłam, że to za duże koszty. No i stanęło na pedicurze. Dostałam bon upominkowy i idę zadbać o stopy (sama to i tak już tam nic nie grzebnę, a tak to zadam szyku na porodówce :)

To jeszcze z mojego beauti-planu jeszcze przedłużanie rzęs zostało, bo fryzjer już odhaczony. Pewnie na początku kwietnia, jak dotrwam :)

Modelka, kotek27, Lissa, magdalena lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, ja też przed porodem zamierzam na powrót "założyć" rzęsy :) Zdjęłam dwa miesiące temu, bo jakoś w ciąży mi rzęsy się mocno osłabiły, ale teraz znów są długaśne i ładne, więc będę mogła przedłużyć (ja pod koniec maja dopiero). Mąż mnie przekonuje, że na poród to nie ma sensu i powinnam sobie to zaplanować na "po porodzie", ale ja wiem, że wtedy to ja czasu nie będę miała, a naprawdę dużo nam kobietki da, jak będziemy ładnie wyglądać po porodzie :) Bo nie będzie zbyt wiele czasu na makijaż czy układanie włosów!

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Makcza moje stopy są w nie najlepszym stanie bo tez juz cieżko do nich mi sie dostać ale mam takie cos ze nie jestem wstanie zdzierżyć jak ktoś dotyka mnie po nich jakaś trauma czy cos :D podchodzilam juz kilka razy z koleżanka kosmetyczka do moich stop i zawsze kończyło sie tak samo uciekała mnie jestem w stanie sie przełamać :D

‹‹ 1287 1288 1289 1290 1291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ