III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka lez odpoczywaj nie:mysl:o niczym i:nikim po za dzidziusiem. Wytrzymasz jeszcze choć te 3-4tygodnie zobaczysz tylko musisz leżeć. Dzis pisalam z koleżanką z dawnej pracy jest w 32/33 tc ma cukrzycę ciążową i coś z tarczyca przytyla tylko 5 kg maly tez pewnie za duo nie waży nie pytalam jej, dotego ma skrocona imrozwarta szyjke na 2 cm. lekarz powiedzial ze musi koniecznie leżeć i nie chodzic tylkomtoaleta nawet pisala ze prysznic bierze co dwa dni , a tak to chusteczkami albo myjka sie obmywa na łóżku. Boi sie ze w tym 8 mc urodzi jak maly ma plucka nie przygotowane. Laska tak sie zawziela ze juz 4 tydzien tak leży i mówi ze ma wszystko w dupie dziecko najważniejsze. Wiec co ty jie dasz rady jak dasz.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane mamy III trymestru, przepraszam za wcześniejsze moje wypowiedzi, które był "nielegalne" w tym temacie
Dziś oficjalnie witam się z Wami w tej ostatniej części drogi, która prowadzi do tak pięknego i niesamowitego finałuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 06:51
Lalita2710, Paulina1986, Kaja, Miriam, evas, Bea_tina, monalisa, weronikabp, lusia22, nutka, magdalena lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Witam kochane mamy III trymestru, przepraszam za wcześniejsze moje wypowiedzi, które był "nielegalne" w tym temacie
Dziś oficjalnie witam się z Wami w tej ostatniej części drogi, która prowadzi do tak pięknego i niesamowitego finału
Witamy i rozgrzeszamy hehehehe szybko ci zleci teraz ta ostatnia prosta!!!!!
WitamyTusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPisałam na kwietniowych ale przeleje i tu
Hej my nadal w dwupaku haybeauti no Czarka mama juz o 7 dzwoniła sprawdzić czy jednak sie cos nie ruszyło moja odp brzmiała no niestety nie przykro mi ale starałam sie jak mogłam
I wcale tak bardzo nie skłamałam bo serio sie starałam urodzic przed 28
Co do czopa to rożnie to bywa spójrz ja bez niego jestem na 100% juz ponad tydzień a kiedy odpadł no cieżko powiedzieć od 3tyg moge juz być bez niego wiec to nie do końca wróży szybki porodhaybeauti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Całe szczęście moje dxiecko sie nie słuchało ja kazalam wylazic nawet tego 25 grozilam ze jak nie wyjdzie wcześniej to cyca nie dostanie teraz przepraszam z całego serca przepraszam córeczko
Jeszcze nie po drugiej str a juz pokazuje ze madra babka będzieMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam, gratuluję przetrwania daty krytycznej, teraz możesz rodzić w każdej chwili .
Tusia - witamy w III trymestrze, teraz już z górki.
Mój syn też siedzi sobie grzecznie i nie wygląda, żeby mu się spieszyło z przyjściem na świat.Miriam, Tusia84 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png