Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę rodzic w skarpetkach haha

Matylda36 lubi tę wiadomość

• Makcza Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka, ja przedłużałam rzęsy kilka razy. Miałam dziewczynę, która przyjeżdżała do domu i mega szybko i sprawnie doklejała, a brała za to 50zł. Efekt spektakularny, utrzymywał się do 2 miesięcy. Ale zauważyłam, że bardzo to osłabia rzęsy i przestałam. Natomiast wydaje mi się to idealne rozwiązanie właśnie na poród i połóg, kiedy nie ma czasu na nic, a zdjęć robi się masę :) I ta gęba na zawsze zostanie uwieczniona. I co, nie dość, że opuchnięta, to jeszcze bez makijażu. O nie! :)

magdalena lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Oj Makcza moje stopy są w nie najlepszym stanie bo tez juz cieżko do nich mi sie dostać ale mam takie cos ze nie jestem wstanie zdzierżyć jak ktoś dotyka mnie po nich jakaś trauma czy cos :D podchodzilam juz kilka razy z koleżanka kosmetyczka do moich stop i zawsze kończyło sie tak samo uciekała mnie jestem w stanie sie przełamać :D

no ja też mam ten problem,też myślałam żeby się gdzieś wybrać na wiosenne porządki stóp ale nie zdzierżę nawet mężowi nie zawsze daję dotykać

Tusia witamy!!!

U nas chyba wróciła wiosna 18 stopni tylko słońca trochę mało, mąż zawiózł siuśki na badanie na szczęście nie ma białka i ogólnie wszystko ok, bo już się bałam zatrucia ciążowego z racji tego że baaaaaaaardzo opuchnięta jestem a ciśnienie też nie zawsze rewelacyjne

No i tak na dobicie w nocy złamał mi się ząb :( na szczęście siódemka ale i tak kiepsko bo moje zęby jakieś takie słabe i większość łatana plombami, ten zresztą też był naprawiany jakiś rok temu, więc może mi go ogarną na gwarancji :)

Miriam, Tusia84 lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja 1 kwietnia idę na ful wypas do kosmetyczki od stop do głów bo sama se już stop nie daje rady ehhh zaszaleje ,a co mi tam pójdę do gina jak niemowlę gładkie

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam was ze dajecie sie po stopach dotykać moj Czarek wie ze to teren prywatny i jak dotchnie to może oberwać kopa w zęby :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirka gon do dentysty niech ci naprawia :) podobno w ciazy zęby są bardziej podatne na kruszenie sie i psucie mnie póki co to nie spotkało ale tfu tfu tfu

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam kochana, ja myślałam że ze mna jest coś nie tak a tu taka ulga że nie jestem jakimś dziwakiem. moje nogi moja strefa. Kosmetyczka m=nie ma prawa się dotknąc do stópeczek
    ja też będę rodzić w skarpetach :)

Miriam lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Podziwiam was ze dajecie sie po stopach dotykać moj Czarek wie ze to teren prywatny i jak dotchnie to może oberwać kopa w zęby :D

Jak mozna nie lubiec masazu stopek :-) matko ja przy mizianiu kizianiu odlatuje :D Nawet mojmu slowa nie musze mowic , tylko podstawiam cichaczem a jego dlonie same wiedza co maja robic :d uwielbiam masaz stop i wszytsko co z nimi zwiazane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 13:04

atdci09k18tcna0b.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe widze, że wyszedł problem pielęgnacji stóp;P Ja ostatnio jak je masakrowałam, to nie dość, że robiłam to w takiej pozycji, że szkoda gadać, to krwi się tyle polało, że masakra:P Jednak zawsze mojego D namawiałam do pomocy mi, na co się wzbrania jak oszalały;P więc się zastanawiam, czy prowadzić nadal masakre, czy iść do kosmetycznki(powiedzmy, że nie mam z tym problemu), no nic, jeszcze jakiś czas i coś się wymyśli:)

Mirka z zbęby sobie lepiej teraz przypilnuj, puki masz na to czas! Później to już może być za późno(oby nie)! A niemal wszystkie zabiegi dentysyczne są w ciąży dozwolone:) Także, nie masz co odwlekać:)

magdalena lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina, to nie jest problem pielęgnacji stóp ;) To coś o wiele poważniejszego - jak zrobić, żeby na porodówce i pierwszych zdjęciach z maluchem nie straszyć, hahahahaha!

Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa czytając Twoj post az mnie ciarki przeszły wrr nie nawidze
    Haybeauti tez myślałam ze zemna cos nie tak ale uf najszczęście jest nas wiecej :D

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi też ulżyło :)

Miriam lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po dzisiejszym serduszkowaniu to wszystko mnie boli tam na dole haha :D

• olala81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w tak słoneczny dzień:)) wczoraj śnieg a dziś wiosna pełną gębą:))
    Właśnie wróciłam z pracy miały być tylko 2 godzinki, oczywiście przedłużyło się do 4 i w piątek jeszcze muszę podjechać! nawet tydzień przed porodem człowiek nie ma spokoju! No ale chociaż ploteczki nadrobione;)
    A co do stóp to ja też nie daje dotykać nikomu, i również mąż czasami oberwał w zęby jak próbował. A na rzęski jestem umówiona jeszcze dzień przed pójściem do szpitala, żeby jak najdłużej się trzymały:) Przecież jak my się będziemy dobrze ze sobą czuły to szybciej dojdziemy do siebie po porodzie:)

Modelka, magdalena lubią tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczessciara wrote:
    po dzisiejszym serduszkowaniu to wszystko mnie boli tam na dole haha :D

Czyżby zakwasy hihi:D Dobrze, że nie zapomniałaś jak się to robi! Bo mi to już niedużo brakuje:D

szczessciara, zozol lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka wrote:
    Bea_tina, to nie jest problem pielęgnacji stóp ;) To coś o wiele poważniejszego - jak zrobić, żeby na porodówce i pierwszych zdjęciach z maluchem nie straszyć, hahahahaha!

Modelka, ja tylko pisałam o stopach:P Bo też mam w planach odwiedzić kosmetyczkę przed porodówką, ale pewnie już mi nic nie pomoże hehe;P

Modelka lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala81 wrote:
    Witam w tak słoneczny dzień:)) wczoraj śnieg a dziś wiosna pełną gębą:))
    Właśnie wróciłam z pracy miały być tylko 2 godzinki, oczywiście przedłużyło się do 4 i w piątek jeszcze muszę podjechać! nawet tydzień przed porodem człowiek nie ma spokoju! No ale chociaż ploteczki nadrobione;)
    Ja tez pracuje czaly czas mimo ze w poniedzialek cc ale na szczescie z domu wiec jest ok, a kasa wplywa na konto wiec ratuje budzet .
    Dzisiaj moj biedny szef sie pyta jak my sobie poradzimy od poniedzialku :D powiedzial ze no pewnie z tydzien to bede potrzebowac wolnego ale potem juz mnie potrzebuje . Zobaczymy jak sie bede czuc i tak praca tylko przy tel i laptopie i moge to robic wszystko z domu wiec mam nadzieje ze podolam bo nie ukrywam ze bez mojej wyplaty bedzie duzo ciezej :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 14:12

atdci09k18tcna0b.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję powrót w połowie maja dokładne po 6 tygodniach, ale tez nie muszę być codziennie po 8 godzin w pracy, mam elastyczny czas pracy i dokumenty też robię sobie w domu, więc również jestem dobrej myśli. A do tego mam nadzieję że mąż mi dużo pomoże, bo też może sobie grafik trochę pode mnie ułożyć jak będę musiał udać się w teren. teraz jest bardzo chętny i nie może sie doczekać aż zostanie sam z maluszkiem ale zobaczymy po pierwszym razie jak da mu czadu czy nadal będzie taki chętny;)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety, powrót po 6 tygodniach... Ja planuję po 6 miesiącach...

zem3upjygjyf6uag.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja po roku + zaległy urlop:P Chyba wychodze na leniwca pospolitego:P

Modelka, Paulina1986 lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 1288 1289 1290 1291 1292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ