III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
moni_c wrote:Kaja my jutro setyrlizujemy bo nasza ma ciażę urojoną
. Dziecko płacze, pies wyje i drapie... poza tym nie wyobrażam sobie cieczki i raczkującego malucha 
Nasza ma garaż i budę gdzie sama se wchodzi gdzie jej sie podoba na pobyt w domu wyrabia może 5 min i stoi przy drzwiach i che wyjść wiec porblem dziecko dom sama je nam rozwiązała , a tak to ona za wielka i wlochata
-
Miriam ja mialam pierwsze 3 rozstępy w okolicach pępka i smaruje maścią,oliwka,parafina i wielkie G z tego rozstępy sie i tak pojawiają no nie sa to jak to ,któraś określiła Rowy Tektoniczne ,ale gladnie czerwone piekne roztepy pod brzuchem
no trudno wisi mi to sa i nic znimi juz nie zrobię ehhhhh oby Roczek był tylko zdrowy !!!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Kiedys ktoś mi opowiadał historie o kupnie psa od ruskich na stadionie dziesięciolecia miał to być owczarek kaukaski u weterynarza okazał sie niedźwiedziem.
nie wiem miłe w tym prawdy ale znając ruskich to możliwe 
Miriam, ta historia to urban mit, ma z 50 lat już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 13:31
-
moni_c wrote:Kaja my jutro setyrlizujemy bo nasza ma ciażę urojoną
. Dziecko płacze, pies wyje i drapie... poza tym nie wyobrażam sobie cieczki i raczkującego malucha 
Mówisz serio?? nasza też ma ,ale 2 weterynarzy poweidziało że pierw musi jej przejść ciąża urojona i potem przed cieczką dopiero można streylizować
monalisa lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Ja wlasnie na brzuchu nie miałam na udach mi sie Robiły ale brzuch był czysty do wczoraj
Ehh to ja mam na pod brzuchem , ale gin mnie pocieszyl ze moje bede pozniej niewidoczne , ale ma pacjetke , która ma gorsze roztepy niż ja typowe rowy i to na calym brzuszku i na udach i ramionach , a ja sie pytalam jakim cudem , a on , ze ona bardzo ssczupla i skóra zero elastyczności biedna ta dziewczyna wiec cieszę sie tymi co mam heheh , ale innych niechce juz !!!! -
Mój mały wstawił sie już 2 tygodnie temu, akurat miałam usg i lekarz potwierdził, a dziś w nocy chyba chciał już wyjść, tak szalał i cisnął juz tam na dole, ze myślałam, że poryczę się z bólu, fatalna noc, jestem wykończona a chciałam dziś tyle rzeczy zrobić ale na nic nie mam siły po tej nocce.Makcza wrote:Moja Helena też siedzi po prawej stronie cały czas (konsekwencje - prawa ręka zdrętwiała, prawa noga spuchnięta, kilka rozstępów na prawym biodrze i po prawej stronie brzucha), ale czasem widać, jak przechodzi na lewą - najczęściej jest to połączone ze skurczem B-H, ale nie zawsze. I mnie to nie boli, w ogóle nie boli mnie, jak się rusza. Wczoraj wieczorem natomiast czułam ruchy tak nisko, jakby już wychodziła, lekko bolesne, kłujące. Czyżby wstawiała główkę w kanał rodny? To się dzieje chyba dopiero podczas porodu? Czy może być wcześniej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam dobrą radę. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłyście. Nagrajcie filmik jak dzidzia rusza się w brzuchu! Ja teraz kiedy widzę mój taki filmik to aż łza się kręci. Naprawdę jest to takie emocjonalne, że w tym brzuchu kiedyś szalał i wariował mój pączuś, który teraz już jest taki duży. A tak niedawno wydawałoby się usłyszałam ten pierwszy krzyk, pierwszy raz go przytuliłam, pierwszy raz poczułam to ciałko na swoich piersiach.
Jedno z pierwszych zdjęć Mikołaja:

A to już taki facet!:

zdjęcie na śmieszka

zdjęcie na "ziomka" w za dużych ciuszkach

i zdjęcie na pierwszym spacerze w nosidełku
Bea_tina, Makcza, walabia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zozol, nutka, Paulina1986, Lalita2710, haybeauti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiaj o godzinie 6 dostałam skurczy i odpadł mi czop razem z krwią pojechałam na ip i o równej 12 przyszła moja córeczka na świat
nacinali mnie , później wiecej napisze
nick nieaktualny, Makcza, nick nieaktualny, Bea_tina, nick nieaktualny, Dorjana, nick nieaktualny, Nalka, milola86, walabia, evas, doris85, Modelka, Matylda36, olala81, nick nieaktualny, Niesmiala, zozol, Tusia84, nutka, kambel, Lissa, Karina1989, Paulina1986, mirka14, magdalena, juicca, Kaja, Lalita2710, Effcia28, maja2024, azi, Limerikowo, Martynika, haybeauti, kotek27, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny