Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    Kaja my jutro setyrlizujemy bo nasza ma ciażę urojoną :/. Dziecko płacze, pies wyje i drapie... poza tym nie wyobrażam sobie cieczki i raczkującego malucha :D

Nasza ma garaż i budę gdzie sama se wchodzi gdzie jej sie podoba na pobyt w domu wyrabia może 5 min i stoi przy drzwiach i che wyjść wiec porblem dziecko dom sama je nam rozwiązała , a tak to ona za wielka i wlochata :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni ,a ona miała być Labladorka ,a wyrosło nam Nowofunland :-) nie ma to jak oszustwo w Polsce :-)

moni_c lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja mialam pierwsze 3 rozstępy w okolicach pępka i smaruje maścią,oliwka,parafina i wielkie G z tego rozstępy sie i tak pojawiają no nie sa to jak to ,któraś określiła Rowy Tektoniczne ,ale gladnie czerwone piekne roztepy pod brzuchem :-/ no trudno wisi mi to sa i nic znimi juz nie zrobię ehhhhh oby Roczek był tylko zdrowy !!!!

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys ktoś mi opowiadał historie o kupnie psa od ruskich na stadionie dziesięciolecia miał to być owczarek kaukaski u weterynarza okazał sie niedźwiedziem. :O nie wiem miłe w tym prawdy ale znając ruskich to możliwe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie na brzuchu nie miałam na udach mi sie Robiły ale brzuch był czysty do wczoraj

• Makcza Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Kiedys ktoś mi opowiadał historie o kupnie psa od ruskich na stadionie dziesięciolecia miał to być owczarek kaukaski u weterynarza okazał sie niedźwiedziem. :O nie wiem miłe w tym prawdy ale znając ruskich to możliwe :)

Miriam, ta historia to urban mit, ma z 50 lat już :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 13:31

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    Kaja my jutro setyrlizujemy bo nasza ma ciażę urojoną :/. Dziecko płacze, pies wyje i drapie... poza tym nie wyobrażam sobie cieczki i raczkującego malucha :D

Mówisz serio?? nasza też ma ,ale 2 weterynarzy poweidziało że pierw musi jej przejść ciąża urojona i potem przed cieczką dopiero można streylizować

monalisa lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ja wlasnie na brzuchu nie miałam na udach mi sie Robiły ale brzuch był czysty do wczoraj

Ehh to ja mam na pod brzuchem , ale gin mnie pocieszyl ze moje bede pozniej niewidoczne , ale ma pacjetke , która ma gorsze roztepy niż ja typowe rowy i to na calym brzuszku i na udach i ramionach , a ja sie pytalam jakim cudem , a on , ze ona bardzo ssczupla i skóra zero elastyczności biedna ta dziewczyna wiec cieszę sie tymi co mam heheh , ale innych niechce juz !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LIST GOŃCZY!!!!!!

POSZUKIWANA SZCZESCIARA KTO KOLWIEK WIDZIAL KTO KOLWIEK WIE CZY ONA RODZI ???

walabia, weronikabp, szczessciara lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:
    Moja Helena też siedzi po prawej stronie cały czas (konsekwencje - prawa ręka zdrętwiała, prawa noga spuchnięta, kilka rozstępów na prawym biodrze i po prawej stronie brzucha), ale czasem widać, jak przechodzi na lewą - najczęściej jest to połączone ze skurczem B-H, ale nie zawsze. I mnie to nie boli, w ogóle nie boli mnie, jak się rusza. Wczoraj wieczorem natomiast czułam ruchy tak nisko, jakby już wychodziła, lekko bolesne, kłujące. Czyżby wstawiała główkę w kanał rodny? To się dzieje chyba dopiero podczas porodu? Czy może być wcześniej?
    Mój mały wstawił sie już 2 tygodnie temu, akurat miałam usg i lekarz potwierdził, a dziś w nocy chyba chciał już wyjść, tak szalał i cisnął juz tam na dole, ze myślałam, że poryczę się z bólu, fatalna noc, jestem wykończona a chciałam dziś tyle rzeczy zrobić ale na nic nie mam siły po tej nocce.

01582n0ast4hm7dp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No szczęściara to juz przegina zero odzewu bedzie lanie jak nic

szczessciara lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No szczęściara to juz przegina zero odzewu bedzie lanie jak nic

Przyspieszymy dla niej Lany Poniedziałek za to milczenie :-)

Miriam, szczessciara lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ona rodzi :D a my tu jej lanie szykujemy :) he he dziś miała termin z om wiec może teraz stęka na porodowce ;)

weronikabp, Nalka, nutka, szczessciara lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, a może rodzi, no dajcie jej spokojnie przeć hihi:D Bo do tej godziny na pewno już nie śpi, więc kto wie, może dostaniemy info, że już jest z kropciakiem:)

Miriam, weronikabp lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jest 14:30 a ja juz. 6 telefonów odebrałam czy juz urodziłam ludzie halo do 1 kwietnia jeszcze trochę

Limerikowo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam dobrą radę. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłyście. Nagrajcie filmik jak dzidzia rusza się w brzuchu! Ja teraz kiedy widzę mój taki filmik to aż łza się kręci. Naprawdę jest to takie emocjonalne, że w tym brzuchu kiedyś szalał i wariował mój pączuś, który teraz już jest taki duży. A tak niedawno wydawałoby się usłyszałam ten pierwszy krzyk, pierwszy raz go przytuliłam, pierwszy raz poczułam to ciałko na swoich piersiach.
    Jedno z pierwszych zdjęć Mikołaja:
    2f526906a0e3d558med.jpg
    A to już taki facet!:
    b27e9468cd4ae6c1med.jpg
    zdjęcie na śmieszka
    04538806ca68d937med.jpg
    zdjęcie na "ziomka" w za dużych ciuszkach
    1de65234aa10277emed.jpg
    i zdjęcie na pierwszym spacerze w nosidełku

<3 <3 <3

Bea_tina, Makcza, walabia, Miriam, weronikabp, zozol, nutka, Paulina1986, Lalita2710, haybeauti lubią tę wiadomość

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki cudny, a drugie zdjęcie super ;-)

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj o godzinie 6 dostałam skurczy i odpadł mi czop razem z krwią pojechałam na ip i o równej 12 przyszła moja córeczka na świat :) nacinali mnie , później wiecej napisze

aiwlys, Makcza, Miriam, Bea_tina, weronikabp, Dorjana, NataliaK, Nalka, milola86, walabia, evas, doris85, Modelka, Matylda36, olala81, agata86, Niesmiala, zozol, Tusia84, nutka, kambel, Lissa, Karina1989, Paulina1986, mirka14, magdalena, juicca, Kaja, Lalita2710, Effcia28, maja2024, azi, Limerikowo, Martynika, haybeauti, kotek27, ;oniqa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje <3

• Makcza Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczessciara, jak szybko poszło! I na dodatek równo w terminie! Czyli Twój nick nie jest przypadkowy :) Gratulacje, super :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
‹‹ 1294 1295 1296 1297 1298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ