III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nutka potwierdzam że skurcze mogą być przyczyną braku wapnia, wiem po sobie jak tylko zaczęłam dodatkowo pić szklankę mleka dziennie problem ze skurczami się skończył.
Gratulacje dla nowej mamusi
Miriam czekamy na Ciebie wtorek tuż tuż
co do mojej wysypki cholestazę wykluczam całkowicie nie swędzą mnie dłonie ani stopy a to jest główny objaw, poza tym w nocy nie swędzi.
Nie zmieniałam kosmetyków ani proszków i płynów do prania. Poczytałam trochę w necie i doczytałam że wysypki-szczególnie pokrzywki są bardzo częstą dolegliwością w ciąży szczególnie od ok 34 tyg. ciąży. Jutro idę do gin to na pewno mu o tym wspomnę zobaczymy co powie.
dla zainteresowanych: http://parenting.pl/portal/wysypka-w-ciazyMiriam, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakcza u Nas było tak, że jak tylko Mikołaj poczuł rękę M na brzuchu to było takie combo, że czasem myślałam, że mi przebije brzuch nogą. A teraz? Gdy tylko go widzi jest taki banan na buzi, że nawet mi się udziela. I krzyczy o swojemu jakieś "Aaa", "Łaaa" itp. z uśmiechem
-
szczessciara wrote:dzisiaj o godzinie 6 dostałam skurczy i odpadł mi czop razem z krwią pojechałam na ip i o równej 12 przyszła moja córeczka na świat nacinali mnie , później wiecej napisze
gRATULACJE wróżba ma się sprawdziłaszczessciara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szczessciara wrote:dzisiaj o godzinie 6 dostałam skurczy i odpadł mi czop razem z krwią pojechałam na ip i o równej 12 przyszła moja córeczka na świat nacinali mnie , później wiecej napisze
szczessciara lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Makcza u Nas było tak, że jak tylko Mikołaj poczuł rękę M na brzuchu to było takie combo, że czasem myślałam, że mi przebije brzuch nogą. A teraz? Gdy tylko go widzi jest taki banan na buzi, że nawet mi się udziela. I krzyczy o swojemu jakieś "Aaa", "Łaaa" itp. z uśmiechem
A teraz też tak już jest, od dawna w sumie mała lezie do ręki ojca. Ale na samym początku, na te pierwsze, ledwo wyczuwalne ruchy musiał długo poczekać, żeby je poczuć.moni_c lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Kurde tak teraz czytam o tej cholestazie i mnie w nocy strasznie stopy swedxa wstaje je kreować średnio dwa razy w nocy ale myślałam ze to może przez wysuszenie skory do tego są gorące w nocy
Ale chyba nie potrzebnie sie nakrecam
Zresztą Ty jutro rodzisz, to już nie masz kiedy panikowaćMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam nie brałam żadnego znieczulenia , z 4 cm rozwarcia tak szybko się zrobiło pełne nawet niewiedziałam kiedy , nawet nie czułam jak malutka wychodziła
walabia, Miriam, Tusia84, Paulina1986, Ewelina, magdalena, weronikabp, Kaja, Lalita2710, Limerikowo lubią tę wiadomość