III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Kaja czyli ja jutro mam sie nie odzywać
Kochana jak o 6 rani wyladujesz na IP to masz wybaczone ,ale jak se normalnie w balona polecisz już ja na ciebie nasle Karetkę kuzynki i bedziesz rodziła na sile heheheheshshMiriam, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Szczesciara to Wypoczywaj i masz bojowe zadanie ,aby każda z nas miała taki poród jak Ty nie wiem gdzie napiszesz (do Tuska) hehehe my chcemy taki poród ja Ty !!!Załatwisz nam ??????????????????
natalinka, szczessciara, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczessciara wrote:kurcze z Tuskiem to będzie ciężko
To tylko jego znam hehehe bo reszta bandy sejmowej mi obca nie znam sie na nich i nawet nie chce poznać hehehehe , ale jak masz lepszejsze kontakty to wal do nich jak w dym hihihi -
nick nieaktualny
-
magdalena wrote:teraz to już zleci migiem i zobaczysz swoją dzidzię, myślisz że potem co dwa tygodnie będziesz miała USG?? ja tak nie mam jeśli nie ma wskazań to chyba nie robią tak ?
Wiesz co tego to nie wiem , ale pewnie sie zapytam wrazie jak nie bedzie robił , ale mnie sie wydaje , ze powinni robić usg bo wiedzą czy mały nie owiniety pempowina czy jakies tam inne cuda nie wiem może inne kolezanki nam podpowiedza jak to jest z tym badaniem co 2 tyg -
szczessciara wrote:kurcze dziewczyny dałam małą na noc do położnych bo się zachlusnęła jeszcze wodami co miała w sobie i się przestraszyłam , wolałam ją dać na tą pierwszą noc bo jestem zmęczona ale teraz mi strasznie głupio
Ejjj kochana czemu ci glupio wypocznij spokojnie i od jutra bedziesz miala maja 24h chyba ci sie należy wypoczynek , a mała sie zajmą !!!!szczessciara, walabia lubią tę wiadomość