III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szczessciara wrote:dzisiaj o godzinie 6 dostałam skurczy i odpadł mi czop razem z krwią pojechałam na ip i o równej 12 przyszła moja córeczka na świat nacinali mnie , później wiecej napisze
Jezusiu szczęściara Ty już wreszcie po tak bardzo się cieszę ale szybko się uporałaś wyczekałaś się ale poród expressowyszczessciara lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:A mi ginek kazał unikać pietruszki tzn natki w ciazy
Miriam dziś dopytałam o tą natkę moja gin zrobiła dziwną minę ale później wyjaśniała że działa moczopędnie i mega dużej ilości nie powinno się jej jeść z tego właśnie powodu innych przeciwwskazań nie ma więc będę wcinać
Ty rodzisz na karowej czy tam chodzisz na jakieś badania? -
szczessciara wrote:Miriam nie brałam żadnego znieczulenia , z 4 cm rozwarcia tak szybko się zrobiło pełne nawet niewiedziałam kiedy , nawet nie czułam jak malutka wychodziła
ależ Ci można zazdrościć co nie dziewczyny?
mirka 14 super że wszystko dobrze u Ciebie.
Miriam pisałam w Twoim pamiętniku, że śniło mi się że dostałam opierdziel od mojej gin za wagę i w realu też dostałam he he dziś mi wyszło równe +13kg. Nie chce już ani grama więcej
Moja szyjka się trochę otwiera nie jest super ale tragedii też nie ma może na 3 maja będziemy rozpakowani Czyżby zapowiadała się majówka życia!
Fajnie dziś wygląda mój 2 suwaczek:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 19:36
Paulina1986, szczessciara, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO no to pewnie o to żebym sie nie odwodnila bo ja duzo i tak sikam hehe może o to mu chodziło
Co ci wasi lekarze tak jecza o ta wagę ja mam 30 na plusie i nigdy mnie nie opipepszyl czasem tylko zażartował ze może wystarczy juz
Nie ja rodze na praskim jak dojade lekarz moj jest tam odrdynatotrm na karowa chodziłam na szkole rodzenia bo meldunek mam pod Warszawa dokładnie 8 km a tam za darmo jest tez dla nie zameldowanych w Warszawie wiec zawsze 500xl w
Kieszenimagdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęsciara gratulacje jej nie było mnie pół dnia na ovu i Tu takie wieści
Zdrówka dla Was
Miriam, Lalita2710, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:No suwaczek fajny 1 1 1 az zdjęcie na pamiątkę pyknij
a dobry pomysł właśnie tą karową mimo wszystko z Tobą kojarzyłam
moja gin powiedziała, że Olo może też mieć problemy z wagą jak będę wcinać słodkie bo to mnie gubi mąki nie tykam a ona też nie dla mnie więc od jutra post na słodycze;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny