III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:Witam z rana nadal w dwupaku ale noc była przerażająca i juz nie jest mi do śmiechu
Mała chyba przekrecila sie całkiem w druga stronę a była idealnie ułożona do porodu
Wczoraj gdy sie położyliśmy nagle złapał mnie bardzo śliny ból brzucha az normalnie myślałam ze rodze mała zaczęła sie strasznie rzucać a brzuch przybrał nienaturalny kształt było widać jak sie przekreca ja płakałam Czarek patrzył sie przerażony nagle wszystko ustalało tylko kształt dziwny brzucha pozostał falowanie ręka wyczuć ze mała leży w poprzeg cały grzbiet było czuc całe plecki az nie do uwierzenia położyłam sie wiec tak jak zawsze Czarek przyłożył rękę i ruchy były juz z drugiej strony brzucha wiec zamieniłam sie z Czarkiem na miejsca w łóżku zeby to sprawdzić i rzeczywiście nóżki ma teraz po prawej stronie a nie po lewej Jestem ciekawa czy ona tylko zmieniła pozycje lewego boku na prawy czy całkiem sie przekrecila głowa w bok lub górę jutro mam ktg i badania wiec zapytam czy to możliwe
Kochana miałam taką noc jak Ty że myślałam że dziecko które wiecznie mi kopało lewą strone całą ciżę ułozone główkowo... mnagle czułam kopnięcia i to bardzo szybkie z prawej strony i się wystraszyłam że coś nie tak ,ale było ok.
Odpoczywaj póki co ,jak cie złapie to cie złapie nie zamrtwiaj się na zapasMiriam lubi tę wiadomość
-
Więc może i ja się pochwalę Naszym klocuszkiem :****
Oto ja i mój brzusio
oraz walentynkowe serducho
Ależ rośniemy - intensywnie... a apetyt w 9 miesiącu to chyba osiągnie swoje maximum ))
... mam stresa przed dzisiejszą wizytą olbrzymiego stres !!!
(dlatego też bawię się grafiką - to mnie relaksuje...)
mam nadzieję że Misiek ma się dobrze i że wyniki będziemy mieli równie idealne
chociaż biorąc pod uwagę moje ostatnie dołki i łagodzenie ich smakołykami ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:53
nutka, magdalena, Limerikowo, Lalita2710, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam pytam bo nie wiem kiedy mam sie za to zabrać bo jak ja sie gdzieś wybieram np.urlop to na ostatnia chwilkę i chaotyczne ,a mój m mi juz powiedział,że jak sie porzadnie nie spakuje to mi nic nie przywiezie bo zawsze cos zapomnę i wtedy jecze hehehe , ale tak juz mam nie lubie sie pakować
-
Miriam np wyjazd na ponad 3 lata do Fracji wylot o 7 rano , a ja o 5 rano otwieram szafę , a na ziemi walizka i siup wszystko do niej tak wyglada moje pakowanie nie lubie nielubie strasznie !!!!!!!no a jak juz bylam na miejscu to oczywiście polowa nie potrzebna bo tam gdzie mieszkalam nie jest Zima i ani sniegu buhhahahaaaahH
-
Miriam wrote:Miałam picolo Czarek skręcał komode dla małej a ja pakowalam walizki pózniej byliśmy u sąsiadów i nawet gdzieś do 2 w nocy wytrzymałam
Hehehe moj dzis skręcił kolyske , ale łacina sypal , ze to dla debili jest zrobione 4 śrubki na sam koniec mu dały popalić , ale sie nasmialam heheheheheMiriam lubi tę wiadomość
-
Miriam nie denerwuj się. Mała może się poprostu ułożyła a drugim boku a że ma już ciano to bardzo bolało.
Mój synuś potrafi takie sztuczki z moim brzuchem robić że szok , nie ukrywam, że to niemiłosiernie boli np. potrafi zrobić dwie górki na brzuchu a pępek jak zawsze jest wystający zapada się w dół - mąż mówi wtedy do synka: "syńciu nie rób z mamy wielbłąda" jak on tam taką pozę zrobił to nie mam pojęcia.evas lubi tę wiadomość
-
Jak już monolog prowadzę to tak z innej beczki !!!! Wiecie co mam problem ktoś mi zapalił moja sunie kurna menda jedna sie puscila z kimś tylko dziura w plocie została , a ja z problemem zostalam buuuu , a gdzie tu Ojca szukac tego , ktory ja zapalił !!!!!wszyscy sie śmieją , ze razem na porodowke pojedziemy ona do lecznicy , a ja do szpitala , ale mnie to nie śmieszy bo jak mi zostawi 15szt w miocie co ja z nimi zrobię???????
-
haybeauti wrote:Miriam nie denerwuj się. Mała może się poprostu ułożyła a drugim boku a że ma już ciano to bardzo bolało.
Mój synuś potrafi takie sztuczki z moim brzuchem robić że szok , nie ukrywam, że to niemiłosiernie boli np. potrafi zrobić dwie górki na brzuchu a pępek jak zawsze jest wystający zapada się w dół - mąż mówi wtedy do synka: "syńciu nie rób z mamy wielbłąda" jak on tam taką pozę zrobił to nie mam pojęcia.
No to pozy podobne mój też wyczynia tak napina , ze az boli!!! -
nick nieaktualnyKaja zabierz sie juz za pakowanie zawsze cos dorzucić możesz jak sobie cos przypominasz ja tak robiłam no wczoraj to tak dała popalic ze az na naszych oczach popekalam koło pępka pierwszy raz widziałam jak skóra pęka i robią sie rostepy teraz tez sie wygina i boli bardzo boli
Co do piesków może nie bedzie ich. 15 tylko np 3 może po sąsiadach sie rozejda -
Miriam nie zazdroszczę ale może to coś zapowiada?
no a szczęściara się nie odzywa?
dziewczyny z tymi szczepionkami można oszaleć ja się jeszcze nie zdecydowałam ale miriam wezmę Twoje opinie pod uwagę miałaś w przedszkolu najlepszą obserwację.
ja dziś od rana zła:( gazu od wczoraj nie mamy i nawet kawy nie można się napic a pogoda lipnaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 12:07