Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Witam z rana nadal w dwupaku ale noc była przerażająca i juz nie jest mi do śmiechu
    Mała chyba przekrecila sie całkiem w druga stronę a była idealnie ułożona do porodu
    Wczoraj gdy sie położyliśmy nagle złapał mnie bardzo śliny ból brzucha az normalnie myślałam ze rodze mała zaczęła sie strasznie rzucać a brzuch przybrał nienaturalny kształt było widać jak sie przekreca ja płakałam Czarek patrzył sie przerażony nagle wszystko ustalało tylko kształt dziwny brzucha pozostał falowanie ręka wyczuć ze mała leży w poprzeg cały grzbiet było czuc całe plecki az nie do uwierzenia położyłam sie wiec tak jak zawsze Czarek przyłożył rękę i ruchy były juz z drugiej strony brzucha wiec zamieniłam sie z Czarkiem na miejsca w łóżku zeby to sprawdzić i rzeczywiście nóżki ma teraz po prawej stronie a nie po lewej Jestem ciekawa czy ona tylko zmieniła pozycje lewego boku na prawy czy całkiem sie przekrecila głowa w bok lub górę jutro mam ktg i badania wiec zapytam czy to możliwe

Kochana miałam taką noc jak Ty że myślałam że dziecko które wiecznie mi kopało lewą strone całą ciżę ułozone główkowo... mnagle czułam kopnięcia i to bardzo szybkie z prawej strony i się wystraszyłam że coś nie tak ,ale było ok.
    Odpoczywaj póki co ,jak cie złapie to cie złapie nie zamrtwiaj się na zapas

Miriam lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc Oliwier póki co bez objawów po szczepiennych. Zobaczymy po kolejnych dawkach. Zawsze się modle żeby było ok. bacznie go obserwuje wtedy śpi 2 noce ze mną

Miriam lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Dorjana Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc może i ja się pochwalę Naszym klocuszkiem :****

Oto ja i mój brzusio <3
    oraz walentynkowe serducho <3

Ależ rośniemy - intensywnie... a apetyt w 9 miesiącu to chyba osiągnie swoje maximum :)))

2a6a25f.jpg

... mam stresa przed dzisiejszą wizytą :/ olbrzymiego stres !!!
    (dlatego też bawię się grafiką - to mnie relaksuje...)

mam nadzieję że Misiek ma się dobrze i że wyniki będziemy mieli równie idealne :(
    chociaż biorąc pod uwagę moje ostatnie dołki i łagodzenie ich smakołykami ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:53

nutka, magdalena, Limerikowo, Lalita2710, Paulina1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A szczęściara znów milczy i trzyma w niepewności nas :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    A szczęściara znów milczy i trzyma w niepewności nas :)

Ta czeka na lanie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam kiedy walizke pakowalas ?????

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sylwestra :D

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli bawilas sie z walizka szkoda ,ze bez szampana ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam picolo :D Czarek skręcał komode dla małej a ja pakowalam walizki :D pózniej byliśmy u sąsiadów :D i nawet gdzieś do 2 w nocy wytrzymałam :D

Kaja, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam pytam bo nie wiem kiedy mam sie za to zabrać bo jak ja sie gdzieś wybieram np.urlop to na ostatnia chwilkę i chaotyczne ,a mój m mi juz powiedział,że jak sie porzadnie nie spakuje to mi nic nie przywiezie ;-) bo zawsze cos zapomnę i wtedy jecze hehehe , ale tak juz mam nie lubie sie pakować :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam np wyjazd na ponad 3 lata do Fracji wylot o 7 rano , a ja o 5 rano otwieram szafę , a na ziemi walizka i siup wszystko do niej tak wyglada moje pakowanie nie lubie nielubie strasznie !!!!!!!no a jak juz bylam na miejscu to oczywiście polowa nie potrzebna bo tam gdzie mieszkalam nie jest Zima i ani sniegu buhhahahaaaahH

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Miałam picolo :D Czarek skręcał komode dla małej a ja pakowalam walizki :D pózniej byliśmy u sąsiadów :D i nawet gdzieś do 2 w nocy wytrzymałam :D

Hehehe moj dzis skręcił kolyske , ale łacina sypal , ze to dla debili jest zrobione 4 śrubki na sam koniec mu dały popalić , ale sie nasmialam hehehehehe

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Ty kochana masz już 39tc matko jak to ci zlecialo !!!!!!!!!!!! Ale czad !!!?

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciara wes wychyl sie z zakrzaka bo co ty myslec jak cie nie ma ??? Rodzisz!!!!!????

mhsvanlih0qhtdnx.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam nie denerwuj się. Mała może się poprostu ułożyła a drugim boku a że ma już ciano to bardzo bolało.
    Mój synuś potrafi takie sztuczki z moim brzuchem robić że szok , nie ukrywam, że to niemiłosiernie boli np. potrafi zrobić dwie górki na brzuchu a pępek jak zawsze jest wystający zapada się w dół - mąż mówi wtedy do synka: "syńciu nie rób z mamy wielbłąda" jak on tam taką pozę zrobił to nie mam pojęcia.

evas lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już monolog prowadzę to tak z innej beczki !!!! Wiecie co mam problem ktoś mi zapalił moja sunie kurna menda jedna sie puscila z kimś tylko dziura w plocie została , a ja z problemem zostalam buuuu , a gdzie tu Ojca szukac tego , ktory ja zapalił !!!!!wszyscy sie śmieją , ze razem na porodowke pojedziemy ona do lecznicy , a ja do szpitala , ale mnie to nie śmieszy bo jak mi zostawi 15szt w miocie co ja z nimi zrobię???????

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    Miriam nie denerwuj się. Mała może się poprostu ułożyła a drugim boku a że ma już ciano to bardzo bolało.
    Mój synuś potrafi takie sztuczki z moim brzuchem robić że szok , nie ukrywam, że to niemiłosiernie boli np. potrafi zrobić dwie górki na brzuchu a pępek jak zawsze jest wystający zapada się w dół - mąż mówi wtedy do synka: "syńciu nie rób z mamy wielbłąda" jak on tam taką pozę zrobił to nie mam pojęcia.

No to pozy podobne mój też wyczynia tak napina , ze az boli!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdalena Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zozol wrote:
    No właśnie nie zmieniałam żadnych kosmetyków już od dawna, z resztą ręce smaruję czym innym a brzuch pośladki i piersi też innym.

zozol może to coś pokarmowego lepiej sprawdzić u doktorka.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja zabierz sie juz za pakowanie zawsze cos dorzucić możesz jak sobie cos przypominasz :) ja tak robiłam :) no wczoraj to tak dała popalic ze az na naszych oczach popekalam koło pępka pierwszy raz widziałam jak skóra pęka i robią sie rostepy :( teraz tez sie wygina i boli bardzo boli

Co do piesków może nie bedzie ich. 15 tylko np 3 może po sąsiadach sie rozejda

• magdalena Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam nie zazdroszczę ale może to coś zapowiada? :)
    no a szczęściara się nie odzywa?

dziewczyny z tymi szczepionkami można oszaleć ja się jeszcze nie zdecydowałam ale miriam wezmę Twoje opinie pod uwagę miałaś w przedszkolu najlepszą obserwację.

ja dziś od rana zła:( gazu od wczoraj nie mamy i nawet kawy nie można się napic a pogoda lipna :( :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 12:07

dqpri09knl7nzqjn.png
‹‹ 1292 1293 1294 1295 1296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ