III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
hej mamuśki!
U nas wszystko ok, poprostu te ostatnie dni marca są dla mnie szczególnie trudne:( Wczoraj mój synuś by obchodził już dwa latka! A dziś ... druga rocznica jego śmierci...
Trudno mi cokolwiek teraz pisać, a szczególnie nie chce Was zadręczać swoimi problemami, bo nie po to jest to forum:)
Listę sprawdzam, także jakby co(dwupaczki na końcówce) jestem w pogotowiu:)
Miriam dzięki za troskę:*
Odezwe się oczywiście! Ale dopiero jak się troche ogarne. Buziaki:* i trzymam kciuki za nasz mamuśki;*Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWspółczuje Wam dziewczynki na samym fininszu, jak nawet wchodzę i czytam na forum np : '' ooo Miriam ty jeszcze nie urodziłaś oooooooooooo '' , kurde a tak na prawdę termin masz dopiero jutro a co dopiero telefony od znajomych i rodziny ja też nie będę odbierała jak nie bede chciała, nie chce mi sie kazdemu tłumaczyc
Teraz mam faze na to jak ktoś znajomy mnie widzi i mówi '' oooooooooooOoOoOoOOOOO
O_o jaaaaaki duży brzuch masz? a ile do terminu? o jeeeezu ja juz myslałam że będziesz rodziła, o matko! to ten brzuch Ci urośnie 2 razy taki, jak będziesz chodziła?'' SIC!!!! no krew mnie zalewaMiriam lubi tę wiadomość
-
Nagryzmolilam tyle i nie ma postu...
Ehhh.
Dzień dobry.
Miriam jutro obowiązkowo prima aprilisowo, nie robisz sobie jaj.
Zojka wszystkie ciocie ładnie cię proszą. Daj mamie szybki łatwy poród w dzisiejsza noc..
Miriam, weronikabp lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
saszka wrote:Witam Was ponownie dziewczyny po przerwie
Ja też dziś miałam parugodzinną przerwę po 3, czego sprawcą były oczywiście skurcze.
Lalita, a z jakim odstępem pojawiały się twoje bóle porodowe na początku?
hehe, w tym sprzątaniu coś jest moje mieszkanko lśni od soboty za to wczoraj nie miałam siły na nic!
wiesz co ja sie bałam bo na początku byłam w Holandii u mamy i mega twardnienia i stawianie się brzucha od 34 tyg... przyjechałam w 36 tyg do domu i minęło i potem znów brzuch sie napinał twardniał przez 3 tyg
a bóle porodowe zaczęły się 7 dni przed porodem skurcze miałam raz-2 razy dziennie. potem 3 dni przed... już strikte porodowe silne skurcze w dzien rzadko ale 3 doby pod rząd mocne.
Ale każda kobieta jest inna jedne wogóle ich nie mają tylko nagle chlust wody i jadą na IP -
Kucyk wrote:Czy można się dołączyć? Do czerwcówek nie udało mi się wbić, to może tutaj się wkręce U mnie jak widać 28 tydzień i szyjka 28mm Mam zalecenie leżenia i wydawania rozkazów (słowa lekarza )
Niestety kiedyś były 3 trymestry i każdy pisał w tym etapie co był i odwiedzał regularnie poprzedni trymestr aby inne wspierać pomagać.
A teraz małe kluby się porobiły no i tak to wygląda...Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Lalita ale na wspomnienia wzięło to były piękne czasy lecz jak to sie mówi co dobre szybko sie kończy teraz to taki misz marz ze szok ale nie powiem tez udzielam sie w wątkach miesięcznych bo są dziewczyny ktore bardzo lubię a na trymestry nie wchodzą ale zakładanie wątków jednym pytaniem i najcześciej bezsensownym lub dublujacym sie wkurza mnie strasznie
No ale cóż zrobic juz raz walka o to była i nic to nie dało
A na staraczkach co teraz sie dzieje to tez tragedia kiedys i tam było ładnie a teraz cieżko cokolwiek znaleźć niestety. ;(
Na forum jestem ponad rok i tez wspomniam czasy gdy było tu wszystko na swoim miejscu -
mnie też trochę deerwuje ten bałagan: a to są te co mają termin styczeń a to są fora te co w styczniu się dowiedziały, a to mamusie z miast. kurcze trochę tego za dużo.
no jeszcze miejsc brakuje gdzie doszło do zapłodnienia np. dzieciaczki z pozycji na misionarza
Miriam, walabia, NataliaK, weronikabp, Lalita2710, doris85, Kaja, AISAK, mychowe, Makcza, Nalka, saszka lubią tę wiadomość
-
Beatinko wspieram , u mnie 11.kwietnia będzie druga rocznica odejścia córeczki ;( te dni strasznie wracają , modlę się do córci i drugiego Aniołka żeby trzymała nas w swojej opiece Mnie męża i synusia ( ziemskiego braciszka)
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Kucyk wrote:Czy można się dołączyć? Do czerwcówek nie udało mi się wbić, to może tutaj się wkręce U mnie jak widać 28 tydzień i szyjka 28mm Mam zalecenie leżenia i wydawania rozkazów (słowa lekarza )
Kucyk, ostatni raz odzywałaś się u nas w październiku, zapraszamy z powrotem .
Wkręcić się można generalnie wszędzie, i tu i tam jest miło . Ja działam na dwa fronty .Miriam, evas lubią tę wiadomość
-
Miriam moja droga tylko teraz popatrz na to tak. Lubisz osoby np ze styczniówek z marcówek i jesteś w ciąży i masz czas czytać każdy wątek...
A po porodzie nie ma czasu. Na wszystko ,a tak np wiesz że wszystkie potem sie zbierają w pielęgnacji i tam możesz je znaleźć....
co potem stworzą pielgnacja malszków styczniowych majowych itd...Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie byłam na pielęgnacji podczytuję was i o tym samym pomyślałam ile czasu tam bedze tak poukładane jak jest teraz hehe bo juz są wątki ktore maja po 2-7 wpisów i cisza
Lalita mam do Ciebie pytanie jak mam skakać na tej piłce bo juz zakwasy mam a nadal nic sie nie rusza może ja zle skacze