III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:Mówisz ze sie zdziwię zdziwie sie jak dziś wyskoczy hehe
Albo jutro jak Czarek jutro w trasę jedzie sąsiedzi w pracy a ci co blisko pracują jadą do Rzeszowa na pogrzeb wujka ha to dopiero bedzie ciekawe czy jakiś taksówkarz mnie weźmie bo to rożnie bywa bedzie sie może bal ze mu samochód pobrudze
Radzę ci mieć alternatywe w postaci znajomych ,bo wiadomo pewnie teściów nie poprosisz haahah
Bo z taksówką różnie bywa chyba że dasz dobrą kwooteMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość od Chiang Mai:
Jest Gaja 21.27 ma 2800 i 52 cm czarne włoski.
Gratulujemy świeżo upieczonej dzielnej mamusinutka, Dorjana, evas, monalisa, Galanea, kambel, MariaAntonina, Kaja, weronikabp, haybeauti, Miriam, Lalita2710, szczessciara, magdalena, Kucyk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png -
Miriam wrote:Mówisz ze sie zdziwię zdziwie sie jak dziś wyskoczy hehe
Albo jutro jak Czarek jutro w trasę jedzie sąsiedzi w pracy a ci co blisko pracują jadą do Rzeszowa na pogrzeb wujka ha to dopiero bedzie ciekawe czy jakiś taksówkarz mnie weźmie bo to rożnie bywa bedzie sie może bal ze mu samochód pobrudze
Bierz karetke co sie bedziesz taxi wozić hehehe niech nfz zafunduje ci przejazd na sygnale w słusznej sprawie i mała sie przejedziemonalisa lubi tę wiadomość
-
No nie zapytałam sie Was ejj wstawać spiochy dzis mnie dopadła bezsenność ehhh
Nie wiem czy mowic dzien dobry bo chyba przytne komara bo co tu sama robic ehhhh !!!! Moj m w pracy na nockach nie skim pogadac .......monalisa lubi tę wiadomość
-
No i lipa policzylam chyba wszystko i nie tylko i nadal nie śpię ehhhh nic mezus w domku i chyba zwalniam mu łoże i ide na śniadanko dziś będę lunatykowac buuuuu
Wiec oficjalnie dzień dobry !!!!monalisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry..
Kaja ja nie mogłam zasnąć..ale jak juz się udało to rano na dźwięk budzika och masakra..teraz leze i czekam na mojego N..
U mnie dziś słonecznie, pytanie czy ciepło ??
Mam zamiar myc okna..
Miriam i co z Toba kochana;)??aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Kaja pewnie padłas ze zmeczenia ale witam w klubie nocnych markow ja obudzilam sie o 1:47 i koniec snu nie moglam sie doczekać aż spożywczy otworzą , bylam pierwszym klientem dziś juz od 5:50 z psem czekałam aż otworzą sniadania uszykowane dla rodzinkiwszyscy dzis na 10-11 dzieci rekolekcje maja, a m idzie pozniej. Obiadek też zrobiony dzis pyzy z sosikiem pieczeniowo-pieczarkowym buraczki i suroweczki do tego mniammm. A teraz mogę iść spać