X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    3600 wazy wiec do maluszkow nie nalezy jeszcze jak błąd pomiaru jest na plus to o materde

Miriam a może pamiętasz wagę małej na tym usg 29-32 tc?

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    A SEXI BĄCZEK TO JUŻ CO, NIE MISS?:D hahahahaah :D świrrryyy :)
    Zgadzam się, Tusia Miss czerwcówek, ex aequo z Vikuś. Tak tak tak tak tak :D

hahaha Natalia wszystkie tam na czerwcowych są seksi ;) świruski :D

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    A SEXI BĄCZEK TO JUŻ CO, NIE MISS?:D hahahahaah :D świrrryyy :)
    Zgadzam się, Tusia Miss czerwcówek, ex aequo z Vikuś. Tak tak tak tak tak :D
    Bączek jest the best! po prostu :)

NataliaK lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie my tu hipciujemy, wielorybujemy i jeszcze inne słonie gazelowate, a zobaczcie na ten cud <3

43009bca2ef21645med.jpg

Alexandra Kinova jest mamą naturalnie poczętych pięcioraczków: jednej dziewczynki i czterech chłopców.

Ale czad!!! a ja chciałam chociaż bliźniaki teraz i nie wyszło ;)

weronikabp, NataliaK, Paulina1986, nutka, magdalena lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia - czaddddd! Ja też chciałam bliźniaki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 18:47

Tusia84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy taki czad :D tej kobiecie cycków zbraknie :D ja nie mogę :D ale musiało być jej ciężko :D Wypluwam wszystkie swoje narzekania w czasie ciąży :D

weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Miriam a może pamiętasz wagę małej na tym usg 29-32 tc?
    Zaraz zerkne na usg i dam ci znać :)

Dobra znalazłam
    32tydz 1 dzień 1900g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 19:00

• Elle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ja jestem uwolniona od luteiny i innych tabsow az 14 dni bez , ale jutro sie okaże czy to tak zostanie , ja na tych lekach bylam do 33tc :-/

Kaja, ja od wczoraj bez luteiny :) Ale u mnie to celowo - brałam przez całą ciążę dopochwową, która, jak wiadomo, działa też na szyjkę, więc żeby poród się zaczął kiedyś i szyjka skracała, trzeba było ją odstawić :) Powiem Wam dziewczyny, że bardzo jestem ciekawa, jak będę się czuła bez, bo luteinka to moja przyjaciółka była :) Dziwnie mi bez niej ;)

iv09mg7y9aya90me.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Słuchajcie my tu hipciujemy, wielorybujemy i jeszcze inne słonie gazelowate, a zobaczcie na ten cud <3

Alexandra Kinova jest mamą naturalnie poczętych pięcioraczków: jednej dziewczynki i czterech chłopców.

Ale czad!!! a ja chciałam chociaż bliźniaki teraz i nie wyszło ;)

Jaaa pierniczę!!! Oooo nie, na takie wyzwanie to ja bym nie poszła - to ja narzekam na samopoczucie z jednym, a co dopiero nosić w sobie pięcioro????? PODZIWIAM!!!! I jak widać, wszystkie zdrowe i śliczne! Niesamowite :)

Tusia84 lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokonałam prawdziwego cudu zaciągnęłam małża do wyrka oł yeaaah

Teraz moge rodzic haha teraz cos musi sie ruszyć :)

weronikabp, Tusia84, ;oniqa, nutka, magdalena, Lalita2710, monalisa, Kaja, evas, lusia22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, amen! :-) czekamy na newsy :-)

Miriam, Kaja lubią tę wiadomość

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokonałam prawdziwego cudu zaciągnęłam małża do wyrka oł yeaaah

Teraz moge rodzic haha teraz cos musi sie ruszyć :)

dobrze że nie wie ile dziewczyn mu tu kibicowało bo mógłby mieć problem z wykazaniem się pod taką presją ;)

Miriam, magdalena lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie jak przyczlapalam do salonu i złapalam za telefon to on do mnie no nie gadaj ze będziesz sie chwalić a ja do niego ze no co ty :D hahah

;oniqa, nutka, magdalena, Lalita2710, Kaja, mirka14, Bea_tina, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kiedys mu pokaze ile kibiców i to w dwupakach miał. :) ale narazie nie traz bo może sie jeszcze przydać a tak to sie zablokuje :) biedny chłop :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 20:16

Tusia84, Lalita2710, Kaja lubią tę wiadomość

• nutka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam gratuluję:P Hehe;)

Moja koleżanka jest w 20 tygodniu z bliźniaczkami dziewczynkami:) Fajnie;) Pamiętam jak się zdziwili jak się dowiedzieli, że dwójeczka;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze 5 dzieciaczków brzuch olbrzym ;) ale widać że z nimi wszystko ok, ale słuchajcie utrzymać ta piatke szok!!!

Miriam no proszę udało się:)

Miriam lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam dajesz dajesz przy następnym <3 niech ci dobrze sutki wymasuje ulalal

Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle wrote:
    Kaja, ja od wczoraj bez luteiny :) Ale u mnie to celowo - brałam przez całą ciążę dopochwową, która, jak wiadomo, działa też na szyjkę, więc żeby poród się zaczął kiedyś i szyjka skracała, trzeba było ją odstawić :) Powiem Wam dziewczyny, że bardzo jestem ciekawa, jak będę się czuła bez, bo luteinka to moja przyjaciółka była :) Dziwnie mi bez niej ;)

Powiem ci , ze mi jej normalnie brakuje czasami sie budze i mowie matko zapomnialamm Lutka se wsadzić buhahahha i później mnie oswieca i ide dalej spac bo bralam 3x2 :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam te lepsze klatki zajete dla tych , ktore przekrocza 42tc , a Ty sie nie zalapiesz hehehhe wiec nie szalej maleńka ;-)

Nie pekaj Twoja Zojka se wyjdzie w takim dniu , ze sie zdziwisz !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz ze sie zdziwię zdziwie sie jak dziś wyskoczy hehe :)
    Albo jutro jak Czarek jutro w trasę jedzie sąsiedzi w pracy a ci co blisko pracują jadą do Rzeszowa na pogrzeb wujka ha to dopiero bedzie :D ciekawe czy jakiś taksówkarz mnie weźmie bo to rożnie bywa bedzie sie może bal ze mu samochód pobrudze

‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ