III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:A SEXI BĄCZEK TO JUŻ CO, NIE MISS? hahahahaah świrrryyy
Zgadzam się, Tusia Miss czerwcówek, ex aequo z Vikuś. Tak tak tak tak tak
hahaha Natalia wszystkie tam na czerwcowych są seksi świruski
NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie my tu hipciujemy, wielorybujemy i jeszcze inne słonie gazelowate, a zobaczcie na ten cud
Alexandra Kinova jest mamą naturalnie poczętych pięcioraczków: jednej dziewczynki i czterech chłopców.
Ale czad!!! a ja chciałam chociaż bliźniaki teraz i nie wyszłoweronikabp, NataliaK, Paulina1986, nutka, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Ja jestem uwolniona od luteiny i innych tabsow az 14 dni bez , ale jutro sie okaże czy to tak zostanie , ja na tych lekach bylam do 33tc
Kaja, ja od wczoraj bez luteiny Ale u mnie to celowo - brałam przez całą ciążę dopochwową, która, jak wiadomo, działa też na szyjkę, więc żeby poród się zaczął kiedyś i szyjka skracała, trzeba było ją odstawić Powiem Wam dziewczyny, że bardzo jestem ciekawa, jak będę się czuła bez, bo luteinka to moja przyjaciółka była Dziwnie mi bez niej
-
Tusia84 wrote:Słuchajcie my tu hipciujemy, wielorybujemy i jeszcze inne słonie gazelowate, a zobaczcie na ten cud
Alexandra Kinova jest mamą naturalnie poczętych pięcioraczków: jednej dziewczynki i czterech chłopców.
Ale czad!!! a ja chciałam chociaż bliźniaki teraz i nie wyszło
Jaaa pierniczę!!! Oooo nie, na takie wyzwanie to ja bym nie poszła - to ja narzekam na samopoczucie z jednym, a co dopiero nosić w sobie pięcioro????? PODZIWIAM!!!! I jak widać, wszystkie zdrowe i śliczne! Niesamowite
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokonałam prawdziwego cudu zaciągnęłam małża do wyrka oł yeaaah
Teraz moge rodzic haha teraz cos musi sie ruszyć
dobrze że nie wie ile dziewczyn mu tu kibicowało bo mógłby mieć problem z wykazaniem się pod taką presjąMiriam, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elle wrote:Kaja, ja od wczoraj bez luteiny Ale u mnie to celowo - brałam przez całą ciążę dopochwową, która, jak wiadomo, działa też na szyjkę, więc żeby poród się zaczął kiedyś i szyjka skracała, trzeba było ją odstawić Powiem Wam dziewczyny, że bardzo jestem ciekawa, jak będę się czuła bez, bo luteinka to moja przyjaciółka była Dziwnie mi bez niej
Powiem ci , ze mi jej normalnie brakuje czasami sie budze i mowie matko zapomnialamm Lutka se wsadzić buhahahha i później mnie oswieca i ide dalej spac bo bralam 3x2 -
nick nieaktualnyMówisz ze sie zdziwię zdziwie sie jak dziś wyskoczy hehe
Albo jutro jak Czarek jutro w trasę jedzie sąsiedzi w pracy a ci co blisko pracują jadą do Rzeszowa na pogrzeb wujka ha to dopiero bedzie ciekawe czy jakiś taksówkarz mnie weźmie bo to rożnie bywa bedzie sie może bal ze mu samochód pobrudze