Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    3600 wazy wiec do maluszkow nie nalezy jeszcze jak błąd pomiaru jest na plus to o materde

Miriam a może pamiętasz wagę małej na tym usg 29-32 tc?

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    A SEXI BĄCZEK TO JUŻ CO, NIE MISS?:D hahahahaah :D świrrryyy :)
    Zgadzam się, Tusia Miss czerwcówek, ex aequo z Vikuś. Tak tak tak tak tak :D

hahaha Natalia wszystkie tam na czerwcowych są seksi ;) świruski :D

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    A SEXI BĄCZEK TO JUŻ CO, NIE MISS?:D hahahahaah :D świrrryyy :)
    Zgadzam się, Tusia Miss czerwcówek, ex aequo z Vikuś. Tak tak tak tak tak :D
    Bączek jest the best! po prostu :)

NataliaK lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie my tu hipciujemy, wielorybujemy i jeszcze inne słonie gazelowate, a zobaczcie na ten cud <3

43009bca2ef21645med.jpg

Alexandra Kinova jest mamą naturalnie poczętych pięcioraczków: jednej dziewczynki i czterech chłopców.

Ale czad!!! a ja chciałam chociaż bliźniaki teraz i nie wyszło ;)

weronikabp, NataliaK, Paulina1986, nutka, magdalena lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia - czaddddd! Ja też chciałam bliźniaki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 18:47

Tusia84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy taki czad :D tej kobiecie cycków zbraknie :D ja nie mogę :D ale musiało być jej ciężko :D Wypluwam wszystkie swoje narzekania w czasie ciąży :D

weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Miriam a może pamiętasz wagę małej na tym usg 29-32 tc?
    Zaraz zerkne na usg i dam ci znać :)

Dobra znalazłam
    32tydz 1 dzień 1900g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 19:00

• Elle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ja jestem uwolniona od luteiny i innych tabsow az 14 dni bez , ale jutro sie okaże czy to tak zostanie , ja na tych lekach bylam do 33tc :-/

Kaja, ja od wczoraj bez luteiny :) Ale u mnie to celowo - brałam przez całą ciążę dopochwową, która, jak wiadomo, działa też na szyjkę, więc żeby poród się zaczął kiedyś i szyjka skracała, trzeba było ją odstawić :) Powiem Wam dziewczyny, że bardzo jestem ciekawa, jak będę się czuła bez, bo luteinka to moja przyjaciółka była :) Dziwnie mi bez niej ;)

iv09mg7y9aya90me.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Słuchajcie my tu hipciujemy, wielorybujemy i jeszcze inne słonie gazelowate, a zobaczcie na ten cud <3

Alexandra Kinova jest mamą naturalnie poczętych pięcioraczków: jednej dziewczynki i czterech chłopców.

Ale czad!!! a ja chciałam chociaż bliźniaki teraz i nie wyszło ;)

Jaaa pierniczę!!! Oooo nie, na takie wyzwanie to ja bym nie poszła - to ja narzekam na samopoczucie z jednym, a co dopiero nosić w sobie pięcioro????? PODZIWIAM!!!! I jak widać, wszystkie zdrowe i śliczne! Niesamowite :)

Tusia84 lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokonałam prawdziwego cudu zaciągnęłam małża do wyrka oł yeaaah

Teraz moge rodzic haha teraz cos musi sie ruszyć :)

weronikabp, Tusia84, ;oniqa, nutka, magdalena, Lalita2710, monalisa, Kaja, evas, lusia22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, amen! :-) czekamy na newsy :-)

Miriam, Kaja lubią tę wiadomość

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokonałam prawdziwego cudu zaciągnęłam małża do wyrka oł yeaaah

Teraz moge rodzic haha teraz cos musi sie ruszyć :)

dobrze że nie wie ile dziewczyn mu tu kibicowało bo mógłby mieć problem z wykazaniem się pod taką presją ;)

Miriam, magdalena lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie jak przyczlapalam do salonu i złapalam za telefon to on do mnie no nie gadaj ze będziesz sie chwalić a ja do niego ze no co ty :D hahah

;oniqa, nutka, magdalena, Lalita2710, Kaja, mirka14, Bea_tina, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kiedys mu pokaze ile kibiców i to w dwupakach miał. :) ale narazie nie traz bo może sie jeszcze przydać a tak to sie zablokuje :) biedny chłop :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 20:16

Tusia84, Lalita2710, Kaja lubią tę wiadomość

• nutka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam gratuluję:P Hehe;)

Moja koleżanka jest w 20 tygodniu z bliźniaczkami dziewczynkami:) Fajnie;) Pamiętam jak się zdziwili jak się dowiedzieli, że dwójeczka;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze 5 dzieciaczków brzuch olbrzym ;) ale widać że z nimi wszystko ok, ale słuchajcie utrzymać ta piatke szok!!!

Miriam no proszę udało się:)

Miriam lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam dajesz dajesz przy następnym <3 niech ci dobrze sutki wymasuje ulalal

Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle wrote:
    Kaja, ja od wczoraj bez luteiny :) Ale u mnie to celowo - brałam przez całą ciążę dopochwową, która, jak wiadomo, działa też na szyjkę, więc żeby poród się zaczął kiedyś i szyjka skracała, trzeba było ją odstawić :) Powiem Wam dziewczyny, że bardzo jestem ciekawa, jak będę się czuła bez, bo luteinka to moja przyjaciółka była :) Dziwnie mi bez niej ;)

Powiem ci , ze mi jej normalnie brakuje czasami sie budze i mowie matko zapomnialamm Lutka se wsadzić buhahahha i później mnie oswieca i ide dalej spac bo bralam 3x2 :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam te lepsze klatki zajete dla tych , ktore przekrocza 42tc , a Ty sie nie zalapiesz hehehhe wiec nie szalej maleńka ;-)

Nie pekaj Twoja Zojka se wyjdzie w takim dniu , ze sie zdziwisz !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz ze sie zdziwię zdziwie sie jak dziś wyskoczy hehe :)
    Albo jutro jak Czarek jutro w trasę jedzie sąsiedzi w pracy a ci co blisko pracują jadą do Rzeszowa na pogrzeb wujka ha to dopiero bedzie :D ciekawe czy jakiś taksówkarz mnie weźmie bo to rożnie bywa bedzie sie może bal ze mu samochód pobrudze

‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ