X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sesese wcale nie padlam pranie robilam i teraz se palze zrobilam heheheh wiec padne przed wizyta heheheheh albo na wizycie na fotelu przytne drzemkę hehhe

monalisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dobry początek dnia mamusie! :) Dla tych zniecierpliwionych i dla tych czekających :D
    http://www.youtube.com/watch?v=yJ7-v7xVm3I&feature=share

weronikabp, saszka lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamuśki!

Widze, ze nie tylko ja miałam ciężką noc. Mąż mnie obudził o 1:30 jak szedł do pracy i wierciłam się jak wściekła... Nie wiem kiedy zasnęłam, ale mnie się udało, za to dźwięk budziła również był szokiem;P

U nas dziś o dziwo słoneczko świeci! Ale ponoć dziś ma być nieco gorsza pogoda... Ale ostatnio prognoze oglądałam w sobote, więc mogę mieć nieaktualne wiadomości:) Ja prałam cały poniedziałek i wtorek;P Od przyszłego tygodnia zaczynam ubranka kropka :D

evas, magdalena, monalisa lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Kaja pewnie padłas ze zmeczenia ale witam w klubie nocnych markow ja obudzilam sie o 1:47 i koniec snu :( nie moglam sie doczekać aż spożywczy otworzą , bylam pierwszym klientem dziś juz od 5:50 z psem czekałam aż otworzą :) sniadania uszykowane dla rodzinkiwszyscy dzis na 10-11 dzieci rekolekcje maja, a m idzie pozniej. Obiadek też zrobiony dzis pyzy z sosikiem pieczeniowo-pieczarkowym buraczki i suroweczki do tego mniammm. A teraz mogę iść spać :)[/QUOTE

No ja dziś też mam pyzy z sosem pieczeniowym do tego roladki schabowe..;)

Kto jeszcze pyzy dziś ma????

Miriam wczoraj był prima aprilis;)

Ale mi się ciężko zabrać za ogarnianie chałupy..;)

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, i jak tam? Czekamy kiedy oficjalnie do nas dołączysz ;-) długo nie odzywalas się "u nas", aż musiałam sprawdzić, co się z Tobą dzieje :-P
    Dziewczyny, te które nie mogą zasnąć - spokojnie, porodzie będziecie spać na s ty stojąco :-P w każdym miejscu, o każdej porze, w każdej możliwej chwili :-P
    Ja na końcówce tez nie mogłam spać, ale znalazłam sobie fajne zdjęcie - zrobiłam karuzelke dla Małej - taka biało czarną i była to pierwsza zabawka małej na która patrzyła z rozdziabiona buźka. I dzięki niej (bo skupiała uwagę małej na parę minut - a mam bardzo absorbujący i marudzacy egzemplarz) mogłam zjeść coś albo się wymyc :-P także szyjcie kobiety, bo nie znacie dnia ani godziny :-P

MariaAntonina, Miriam lubią tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja witam się nadal w dwupaku

evas lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka sesese ja do robitek recznych sie nie nadaje bo sekunda i rzucam tym co robie wiem bo sprawdzilam hehehe wiecej nerowo niz pożytku z pracy heheheh no co cierpliwosci mi do takich spraw braknie ,a mowisz spac na stojaco to chyba ja dzis bede to miała hehehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    Ja witam się nadal w dwupaku

Witam , ale wymyslilas teraz juz myslalam , ze napiszesz urodzilam ;-) , ale czekamy dalej

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria Ant ja nie umiesz robic pyzow buuu ja dzis robie cos z kurczaka ,ale jeszcze nie wiem co heheheh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam , ale wymyslilas teraz juz myslalam , ze napiszesz urodzilam ;-) , ale czekamy dalej

Chciałabym oj chciałabym :) ale nic się niedzieje. Mam nadzieje, że co cisza przed burzą hehe ;)

Kaja, magdalena lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    Chciałabym oj chciałabym :) ale nic się niedzieje. Mam nadzieje, że co cisza przed burzą hehe ;)

Jak cie mała pogoni do szpitala to nogami bedziesz przebierala 10x szybciej hehehe i oby szybko tego ci życzę!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam se w kulki leci co ona rodzi ze milczy czy z Czarka jeszcze męczy ;-) wiem wiem
    Napisze ze jest na IP :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 09:49

mhsvanlih0qhtdnx.png

• saszka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też robię kurczaka - w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. mmm! nie mogę się doczekać :D

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Jak cie mała pogoni do szpitala to nogami bedziesz przebierala 10x szybciej hehehe i oby szybko tego ci życzę!!!!!

U mnie synuś :) dobrze że tego nie wiedział hehe jeszcze by się obraził ;)
    Kaja żartuje sobie troszkę ;)
    Na każdym usg zawsze świecił jajkami, żeby zaznaczyć swoją meskość :)
    Kaja żartuje sobie troszkę

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Nusiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :** wczoraj wróciłam do domu też w dwupaku się melduję jak haybeauti ;) Czuję się ogólnie dobrze ale wiem ,że czekają mnie już niedługo kolejne odwiedziny w szpitalu i mam nadzieję ,że urodzę przed świętami ( a na święta będziemy w domu) .
    Tak jak mówiłam wylądowałam w szpitalu z powodu skurczy i skróconej trochę szyjki . Każdy lekarz który mnie badał powiedział ,że Mała jest o około 2 tyg starsza napewno ( a już wiem tego powód i mam dowody ! ) a ,że mój gienkolog jest ordynatorem w klinice w której rodzę więc do błędu się nie przyzna.;// Nawet położne mówiły ,że mój brzuch nie wygląda na ten tydzień ( przez prawie cały okres w szpitalu lezałam na bloku przedporodowym ). Przez to co słyszałam i niekiedy widziałam boję się porodu jak nie wiem .... Chciałabym żeby nasze Maleństwo do tego czasu który wymieniłam już się urodziło :(

cab360a44b.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saszka wrote:
    Ja właśnie też robię kurczaka - w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. mmm! nie mogę się doczekać :D

Ja sie zastanawiam na devolajami ehh nie wiem co chce!!!

Ale to tez dobry pomysł na obiad co robisz saszka!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Nusiaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :** wczoraj wróciłam do domu też w dwupaku się melduję jak haybeauti ;) Czuję się ogólnie dobrze ale wiem ,że czekają mnie już niedługo kolejne odwiedziny w szpitalu i mam nadzieję ,że urodzę przed świętami ( a na święta będziemy w domu) .
    Tak jak mówiłam wylądowałam w szpitalu z powodu skurczy i skróconej trochę szyjki . Każdy lekarz który mnie badał powiedział ,że Mała jest o około 2 tyg starsza napewno ( a już wiem tego powód i mam dowody ! ) a ,że mój gienkolog jest ordynatorem w klinice w której rodzę więc do błędu się nie przyzna.;// Nawet położne mówiły ,że mój brzuch nie wygląda na ten tydzień ( przez prawie cały okres w szpitalu lezałam na bloku przedporodowym ). Przez to co słyszałam i niekiedy widziałam boję się porodu jak nie wiem .... Chciałabym żeby nasze Maleństwo do tego czasu który wymieniłam już się urodziło :(

P.S - Mała 27.marca ważyła 2700g i jest zdrowa ,przepływy i wszystko ok więc z tego się bardzo cieszę ;)

GRATULUJĘ ROZPAKOWANYM MAMUSIĄ :))

Przepraszam ale niestety nie dam rady nadrobić zaległości :( będę teraz na bieżąco tak jak kiedyś :)

haybeauti, Kaja lubią tę wiadomość

cab360a44b.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Miriam biega po sąsiadach czy smacznie śpi :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal w dwupaku :( noc okropna brzuch mnie bardzo bolał 2xnospa nie pomagało Czarek został dziś w domu bo miał miec trasę ale sie bal jechać wiec wziął urlop jak ten wziął urlop to o 7 rano poszłam spać jak zabita i brzuch nie boli nie no ja nie wiem co zemna nie tak juz majowki mnie wyprzedzają dziś wchodzę na fb a tam patrzę kolejna koleżanka rozpakowała sie juz chociaż termin po mnie .... Kurde no

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ja nadal w dwupaku :( noc okropna brzuch mnie bardzo bolał 2xnospa nie pomagało Czarek został dziś w domu bo miał miec trasę ale sie bal jechać wiec wziął urlop jak ten wziął urlop to o 7 rano poszłam spać jak zabita i brzuch nie boli nie no ja nie wiem co zemna nie tak juz majowki mnie wyprzedzają dziś wchodzę na fb a tam patrzę kolejna koleżanka rozpakowała sie juz chociaż termin po mnie .... Kurde no

Miriam a moze to juz jakies skurcze?:D pamietaj,nie przegap, tak jak czopa :D

Miriam lubi tę wiadomość

‹‹ 1323 1324 1325 1326 1327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ