Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sesese wcale nie padlam pranie robilam i teraz se palze zrobilam heheheh wiec padne przed wizyta heheheheh albo na wizycie na fotelu przytne drzemkę hehhe

monalisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dobry początek dnia mamusie! :) Dla tych zniecierpliwionych i dla tych czekających :D
    http://www.youtube.com/watch?v=yJ7-v7xVm3I&feature=share

weronikabp, saszka lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamuśki!

Widze, ze nie tylko ja miałam ciężką noc. Mąż mnie obudził o 1:30 jak szedł do pracy i wierciłam się jak wściekła... Nie wiem kiedy zasnęłam, ale mnie się udało, za to dźwięk budziła również był szokiem;P

U nas dziś o dziwo słoneczko świeci! Ale ponoć dziś ma być nieco gorsza pogoda... Ale ostatnio prognoze oglądałam w sobote, więc mogę mieć nieaktualne wiadomości:) Ja prałam cały poniedziałek i wtorek;P Od przyszłego tygodnia zaczynam ubranka kropka :D

evas, magdalena, monalisa lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Kaja pewnie padłas ze zmeczenia ale witam w klubie nocnych markow ja obudzilam sie o 1:47 i koniec snu :( nie moglam sie doczekać aż spożywczy otworzą , bylam pierwszym klientem dziś juz od 5:50 z psem czekałam aż otworzą :) sniadania uszykowane dla rodzinkiwszyscy dzis na 10-11 dzieci rekolekcje maja, a m idzie pozniej. Obiadek też zrobiony dzis pyzy z sosikiem pieczeniowo-pieczarkowym buraczki i suroweczki do tego mniammm. A teraz mogę iść spać :)[/QUOTE

No ja dziś też mam pyzy z sosem pieczeniowym do tego roladki schabowe..;)

Kto jeszcze pyzy dziś ma????

Miriam wczoraj był prima aprilis;)

Ale mi się ciężko zabrać za ogarnianie chałupy..;)

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, i jak tam? Czekamy kiedy oficjalnie do nas dołączysz ;-) długo nie odzywalas się "u nas", aż musiałam sprawdzić, co się z Tobą dzieje :-P
    Dziewczyny, te które nie mogą zasnąć - spokojnie, porodzie będziecie spać na s ty stojąco :-P w każdym miejscu, o każdej porze, w każdej możliwej chwili :-P
    Ja na końcówce tez nie mogłam spać, ale znalazłam sobie fajne zdjęcie - zrobiłam karuzelke dla Małej - taka biało czarną i była to pierwsza zabawka małej na która patrzyła z rozdziabiona buźka. I dzięki niej (bo skupiała uwagę małej na parę minut - a mam bardzo absorbujący i marudzacy egzemplarz) mogłam zjeść coś albo się wymyc :-P także szyjcie kobiety, bo nie znacie dnia ani godziny :-P

MariaAntonina, Miriam lubią tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja witam się nadal w dwupaku

evas lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka sesese ja do robitek recznych sie nie nadaje bo sekunda i rzucam tym co robie wiem bo sprawdzilam hehehe wiecej nerowo niz pożytku z pracy heheheh no co cierpliwosci mi do takich spraw braknie ,a mowisz spac na stojaco to chyba ja dzis bede to miała hehehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    Ja witam się nadal w dwupaku

Witam , ale wymyslilas teraz juz myslalam , ze napiszesz urodzilam ;-) , ale czekamy dalej

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria Ant ja nie umiesz robic pyzow buuu ja dzis robie cos z kurczaka ,ale jeszcze nie wiem co heheheh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam , ale wymyslilas teraz juz myslalam , ze napiszesz urodzilam ;-) , ale czekamy dalej

Chciałabym oj chciałabym :) ale nic się niedzieje. Mam nadzieje, że co cisza przed burzą hehe ;)

Kaja, magdalena lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    Chciałabym oj chciałabym :) ale nic się niedzieje. Mam nadzieje, że co cisza przed burzą hehe ;)

Jak cie mała pogoni do szpitala to nogami bedziesz przebierala 10x szybciej hehehe i oby szybko tego ci życzę!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam se w kulki leci co ona rodzi ze milczy czy z Czarka jeszcze męczy ;-) wiem wiem
    Napisze ze jest na IP :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 09:49

mhsvanlih0qhtdnx.png

• saszka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też robię kurczaka - w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. mmm! nie mogę się doczekać :D

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Jak cie mała pogoni do szpitala to nogami bedziesz przebierala 10x szybciej hehehe i oby szybko tego ci życzę!!!!!

U mnie synuś :) dobrze że tego nie wiedział hehe jeszcze by się obraził ;)
    Kaja żartuje sobie troszkę ;)
    Na każdym usg zawsze świecił jajkami, żeby zaznaczyć swoją meskość :)
    Kaja żartuje sobie troszkę

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Nusiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :** wczoraj wróciłam do domu też w dwupaku się melduję jak haybeauti ;) Czuję się ogólnie dobrze ale wiem ,że czekają mnie już niedługo kolejne odwiedziny w szpitalu i mam nadzieję ,że urodzę przed świętami ( a na święta będziemy w domu) .
    Tak jak mówiłam wylądowałam w szpitalu z powodu skurczy i skróconej trochę szyjki . Każdy lekarz który mnie badał powiedział ,że Mała jest o około 2 tyg starsza napewno ( a już wiem tego powód i mam dowody ! ) a ,że mój gienkolog jest ordynatorem w klinice w której rodzę więc do błędu się nie przyzna.;// Nawet położne mówiły ,że mój brzuch nie wygląda na ten tydzień ( przez prawie cały okres w szpitalu lezałam na bloku przedporodowym ). Przez to co słyszałam i niekiedy widziałam boję się porodu jak nie wiem .... Chciałabym żeby nasze Maleństwo do tego czasu który wymieniłam już się urodziło :(

cab360a44b.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saszka wrote:
    Ja właśnie też robię kurczaka - w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. mmm! nie mogę się doczekać :D

Ja sie zastanawiam na devolajami ehh nie wiem co chce!!!

Ale to tez dobry pomysł na obiad co robisz saszka!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Nusiaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :** wczoraj wróciłam do domu też w dwupaku się melduję jak haybeauti ;) Czuję się ogólnie dobrze ale wiem ,że czekają mnie już niedługo kolejne odwiedziny w szpitalu i mam nadzieję ,że urodzę przed świętami ( a na święta będziemy w domu) .
    Tak jak mówiłam wylądowałam w szpitalu z powodu skurczy i skróconej trochę szyjki . Każdy lekarz który mnie badał powiedział ,że Mała jest o około 2 tyg starsza napewno ( a już wiem tego powód i mam dowody ! ) a ,że mój gienkolog jest ordynatorem w klinice w której rodzę więc do błędu się nie przyzna.;// Nawet położne mówiły ,że mój brzuch nie wygląda na ten tydzień ( przez prawie cały okres w szpitalu lezałam na bloku przedporodowym ). Przez to co słyszałam i niekiedy widziałam boję się porodu jak nie wiem .... Chciałabym żeby nasze Maleństwo do tego czasu który wymieniłam już się urodziło :(

P.S - Mała 27.marca ważyła 2700g i jest zdrowa ,przepływy i wszystko ok więc z tego się bardzo cieszę ;)

GRATULUJĘ ROZPAKOWANYM MAMUSIĄ :))

Przepraszam ale niestety nie dam rady nadrobić zaległości :( będę teraz na bieżąco tak jak kiedyś :)

haybeauti, Kaja lubią tę wiadomość

cab360a44b.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Miriam biega po sąsiadach czy smacznie śpi :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal w dwupaku :( noc okropna brzuch mnie bardzo bolał 2xnospa nie pomagało Czarek został dziś w domu bo miał miec trasę ale sie bal jechać wiec wziął urlop jak ten wziął urlop to o 7 rano poszłam spać jak zabita i brzuch nie boli nie no ja nie wiem co zemna nie tak juz majowki mnie wyprzedzają dziś wchodzę na fb a tam patrzę kolejna koleżanka rozpakowała sie juz chociaż termin po mnie .... Kurde no

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ja nadal w dwupaku :( noc okropna brzuch mnie bardzo bolał 2xnospa nie pomagało Czarek został dziś w domu bo miał miec trasę ale sie bal jechać wiec wziął urlop jak ten wziął urlop to o 7 rano poszłam spać jak zabita i brzuch nie boli nie no ja nie wiem co zemna nie tak juz majowki mnie wyprzedzają dziś wchodzę na fb a tam patrzę kolejna koleżanka rozpakowała sie juz chociaż termin po mnie .... Kurde no

Miriam a moze to juz jakies skurcze?:D pamietaj,nie przegap, tak jak czopa :D

Miriam lubi tę wiadomość

‹‹ 1323 1324 1325 1326 1327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ