III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
natalinka wrote:Makcza - mam natychmiast jechać na IP gdyby coś mnie niepokoiło, a póki co mam czekać na skurcze bądź odejście wód
Mi też lekarz dawał czas do 24 marca max a dziś jest 04 kwietnia. Tak więc nigdy nic nie wiadomo.Lalita2710, saszka lubią tę wiadomość
-
Witam kochani ja znów od 4 na nogach ehhhhhh , ale to przez mojego m bo on po nockach nie sypia normalnie ehhhhhh
Witam świeżo upieczone mamusie oraz te , które czekaja na rozwiazanie oraz te , ktore dołączają do III trymestru
Hmmm sniadanko trzeba zaliczyć !!!!! -
haybeauti wrote:Natalinka trzymamy kciuki zebyś jak najdłużej wytrzymała.
Mi też lekarz dawał czas do 24 marca max a dziś jest 04 kwietnia. Tak więc nigdy nic nie wiadomo.
Z Toba może byc podobnie jak u Miriam sesese szybko i sprawnie !!!!! -
Witam się z rana.... Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek.
Ja dziś mam dzień gospodarczy, albo wyjadę na sygnale do szpitala albo będę zdychala pod koniec dnia ...to się okaże.
Wieczorami neka mnie masakry zna zgaga, nie mam pojęcia od czego staram się nie jeść wieczorami..a co do snu, to różnie.aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
witam się i ja w ta pochmurną sobotę!
Po śniadanku już na spokojnie, bez szaleństw:)
Wczoraj się pokłociłam znowu z małżem o! PROGNOZE POGODY!! Bo on nie musi oglądać, a ja to co, nie mam nic do powiedzenia?? Szlag mnie trafił, on poszedł spać(20) i od tamtej chwili cisza, nawet nie chce mi się z nim gadać. Nie wiem co mu jest, ale jest tak nieobecny, a jak pytam co jest, to a co ma być, no i pogadane:/
Dziś moim jedynym planem jest obiadek i nastawić jedno pranko:) więc się nie narobie;P A na obiad duszone mięsko i kluski śląskie(tak jak pisałam;P).
Mam nadzieje, że chociaż u Was będzie dobry dzień!! BUZIAKI:*Lalita2710, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
A ja walcze z obiadem;P Najfajniej, bo mi się przypomniało, że mam jeszcze suszone grzyby(własnoręcznie zbierane!) i dzięki temu będę miała rewelacyjny sos grzybowy, mniam:D Aż się humorek ponury nieco poprawił
monalisa, Lalita2710, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Monalisa ja czasem mam tak, że ciężko mi wciągnąć powietrze. A i jeszcze miewam takie bóle w kręgosłupie na wysokości klatki piersiowej i wtedy ciężko mi się oddycha.
monalisa, MagdaO, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny przepraszam ze sie nie odżywiam ale poprostu brak sił i czasu czytam na bieżąco kurde zakończyłam kalendarz ciazy i wpisu do pamiętnika nie moge Zrobic któraś wie jak to mam zrobic zeby go dalej pisać oczywiście a oto Zojka
mówi Hej ciotki terez mamcia bedzie miała mniej czasu na forum bo ja tylko na cycu bym wisiała a jak widzę telefon w rękach mamy to drę sie w nieboglosy cała ciąże znosilam pukanie teraz juz moge protestować trochękambel, weronikabp, monalisa, agata86, Bea_tina, Paulina1986, Lalita2710, natalinka, NataliaK, Tusia84, szczessciara, nutka, Niesmiala, walabia, Kaja, asienka28, juicca, Nalka, saszka, zozol, magdalena, Matylda36, Effcia28, maja2024, Niesforna, evas, Martynika, Modelka, Kucyk, kotek27, aisa lubią tę wiadomość