III trymestr
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

MarAnt, i oto trafiłyśmy na podium! Masz już ustalony termin cc na 15?

Mnie czop schodzi w postaci gęstego śluzu podbarwionego krwią, stopniowo. W piątek na wizycie ginka potwierdziła, że schodzi. pasia27, Martynika, magdalena, Paulina1986 lubią tę wiadomość pasia27, Martynika, magdalena, Paulina1986 lubią tę wiadomość
- 

MariaAntonina wrote:Hejka

Zauważyłam na wkładce coś galaretowateho w kolorze zielonkawo brunatnym..do tej pory miałam śluz biały bez żadnej konsystencji.

Zakładam ze czop sluzowy odchodzi. Jutro wizyta u gin i ktg . Zobaczymy co dalej. Może zostało mi mniej niż mi się wydaje.

Pozdrawiam niedzielnie;)
 MariaAntonina ja tu czekam na rozpakowaną Ciebie Kochana!!! Trzymam kciuki za Was. Trzymam kciuki za Was. MariaAntonina lubi tę wiadomość
                                Mama najcudowniejszych skarbów MariaAntonina lubi tę wiadomość
                                Mama najcudowniejszych skarbów 
- 

monaaa wrote:Dziewczyny mam pytanie-czy można sprawdzić odczyn wydzieliny z pochwy papierkami lakmusowymi (czy inaczej się nazywają?) samej w domu? od wczoraj mam zwiększoną ilość wydzieliny, wkładka bardziej mokra niż wcześniej..
 Monaaa, a po co?

Jeśli chodzi o ilość śluzu, to im później, tym go więcej. Nie ma w tym nic dziwnego.
- 

Monaaa zgodze sie, ze im dalej tym wiecej sluzu, ja mam w ogole raz wiecej raz mniej. Czasami jak wracam ze spaceru to mam uczucie posikania sie(wrecz!) A czasami caly dzien sucho. Podobno jesli sluz nie jest przezroczysty to jest ok. Sluz przezroczysty moze swiadczyc o saczeniu sie wod plodowych. monaaa lubi tę wiadomość monaaa lubi tę wiadomość
- 

Gratuluje rozpakowanej mamusi Michasia

Właśnie siedzę na łóżku i tak spojrzałam na moje uda i omg cellulit masakra czegoś takiego nie widziałam szczęście ze to tzw. cellulit ciążowy i zleci po porodzie bo bym chyba na plażę juz nie wyszła.
 Dobranoc
- 

Gratulacje heybeauti!!!!!

Jeśli chodzi o śluz to ja mam go pełno.
 Czasem po spaniu to potrafi po nogach się lać dosłownie.
 Byłam z tym nawet raz na IP, bo tak dużo tego było, myślałam że to wody.
 Ale lekarz powiedział, że to normalne i taka fizjologia.
 W aptece są podobno do kupienia papierki lakmusowe rozpoznające czy to wody, ale nigdy nie używałam.
 Przyzwyczaiłam się tylko do ciągle wilgotnej wkładki   monaaa lubi tę wiadomość monaaa lubi tę wiadomość
- 

dzień dobry..

O 11 ktg i wizytę..zobaczymy co się tam dzieje, i ostatecznie pewnie poznam juz termin cc czy tniemy w tym tyg czy 15.04

Powoli zaczynam stresac.. Jutro zamierzam myc okna posprzątać, dorwać chłopa z 2 razy może się coś rozkręci i pojedziemy prędzej.. może się coś rozkręci i pojedziemy prędzej.. 

Ale ta alternatywa nie jest zbyt dobra, bo wtedy może mojej gin nie być. A wole by to ona robiła cc. 

Pozdrawiam i odezwę się po..   Modelka, Kaja, Matylda36, magdalena, weronikabp lubią tę wiadomość
                                aniołek 13.11.2012 r. Modelka, Kaja, Matylda36, magdalena, weronikabp lubią tę wiadomość
                                aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
- 

Witam po długim czasie:)
 Przede wszystkim gratulacje dla Miriam, śliczna ta Twoja Zoja i podobna do Ciebie. Wreszcie i Ty się doczekałaś.
 Ja z moim maleństwem wróciliśmy do domku wczoraj. Oliwier oczywiście jest cudowny jak każde dziecko dla swej mamusi, jest tylko bardzo malutki i topi nam się na razie we wszystkich ciuchach, nawet tych najmniejszych. ma 55 cm i wczoraj przy wyjściu ze szpitala ważył 2600. nie wiem jak się wrzuca zdjęcia, poza tym nie mam teraz tak dużo czasu ale jak się ogarniemy bardziej i usiąde w końcu do swojego kompa to coś wrzucę.teraz na moment przysiadłam do kompa Męża bo włączony. no właśnie mały się budzi i tyle wolnego czasu ale jest cudownie:) Kucyk, Kaja, Matylda36, magdalena, agata86, nutka, evas, Miriam lubią tę wiadomość Kucyk, Kaja, Matylda36, magdalena, agata86, nutka, evas, Miriam lubią tę wiadomość
- 

Witajcie dziewczyny 

Aaaa - Haybeauti - GRATULACJE!!!   

Olala - super, że się odezwałaś - nie martw się, maluszek na pewno nabierze ciałka. Jesteście już w domu, to mniej stresu, można się w pełni oddać macierzyństwu 

MariaAntonina - nie dziwię się, że się stresujesz - jednak przy sn nie znasz dnia ani godziny, więc jest łatwiej. Tutaj czekasz na konkretny termin, więc im bliżej, tym bardziej się stresujesz. Trzymam kciuki :*

Jeśli chodzi o śluz dziewczyny, to ja go nie mam w ogóle . A jeśli już, to w jakichś minimalnych ilościach. Nie wiem, czy to normalne?? . A jeśli już, to w jakichś minimalnych ilościach. Nie wiem, czy to normalne??
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:04 
- 

MariaAntonina czekamy na wieści po Twojej wizycie:)
 no to i ja się wypowiem, śluzu mam sporo szczególnie jak mam więcej ruchu.

no i zaczęłam wyczekany 36tc otwieram 9 mc otwieram 9 mc     

miłego dnia Kobietki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:46  NataliaK, Kaja, Martynika, paula22, evas lubią tę wiadomość NataliaK, Kaja, Martynika, paula22, evas lubią tę wiadomość