III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MarAnt, i oto trafiłyśmy na podium! Masz już ustalony termin cc na 15?
Mnie czop schodzi w postaci gęstego śluzu podbarwionego krwią, stopniowo. W piątek na wizycie ginka potwierdziła, że schodzi.pasia27, Martynika, magdalena, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Hejka
Zauważyłam na wkładce coś galaretowateho w kolorze zielonkawo brunatnym..do tej pory miałam śluz biały bez żadnej konsystencji.
Zakładam ze czop sluzowy odchodzi. Jutro wizyta u gin i ktg . Zobaczymy co dalej. Może zostało mi mniej niż mi się wydaje.
Pozdrawiam niedzielnie;)
MariaAntonina ja tu czekam na rozpakowaną Ciebie Kochana!!! Trzymam kciuki za Was.MariaAntonina lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
monaaa wrote:Dziewczyny mam pytanie-czy można sprawdzić odczyn wydzieliny z pochwy papierkami lakmusowymi (czy inaczej się nazywają?) samej w domu? od wczoraj mam zwiększoną ilość wydzieliny, wkładka bardziej mokra niż wcześniej..
Monaaa, a po co?
Jeśli chodzi o ilość śluzu, to im później, tym go więcej. Nie ma w tym nic dziwnego. -
Monaaa zgodze sie, ze im dalej tym wiecej sluzu, ja mam w ogole raz wiecej raz mniej. Czasami jak wracam ze spaceru to mam uczucie posikania sie(wrecz!) A czasami caly dzien sucho. Podobno jesli sluz nie jest przezroczysty to jest ok. Sluz przezroczysty moze swiadczyc o saczeniu sie wod plodowych.
monaaa lubi tę wiadomość
-
Gratuluje rozpakowanej mamusi Michasia
Właśnie siedzę na łóżku i tak spojrzałam na moje uda i omg cellulit masakra czegoś takiego nie widziałam szczęście ze to tzw. cellulit ciążowy i zleci po porodzie bo bym chyba na plażę juz nie wyszła.
Dobranoc -
Gratulacje heybeauti!!!!!
Jeśli chodzi o śluz to ja mam go pełno.
Czasem po spaniu to potrafi po nogach się lać dosłownie.
Byłam z tym nawet raz na IP, bo tak dużo tego było, myślałam że to wody.
Ale lekarz powiedział, że to normalne i taka fizjologia.
W aptece są podobno do kupienia papierki lakmusowe rozpoznające czy to wody, ale nigdy nie używałam.
Przyzwyczaiłam się tylko do ciągle wilgotnej wkładkimonaaa lubi tę wiadomość
-
dzień dobry..
O 11 ktg i wizytę..zobaczymy co się tam dzieje, i ostatecznie pewnie poznam juz termin cc czy tniemy w tym tyg czy 15.04
Powoli zaczynam stresac.. Jutro zamierzam myc okna posprzątać, dorwać chłopa z 2 razy może się coś rozkręci i pojedziemy prędzej..
Ale ta alternatywa nie jest zbyt dobra, bo wtedy może mojej gin nie być. A wole by to ona robiła cc.
Pozdrawiam i odezwę się po..Modelka, Kaja, Matylda36, magdalena, weronikabp lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witam po długim czasie:)
Przede wszystkim gratulacje dla Miriam, śliczna ta Twoja Zoja i podobna do Ciebie. Wreszcie i Ty się doczekałaś.
Ja z moim maleństwem wróciliśmy do domku wczoraj. Oliwier oczywiście jest cudowny jak każde dziecko dla swej mamusi, jest tylko bardzo malutki i topi nam się na razie we wszystkich ciuchach, nawet tych najmniejszych. ma 55 cm i wczoraj przy wyjściu ze szpitala ważył 2600. nie wiem jak się wrzuca zdjęcia, poza tym nie mam teraz tak dużo czasu ale jak się ogarniemy bardziej i usiąde w końcu do swojego kompa to coś wrzucę.teraz na moment przysiadłam do kompa Męża bo włączony. no właśnie mały się budzi i tyle wolnego czasu ale jest cudownie:)Kucyk, Kaja, Matylda36, magdalena, agata86, nutka, evas, Miriam lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Aaaa - Haybeauti - GRATULACJE!!!
Olala - super, że się odezwałaś - nie martw się, maluszek na pewno nabierze ciałka. Jesteście już w domu, to mniej stresu, można się w pełni oddać macierzyństwu
MariaAntonina - nie dziwię się, że się stresujesz - jednak przy sn nie znasz dnia ani godziny, więc jest łatwiej. Tutaj czekasz na konkretny termin, więc im bliżej, tym bardziej się stresujesz. Trzymam kciuki :*
Jeśli chodzi o śluz dziewczyny, to ja go nie mam w ogóle . A jeśli już, to w jakichś minimalnych ilościach. Nie wiem, czy to normalne??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:04
-
MariaAntonina czekamy na wieści po Twojej wizycie:)
no to i ja się wypowiem, śluzu mam sporo szczególnie jak mam więcej ruchu.
no i zaczęłam wyczekany 36tc otwieram 9 mc
miłego dnia Kobietki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:46
NataliaK, Kaja, Martynika, paula22, evas lubią tę wiadomość