III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Makcza Wasza Helenka czeka chyba na swieta co ???
Jak Ona czeka my tez poczekamy na Was hehehe
Święta w tym roku są mi zupełnie obojętne, właściwie w ogóle o nich zapomniałam. Mam nadzieję,że Helenka ma podobne zdanie i weźmie się w garść i urodzi naturalnie i w terminie... -
nick nieaktualnyMakcza wrote:Święta w tym roku są mi zupełnie obojętne, właściwie w ogóle o nich zapomniałam. Mam nadzieję,że Helenka ma podobne zdanie i weźmie się w garść i urodzi naturalnie i w terminie...
Makcza lubi tę wiadomość
-
gratulacje dla Tusi i Tomka
A ja już jestem coraz bardziej zmęczona, czuję się ciężka, obolała, spuchnięta i coraz bardziej się boję porodu i w sumie nie tego że będzie bolało ale tego że nie będę miała siły przeć bo jak tu urodzić jak nie mam siły iść z psem na spacer i wracam ledwo żywa -
Hej kobiety.
A ja byłam spokojna, a teraz zaczynam się denerwować...czy wszystko będzie dobrze, jak tym razem będzie i wg.
Mój N załapał jakieś przeziębienie...ehh jak nie chorował to teraz przez ostatni czas coś mu jest. I dodatkowe nerwy..
Jstem juz zmęczona, a wiem ze kolejne dni nie będą należały do łatwych.
Muszę spakować jeszcze niunie bo jedzie do babci.
Idę chyba spać bo czuje się nijak.Bea_tina lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina musi być dobrze.
Trzymam kciuki, wsperam wirtualnie Już za parę godzin Wielkie Wydarzenie, eh a pamiętam jak się pochwaliłaś, że jesteś w ciąży, a tu za chwilkę Twój synek będzie na świecieMariaAntonina, juicca lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
MariaAntonina to już jutro!! Trzymam mocno kciuki:) Podejrzewam nerwy związane z cesarką Ale dasz radę, musi być wszystko dobrze!! I przedewszystkim czekamy na wieści:D:D:D
A ja diewczyny dziś się dowiedziałam, że moja cesareczka będzie 8 maja! To już za 25 dni! Oczywiście panika mną rządzi:P Dlatego Maria, wiem co czujesz, choć Twój lęk jest 100 razy większy!nutka lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:MariaAntonina to już jutro!! Trzymam mocno kciuki:) Podejrzewam nerwy związane z cesarką Ale dasz radę, musi być wszystko dobrze!! I przedewszystkim czekamy na wieści:D:D:D
A ja diewczyny dziś się dowiedziałam, że moja cesareczka będzie 8 maja! To już za 25 dni! Oczywiście panika mną rządzi:P Dlatego Maria, wiem co czujesz, choć Twój lęk jest 100 razy większy!
To 3cesarka , ale chyba przez pryzmat tamtych 2 stresa mam większego. Przeżyłam 2rozne znieczulenia, różnie się po nich czułam. A teraz wg ..
Dam rade i wy też .aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Dzień dobry...
I tym miłym akcentem, zaczynamy dzień.
- leje cala noc jam z wiadra
- sen słaby
- nastawienie..?? Chyba jeszcze do mnie nie dotarło, ze po 9mc zobaczę dziś naszego Juniora.
Kochane miłego dnia...evas, weronikabp, Niesmiala, Bea_tina, Matylda36, Kaja, kotek27, NataliaK, saszka, kambel, Galanea, nutka, Martynika, magdalena, zozol, Lalita2710, Paulina1986 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.