III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak wlasnie sie czuje jak dodatek do Zojki całe szczęście ze mała jak nie śpi to cały czas wisi na mnie i innej opcji nie ma bo jest wrzask bo pewnie by mi ja chcieli zabrać ponosić czy co a tak to nie da rady bo sie zanosi
Mądre to dziecię moje
Kurde zaczynam poważnie myślec o tej rycynie tylko jak tu do apteki wyjść no i kurde zeby dłużej przez to nie zostalimonalisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Oj, Miriam, co mogę powiedzieć, szkoda mi Cię strasznie. Najgorsze jest to, że nie masz wsparcia w Czarku i że jego chyba przerasta ta sytuacja, żeby postawić się swoim rodzicom.
Ja teraz piszę, że jestem z mężem zgodna, że on wie, czego potrzebuję, czego oczekuję, że ma powiedzieć rodzicom, że to my ustalimy termin wizyty i zaprosimy ich do nas, gdy uznamy, że już pora, ale przecież życie wszystko weryfikuje. Nie było dotąd takiej sytuacji, nie wiem do końca jak będzie. -
nick nieaktualnyNo Czarek strasznie mnie zawiódł obiecywał ze postawi sie rodzicom jak będzie tak potrzeba a wyszło jak wyszło jak wyszło jeszcze w nocy w trasę do Gdańska chciał jechać i mnie tu sama z nimi zostawić ale udało mi sie wybić mu to z głowy przynajmniej tyle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wszyscy faceci to takie cielaki- w wiekszosci. Nie rozumieja kobiety w ciazy,nie wiedza jak to jest,niby okazuja wspolczucie i zrozumienie a w glebi duszy mysla "juz nie stekaj na pewno nie jest tak zle", nawet najbardziej kochajacy facet jest tylko w dalszym ciagu facetem, czego wymagac! Akurat pisze w mega emocjach bo mnie moj łoś doprowadzil do szewskiej pasji. Masakra. Skoro w ciazy nie rozumie to po ciazy zrozumie?akurat! Ja chociazbym miala go wygnac na koniec swiata nie dopuszcze do sytuacji ze ktos na glowie bedzie siedzial. Kurde w srode wyszlas ze szpitala, dzos jest sobota! Od wczoraj Ci siedza na glowie! Swoja droga tez dobre mozgi z tych tesciakow,zamiast okazac zrozumienie to sie na sile wpychaja. Swieta sa za tydzien i tez chca przyjechac,to co juz tak zostanie ze co tydzien beda was odwoedzac? Miriam nie daj sie bo beda ci wlazic na glowe. A Twojemu łośkowi nr 2 wirtualny kopniaczek! Co by sie ogarnal
Martynika, Miriam, monalisa lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Teściowa jedzie mi gotować bo ja napewno nie potrafię sie odzywać karmiąc dxiecko i bedzie robić mi pulpety haha mięsa ja nie jem wiec czarno to widzę ale dwa dni dam radę
Kotek, po pierwsze to Twoj maz ma sie postawic im w 1 kolejnosci!
On ma rodzine: Ciebie i mała, a oni to rodzice, musza zrozumiec, ze to nie maly ich chlopiec, tylko facet, ktory ma swoj dom!
Rozumiem Cię, moja tesciowa jest mega zaborcza, wszystkich by kontrolowala, mialam z nia takie akcje, ze najwiekszemu wrogowi, nie zyczylabym. Tak czy siak, gdyby moj maz nie stanal za mna, na pewno bysmy nie byli razem, nie dalabym rady zyc w takiej atmosferze. Bo najwazniejsze jak maz jest za Toba i dba o Was.
Wiem, co moja mama musiala przezywac jak cale zycie moj tata byl na poslugach swojej mamusi, babcia nadal zyje ma 90 lat, ojciec lekko wyluzowal, ale jest na nie jej kazde zawolanie, jej slowa to rzecz swieta. U nas na szczescie jest normalnie, moj maz zyje ze mna, nie z nimi. Oczywiscie sa rozne spiecia, ale ja juz to olewam. Rodzicow mam blisko, tesciow tez. Moja tesciowa jak zaszlam w ciaze nagle stwierdzila, ze chce sie do mnie zblizyc. Codziennie wydzwaniala i dawala porady, w koncu przestalam obierac telefony. Obrazila sie i co mnie to Nagle odkryla synowa, a jestesmy razem juz 11 lat, w tym prawie 7 po slubie. Ja mam luz, a ona niech sie tam w swoim malym swiatku wkurza Niech tylko sprobuje cos kombinowac jak urodze
Wiec chyba najwazniejsze, ze Twoj maz musi zrozumiec, pewne sprawy, on powinien z nimi wyjsaniac w pierwszej kolejnosci, ale ty nie dawaj sobie wejsc na glowe! Twoje dziecko, Twoja rodzina, zyj jak chcesz! NIczego nie musisz tolerowac, pamietaj, oni maja Cie szanowac.
ps. Sliczna malutkaKarola:), Martynika, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro pogadam. Czarkiem poważnie na ten temat powiem mu jeszcze raz dosadnie co myśle na ten temat ! Bo dziś juz nie mam siły na kolejna awanturę
Mam jednak nadziej ze dotrze cos do nich... A co do przyjazdów co tydzień mam nadzieje ze to sie tak nie skończy bo szpakuje siebie i mała i sama wyjadę do babci lub polecę do mamy bo tego nie wytrzymam jedyna nadzieja w tym ze 170km to jednak sporo i szkoda im bedzie kasy na paliwo -
nick nieaktualny
-
miriam kochana!
Kolejny dzień z mojego życia:
Moja mama kupiła mu taki stoliczek z fisher priaca (mama mieszka w holandii dla tych co niewiedzą) teściowa przychodzi noo ja też mu go miałam zamiar kupić.
Kupiliśmy przedwczoraj puzzle mate taką na podłoge zamiast koca żeby se ćwiczył. Mąż wysłał jej foto jak on se leży na niej.
Co ona na to miałam mu ją kupić...
Za chwile cos mu znów kupie , przecież ona miała kupić...
Ja wysyłan na fb :
http://pl.dawanda.com/product/61210343-Longsleeve-9-12M-74-80-Moja-mama?utm_campaign=pl-like_plugin&utm_medium=socialmedia&utm_source=facebook&utm_term=pdp&fb_action_ids=10152086124442831&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Są koszulki bodziaki itd myślę że będzie w porządku gdy kupisz i dziecku ubierzesz )Martynika, monalisa, Miriam, blueberry, asienka28 lubią tę wiadomość
-
Miriam ja bym obgadala z Czarkiem i powiedziała treścią ze to wy przyjedziecie do nich i kurcze nagle w wieczór przed wyjazdem bym zadzwoniła ze tak bardzo chcieliście przyjechać lecz Zoja ma temperaturę albo katar, kaszel i niestety lecz wasza wyprawa teraz będzie musiała zostać przełożona i po sprawie
Miriam współczuję takiej "skorupy wrednej" Mojej mamy teściowa jest najlepsza naprawdę bo mieszka w Stanach Zjednoczonych i widzą się co dwa lata albo ona tu przylatuje albo oni do niej hihi A moja teściowa ponoć wspaniała kobieta zmarła 23 lata temu m mial wtedy 13 lat, chorowała na raka węzłów chłonnych miala 33 lataMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalita ubranko kupie na 100% ciekawe czy do świat przyjdzie jak je jutro zamówie
No z tym ja miałam kupić tez to przerabiałam tak było np z wózkiem mama moja kupiła ale oni juz od 12 tyg kupowali i teksty nic nie kupuj wszystko kupimy a dostałam kilka ubranek od nich bo Czarka mama prowadzi ciuchland i co nieco odłożyła i dałaLalita2710 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Lalita ubranko kupie na 100% ciekawe czy do świat przyjdzie jak je jutro zamówie
No z tym ja miałam kupić tez to przerabiałam tak było np z wózkiem mama moja kupiła ale oni juz od 12 tyg kupowali i teksty nic nie kupuj wszystko kupimy a dostałam kilka ubranek od nich bo Czarka mama prowadzi ciuchland i co nieco odłożyła i dała
hahah porpoś o kuriera i zapytaj co mają na stanie w takim rozmiarze czy body czy koszulke:D powiedz nie ważne co żeby wysłaLi
Wiesz ja tam od nich nic nie chcę ,ale wiesz pie... lić każdy potrafi.
Ona robi to specjalnie że niby chciała kupić ,a jeszcze nic nie kupiła.
A teraz mąż gadał z nią na skypie. I chrup się rozpłakał ,a robo na to że noo z sandry mamą gada ciągle. A ona no tak no bo on tylko mame swoją zna... miała na myśli że za mało przebywa z innymi.
Jędza...Miriam lubi tę wiadomość
-
Ojej Miriam Ty to masz upierdliwych teściów , masakra...Ty jesteś matką i żoną , to Twoja rodzina.. broń swojego zdania , a z Czarkiem pogadaj , bo mąż powinien byc za Tobą a nie słuchać się za każdym razem mamuni
mi też tyle że akurat moja mama , co chwile gada co i jak mam robic , tak samo moja babcia , a ja jestem nerwus i od razu sie wkur..am , a moja babcia jej ale ta młodzież rozwydrzona , nic nie wolno doradzić
kurde ja rozumiem , słucham rad , ale czasem ich rady i hasła wobec wychowywania mojego dziecka to mnie wyprowadzają z równowagi
Miriam trzymam kciuki żeby te 2 dni szybko zleciały i teście se szybko pojechaliMiriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny