III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już mam problem ze sprzątaniem a niestety przy moim psie odkurzać i myć podłogi muszę co najmniej co drugi dzień, do tego jeszcze pranie i prasowanie ubranek dziecięcych, chociaż to już prawie kończę, co jest cudem bo mała ma chyba więcej ubranek niż ja , mam nadzieję że jak już urodzę to mąż częściej będzie pomagał teraz mu nie ględzę bo siedzi w pracy od rana do wieczora więc też musi kiedyś odpocząć,
a co do spania z dzieckiem to mi mąż ostatnio powiedział że on chyba się nie będzie mógł powstrzymać żeby małej do nas nie brać, i coś mu się wydaje że strasznie ją rozpuści, już teraz wiadomo że to najważniejsza kobieta w jego życiu , dobrze że ja jestem na drugim miejscuBea_tina, kotek27, agata86 lubią tę wiadomość
-
Miriam, wspaniale, że się odezwałaś! Mała urocza w tych grochach A spadek wagi niewiarygodny! To tylko Ty jesteś w stanie przytyć 30, a w tydzień 25 zrzucić. Jak to możliwe? Brzuch 10 kg, a reszta? Woda? Mnie się drugi podbródek zrobił, a to najgorsze dla urody... ech...
Miriam lubi tę wiadomość
-
Ja mam dziś termin z USG, a na badaniu nie wyszedł żaden progres od zeszłego tygodnia. Jak do tej pory nie urodzę, to w środę mam się zgłosić do szpitala na badanie wydolności łożyska - jak ok, to jeszcze odeślą do domu, a jak nie, to... wywoływanie. Tylko nie to!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam no cudna ta Twoja Zoja, śliczna, cieszę się, że wszystko dobrze już, podobnie jak Natalia chcę już moją Polę przytulić, ach marzę o tej chwili )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 14:59
NataliaK, Miriam lubią tę wiadomość
-
Makcza wrote:Ja mam dziś termin z USG, a na badaniu nie wyszedł żaden progres od zeszłego tygodnia. Jak do tej pory nie urodzę, to w środę mam się zgłosić do szpitala na badanie wydolności łożyska - jak ok, to jeszcze odeślą do domu, a jak nie, to... wywoływanie. Tylko nie to![/QUOTE
Makcza 15 schodzisz z 3miejsca razem ze mną... To oczywiście opcja ostateczna, w weeken podziałaj z mezem lub ze schodowym spacerkiem..
Ja od 2dni czuje się jak zdechły kot. Do wtorku to kiepsko to widzę.. Czuje ze małemu juz tam w dole grawitacja przeszkadza.
No nic innego nie pozostaje jak czekać.odliczac i do przodu, byle po było dobrze.aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
hej nie mam pojęcia ile na kg bo nie mam wagi, ale dziś założyłam dżinsy sprzed ciąży:) hip hip hurra, teraz trzeba by stracić tą nadwyżkę która właśnie się przypałętała przed ciążą. Do południa mały mi jadł co godzinę a teraz jak chcę żeby się obudził, to śpi już 3 godziny, zaraz muszę go wybudzić
papillon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakcza wrote:Miriam, wspaniale, że się odezwałaś! Mała urocza w tych grochach A spadek wagi niewiarygodny! To tylko Ty jesteś w stanie przytyć 30, a w tydzień 25 zrzucić. Jak to możliwe? Brzuch 10 kg, a reszta? Woda? Mnie się drugi podbródek zrobił, a to najgorsze dla urody... ech...
-
Miriam wrote:Makcza pisałam z tel i zle wpisalam wagę nie 71 tylko 81 71 było by zbyt pięknie
Miriam, to w zasadzie dobra wiadomość, bo znaczy, że jesteś człowiekiem, a nie cyborgiem A 15 kg to i tak super wynik. Oby los był dla mnie równie łaskawy.
A jak tam teściówka?Miriam lubi tę wiadomość
-
Miriam Zoja cudna
My dzis po wizycie wszystko dobrze. Chociaż ja szlam jak na ścięcie bez entuzjazmu wszystko przez tego wirusa. Kurcze w trakcie badania myskalam ze narobie tak mi jezdzilo po jelitach.
Wiec ktg ok puls 160-140 tak sie wachal. Napiecia maicy nawet do 60 wskazywala skala, szyjki tez bez zmian. Natomias coreczka zrobia niespodziankę jak tylko gin przyłożył usg to pokazala nam bułeczkę i odrazu iskierki w oczach sie mi pokazały. Mala waży 1780 gram wymiary o tydzien do przodu Ale jestem szczęśliwa matkoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 22:19
nutka, Miriam, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Nie wytrzymam albo laktacja mi zaniknie albo wybuchne
Wdech wydech wdech wydech
Makcza to o moja odp na pytanie o teściowej
Miriam wez jej tam dolej jakiejs rycyny do jedzenia albo do picia to sie przymknie. A Ty masz swoj rozum i wiesz dobrze jak ma byc,ona juz swoje odchowala.Miriam lubi tę wiadomość