III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
moje słoneczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 12:47
Kaja, NataliaK, lusia22, kotek27, Makcza, magdalena, Bea_tina, moni_c, pillow, doris85, Tusia84, eg, Lalita2710, Niesmiala, Martynika, weronikabp, monalisa, Galanea, Ewelina, agata86, Paulina1986, walabia, Matylda36, zozol, Niecierpliwa87, czekajajaca, Nalka, lineczka, Miriam, Lissa, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie ponownie!
Ja po wizycie. Wszystko jest ok. GBS ujemny;P chemoroidy zaczynają sie robić, ale po porodzie powinny zejść, szyjka pięknie trzyma, wód płodowych mam sporo bo 11cm, ale w normie. Maluszek oczywiście obrócony znowu na lewą stronę! Akrobata jak fiu fiu! Dostałam skierowanie na cc i w poniedziałek mamy jechać do szpitala sie umawiać na zabieg.
Lekarz jak mu powiedziałam, że jak dzwoniłam, to powiedzieli, że mnie potną ok 10 maja, to powiedział, że troche późno i lepiej jakbym już od 5-6 była w szpitalu! Troche szybko w sumie, ale zobaczymy co w poniedziałek powiedzą, bo to i tak oni decydują
Kurcze te Wasze maleńkości to istnie do schrupania:) Człowiek się napatrzy na takie amoreczki i sam już by chjciał tulić swojego szkraba:) Dobrze, że już tak niewiele czasu zostało:P Ale teraz najgorzej, bo człowiek gotowy to sie będzie dłużyło tylko...
szczessciara, Kaja, monalisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Betina a czemu masz cc bo zapomnialam ???? No mój dzis jakoś dziwnie sie przekrecil bo czuję go z prawej str , a tak był na Lewicy hehehe
Już jestem po pierwszej cc. A lekarz stwierdził, że w moim przypadku woli mnie nie stresować, mój pierwszy syn zmarł po porodzie, dlatego lekarz woli "na spokojnie" zakończyć ciążę. -
Scześciara córcia piękna i ten wianek ze słoneczników
No piżamka świetna ,nie taka babcina ino śmieszna lubie ją
KOtek to nie jest złe jak ludzie mówią. Monia chyba pisała albo MamaMadzia o tym że gdy dziecko przeszło na butle w którymś m-ce automatycznie dostało butle i samo zasneło.szczessciara, kotek27, MoniaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ostatnio brak emocji czyżby przed świętami był natłok.
Na to wychodzi. Ze wielki tydzień będzie WIELKI, bo sporawo nas na liście ciężarówek.
Ja ogólnie czyje się fatality..musze wytrwać do wtorku, ale kto wie. ???
Zrobiłam ostatnie zakupy pieluchowe co by mojego N nie stresować w tak odpowiedzialnej misji.
Podam wam namiary na sklep intern. Może coś komuś wpadnie. www.ukubusia.planiołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.