III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:To dobrze, pocieszyłyście mnie dziewczyny, mam tylko nadzieję, że do środy jakoś przetrzymam, ja nie mogę siedzieć w domu na tyłku, jak wszyscy wkoło coś robią. Najbardziej boję się tego że ta szyjka nawet w dwa dni potrafi się skrócić, tak czytałam (nie wiem czy to prawda)
Mona :) wrote:ja mam 18-20 w polu widzenia a norma jest chyba do 5, we wtorek mam wizytę u lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 22:42
-
hey!
w zeszly czwartek pojechalam do szpitala na badania i juz mnie nie wypuscili! nic mi nie robili oprocz kontroli ktg i usg wiec w niedziele o 14 sie wypisalam na zadanie.... a o 23 wrocilam z bolami partymi do nich!
o 23.35 urodzilam sliczna coreczke:)
2850gram i 53 cm:)Tusia84, magdalena, Kaja, weronikabp, zozol, Paulina1986, evas, juicca, amela, kambel, Niesforna, Lalita2710, Nalka, walabia, seneka, doris85, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
amela wrote:Witam sie w koncu w III trymestrze ale sie ciesze, juz ostatnia prosta
Pozdrawienia dla Wszystkich Mam
Bea-tina juz sie ujawnila pierwsza majowa mam "nasza" elle:-)
alxa gratulacje! niezla akcja;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 18:37
amela lubi tę wiadomość
-
alxa wrote:hey!
w zeszly czwartek pojechalam do szpitala na badania i juz mnie nie wypuscili! nic mi nie robili oprocz kontroli ktg i usg wiec w niedziele o 14 sie wypisalam na zadanie.... a o 23 wrocilam z bolami partymi do nich!
o 23.35 urodzilam sliczna coreczke:)
2850gram i 53 cm:)
Gratulacje:-) tak wlasnie myslalam, ze akcja musiala sie szybciutko rozkrecic:-) zdrowka dla mamusi i córuni:-) -
Dziewczynki, 1. maja przywitałam swoją córeczkę Kasię - 2900, 53 cm, 10 pkt.
Jest śliczna, supergrzeczna i nie mogę się nią nacieszyć!Kaja, Tusia84, weronikabp, Paulina1986, evas, juicca, amela, lolka83, kambel, Niesforna, Lalita2710, Nalka, zozol, walabia, Miriam, Galanea, doris85, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny