III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie lekarz powiedział, że jakbym teraz zaczęła rodzic to będzie ok - dziecko 1,5 tyg temu miało 2500 g i dostałam już sterydy na płuca w 30 tyg, więc będzie ok. 8 czerwca mam ciążę donoszona to mam nadzieję że synek będzie chciał się przywitać z mamusią i tatusiem
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
evas wrote:To prawda, ale na ogólnym wątku łatwo coś przegapić, nie da się być na bierząco w każdym temacie. U nas po jednym dniu nieobecności trudno nadrobić, bo tyle się dzieje. No i nie zawiązałyby się takie przyjaźnie. Po nocach nie śpimy jak któraś zaczyna rodzić
U nas też tak było kochana ,fakt gnełyśmy tak samo ;P
Fragment z dnii nim urodziłam:
http://chrupcio-and-mummy.blogspot.com/2014/03/przezyjmy-to-jeszcze-raz.htmlevas, juicca, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:U nas na wątku czerwcowym dziewczynie dzidzia się obróciła w 35 lub 36 tyg - nie pamiętam dokładnie- więc jest szansa
ja leżałam po porodzie z dziewczyną, której córka w 37 tyg się obróciła, a miała 56 cm długości jak się urodziła.
Miała mieć cc, a tu okazało się na koniec, że będzie cc. sami lekarze byli zaskoczeni, nie dawali raczej szans na obrót dziecka w tym tygodniu ciąży i tak dużego, a jednak ...
Z resztą juicca z forum też chyba miała tak, że pod koniec ciąży jej synek się dopiero obrócił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 07:59
Mona :), Karola:), juicca lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Evas a czy Ty musiałaś tylko lezeć np na lewym i prawym boku a nie na plecach?/Czy mogłaś też ewentualnie na półsiedząco na łózku lezeć...mnie już biodra bola od tego lewego prawego ułożenia...aa chciałabym aby Maly trochę przybrał na wadze...a czytałam, ze własnie leżenie na bokach moze to wspomóc...;/