III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny czy taki przenośny, składany przewijak może się do czegoś przydać?
np. zabierać do lekarza, w podróż, na zakupy etc.
http://allegro.pl/edisa-przewijak-uniwersalny-skladany-producent-i3494482393.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 07:49
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:dziewczyny czy taki przenośny, składany przewijak może się do czegoś przydać?
np. zabierać do lekarza, w podróż, na zakupy etc.
http://allegro.pl/edisa-przewijak-uniwersalny-skladany-producent-i3494482393.html
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
anilorak wrote:My dalej w szpitalu zoltaczka pokrzyzowala nam plany. Michas ma 14h naswietlania. Rano mialam niezlego dola, ale teraz smieje sie ze jest na solarium. Duzo dzieci to ma wiec to mnie pociesza. Moze jutro bedzie nasz dzien. Bardzo mi sie zle czyta i pisze z tel. Pewnie odezwe sie kolekny raz juz z domu. Pozdrowki
anilorak lubi tę wiadomość
-
anilorak wrote:My dalej w szpitalu zoltaczka pokrzyzowala nam plany. Michas ma 14h naswietlania. Rano mialam niezlego dola, ale teraz smieje sie ze jest na solarium. Duzo dzieci to ma wiec to mnie pociesza. Moze jutro bedzie nasz dzien. Bardzo mi sie zle czyta i pisze z tel. Pewnie odezwe sie kolekny raz juz z domu. Pozdrowki
anilorak lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:A te miejsca niemaja lazienek z przewijakami? Pamietaj ze bedziesz miala malucha jego torbe wozek etc i jeszcze przewijak?
Pytam czy takie coś się przydaje i czy zdaje egzamin?Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:mają, ale nie wiem czy słyszałaś, że kładąc dziecko na przewijaku ogólno dostępnym możesz mu zakazić układ moczowy bakteriami. Moja szwagierka w szpitalu na przewijaku załatwiła tak małego , inna dziewczyna tak samo - ta sama bakteria. Zawsze to po prostu jako podkład mogłoby służyć dlatego pytam, bo ja się nie odważę położyć dziecka bezpośrednio na przewijaku.
Pytam czy takie coś się przydaje i czy zdaje egzamin? -
iśka wrote:HMMM! Ale przecież nigdy nie kładziesz bezpośrednio, tylko zawsze kładzie się pieluszkę tetrową itp. Ja np. przy torbie do wózka miałam tką podkładkę którą mogłam położyć na przewijaku publicznym i oczywiście pieluszka. Poza tym najczęściej jak już trzeba było przewinąć w terenie to robiłam to po prostu w wózku!!!
podobno szwagierka też podkładała pieluszkę
Ja byłam zaskoczona i zdziwiona -
иιєиσямαℓиα wrote:mają, ale nie wiem czy słyszałaś, że kładąc dziecko na przewijaku ogólno dostępnym możesz mu zakazić układ moczowy bakteriami. Moja szwagierka w szpitalu na przewijaku załatwiła tak małego , inna dziewczyna tak samo - ta sama bakteria. Zawsze to po prostu jako podkład mogłoby służyć dlatego pytam, bo ja się nie odważę położyć dziecka bezpośrednio na przewijaku.
Pytam czy takie coś się przydaje i czy zdaje egzamin?
Ja myslalam zeby klasc pieluche flanelowa albo cos bo bezposrednio klasc nie bede.doczytalam Twojego posta ze i tak mozna sie zarazic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 12:28
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny . Mam do was pytanie jestem w 9w4dniu ciazy i 2 dni temu dowiedzialam sie ze mam malego krwiaczka 1x1cm krwawilam tylko jeden dzien i to nawet nie caly tylko 2 razy przy podcieraniu a teraz nawet nie plamie , chcialambym was zapytac czy wiecie cos na ten temat czy ktoras z was tez to przechodzila.
-
Powoli już do Was dołączam Jeszcze trochę mi brakuje do III trymestru, ale co tam...
иιєиσямαℓиα ja kupię sobie taką matę, na pewno się przyda Takie maty, są bardzo lekkie i małe po złożeniu, więc zmieszczą się do torby I nigdy nie wiadomo, gdzie i kiedy przyjdzie nam zmieniać dzieciaczka a przecież w pieluchy będziemy się bawić przez dosyć długi czas
Szczęściara obawiam się, ze bez wizyty u lekarza się nie obędzie. Niech jeszcze raz Cię zbada i odpowie na wszelkie pytania. Trzymam kciuki.иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
dzięki za odpowiedzi. Ja właśnie nie będę miała przy wózku chyba raczej takiego przewijaka-maty, bo wiem że są wózki które w torbie na wyposażeniu mają właśnie taki przewijak.
Mój egzemplarz raczej na pewno tego nie ma.
Kropka witaj w III trymetrze
A tak z innej beczki chodzę głodna jak wilk . Po tej diecie lekarki, aż mnie boli głowa .