III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rika a ja juz myslalam ze z porodowki do nas napiszesz
Ja od 5dni regularnie smoothie z ananada, kiwi nam robie.Schody tez mam w programie do tego herbaty z malin i nasiadowki i.... NIC
Ale by bylo jsk by Krzysiu załapał się na otwarcie porodowkiRika, MADZIULA13, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vivien wrote:Hihi az sie czerwona zrobilam
Nienormalna u nas jak w kazdym malzenstwie sa dni gorsze i lepsze ale odkad stracilismy naszego aniolka wzmocnilismy swoj zwiazek i dotarlismy sie do siebie.
Teraz cieszymy sie zyciem razem
Duzo daje rozmswiac w zwiazku a u nas moj maz jest do tego chetny
A tak na inne tematy to tak nie bardzo
-
Lalita2710 wrote:Boże dziewczyny jeden wieczór:P i jeden poranek a wy 3 strony nabiłyście...
Mnie w nocy dość twardniał brzuch ,dziś nos-pe poszłam kupić bo mi się skończyła i po pączusia z marmoladką oblanego czekoladką mmmm.... 2 dni ich nie było:P i było mi przykro;)
Idę do łóżka i będę w nim leżeć co najmniej do południa (2 tura wyjścia z psiakiem) 2 dni ostatnie były dość intensywne ,pora abym odpoczęła.
15 dni do powrotu Męża ,odliczam dalej (11 dni bez niego:( )
Jakoś te dni zleciały... fakt teraz mam nadzieję że zlecą szybciej
Miłego dnia kochane:)
P.S Marzycielka ja 2 h leżałam bo co wstałam było mi nie dobrze ziemia mi się obsuwała kręciło mi się w głowię... więc NO WAY...!
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nienormalna moim zdaniem kiepski pomysł z tym odciągaczem. Take maleństwo a odkurzacz ma dużą siłę. Myslę że Frida wystarczy.
Ja się nie wyspałam, jakieś koszmary mi się śniły. Mam taki katar że smaku nie czuje i jeszcze gardło mnie boliиιєиσямαℓиα, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Nienormalna moim zdaniem kiepski pomysł z tym odciągaczem. Take maleństwo a odkurzacz ma dużą siłę. Myslę że Frida wystarczy.
Ja się nie wyspałam, jakieś koszmary mi się śniły. Mam taki katar że smaku nie czuje i jeszcze gardło mnie bolito się rozchorowałaś. Byłaś u lekarza?
Może się wybierz żeby sobie jakoś ulżyć. Gdzie się tak przeziębiłaś ?
Starszy synek coś przyniósł ?
-
nick nieaktualny
-
Kleopatra wrote:Nienormalna, Wiko całe szczęście zdrowy. Chyba od koleżanki się zaraziłam, albo od mamy. Teraz wszyscy tacy zakatarzeni. Masakra
Wszyscy dookoła chorzy i zakatarzeni - najgrosze, że własnie teraz coraz częściej trzeba wychodzić z domu, bo na ktg , do lekarza , na szkołę rodzenia ...a w przychodniach i u lekarza coraz więcej chorych pacjentów, dzieci... -
jejku ale napispalyscie od rana... tyle storn do czytania...
Nienormalna my nie kupujemy poko co tego katarku, jakos na snie przekonuje, chociaz slyszlaam dobre opinie. My kupimy cos wstylu frida, nie wime czy typowa fride, bardziej nam sie podoba ten aspirator do nosa z canpol chyba, ma takie silikownowe nakładki.
a mnie dzis rano mąz obudził, zaspał do pracy i mnie obudził, żebym mu kanapki zrobiła, bo zaspala...ach co faceci... zeby tak kobiete w ciąży rano budzić!? ;P ale tal serio to nie bylo to zbyt trunde bo wlasnie sie mobilizowalam do wstania do WC wiec zjedlismy razme sniadanko.
a teraz zmykam do łózeczka na drugą turę spania.Rika lubi tę wiadomość
-
Rika, Krzychu dobrze wie co robi po prostu
Nienormalna wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu, nie mam sily ukladac zyczen, ale szczerzez i z serca wszystkiego dobrego
Kleopara zdrówka
u mnie tez M. przeziebiony wiec spimy oddzielnie, mam nadzieje, ze sie nie zaraze, poki co sie trzymam. Codzinnie biore rutinoscorin głównie na naczynka, ale tez jako wzmocnienie, mam te kwasy omega ale strasznie mi smierdza te tbaletki i po tych moich wymiotach od leków boje sie je zaczac brac ale chyba bedzie trzeba sprówbowac w koncu.иιєиσямαℓиα, Rika, Kleopatra lubią tę wiadomość