III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
michaela wrote:Ale przede wszystkim wielkie GRATULACJE!
z okazji rocznicy, swietujecie jakos?
dziękuję
w domu raczej zostajemy
może upiekę ciacho dla niego specjalnie jak mi się będzie chciało
Przełożymy świętowanie chyba na koniec miesiąca, na po wypłacie hehe
zabiorę go gdzieś na obiadbo ja ostatnio zamieniam się w leniwca pospolitego jak wchodzę do kuchni
michaela lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:
Nienormalna gratuluje juz niezlego stazu w malzenstwie
Bedzie dobrze
Macie na dzisiaj cos w planach zeby swietowac ten dzionek?
Ja dzis znowu robie jako szofer do lekarza
A pozniej bede gotowac wywary i kilka zup zeby pozamrazac na okres po porodzie zeby mezu nie musial za dlugo przy kuchni stac
Obiecal ze bedzie nam gotowal i wiem ze z checia to bedzie robil ale napewno kazda minutke bedzie chcial bycprzy nasиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:ciekawe co u xcarolinex
nie dała znać
Pewnie juz trzyma swoja kruszynke na raczkach
Ach ja tez juz chce!!!!
U mnie nic sie nie rusza
Wczoraj meza nawet napadlami NIC
No coz Vivien nie ma ochoty jeszcze nas widziecWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 07:06
иιєиσямαℓиα, MADZIULA13 lubią tę wiadomość
-
vivien wrote:Nienormalna gratuluje juz niezlego stazu w malzenstwie
Bedzie dobrze
A pozniej bede gotowac wywary i kilka zup zeby pozamrazac na okres po porodzie zeby mezu nie musial za dlugo przy kuchni stac
Obiecal ze bedzie nam gotowal i wiem ze z checia to bedzie robil ale napewno kazda minutke bedzie chcial bycprzy nasDobrz ma ten Twój:)
Wracając do płaszczy, jakby ktoś widział zimowa wersje czegoś w akim stylu.. oooo to bosko
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=636937216328757&set=a.523341294355017.108276.311905378831944&type=1&theaterиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Nienormalna Najlepszego
smaka mi narobilss na eklerki
ja robilam wczoraj ciasyeczka muffinki kokosowe z miodem i zapomnialam dodac cukru !
musialam robic jeszcze raz ;p a dzis zrobie rafaello tylko M musi nadzorowac chyba
иιєиσямαℓиα, MADZIULA13, MADZIULA13 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
иιєиσямαℓиα wrote:
ooo placuszki ziemniaczane mmmm pycha,ale nie lubie efektu po ich smazeniu.. bo strasznie w domu wtedy smierdzi
Ale jesc uwielbiam
Rika kto wie pisal wczoraj rano ze na dniach powinno coscik sie rozkrecic takze lada dzien da nam znac ze sa juz w komplecie
Ella pewnie tez nam sie na dniach rozsypie -
Kolekcja ubranek imponujaca Nienormalna
ja myslalam ze mam duzo
super
probujeWas nadrobic
wczoraj znajomi byli i juz nie zagladalam na forum
my mamy 11 kg na plusie
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:Ale z ciebie fajna żona
Dobrz ma ten Twój:)
Michaela powiem ci ze juz nie moge doczekac sie czasu jka bedziemy tylko z mala w domku i bedziemy mogli sie nia nacieszyc.
To jest nasze wychuchane,wypragnione dzieciatko i obydwoje bedziemy pewnie patrzec zeby tylko miec ja caly czas przy sobie dlatego nie chce meza za bardzo zajmowac jakimis pierdolami skoro mozmy cieszy cie razem naszym szczesciem
Ale mezu juz mi zdeklarowal ze bezdie gotowal na parze miesko i rybke z warzywkamizeby mala brzuszek nie bolal jka bede ja karmic
michaela, иιєиσямαℓиα, yennefer lubią tę wiadomość
-
vivien wrote:Nienormalna gratuluje juz niezlego stazu w malzenstwie
Bedzie dobrze
Obiecal ze bedzie nam gotowal i wiem ze z checia to bedzie robil ale napewno kazda minutke bedzie chcial bycprzy nas
A szykujesz coś dla siebie na po porodzie? Ja się zastanawiam czy by sobie nie porobić gotowców bo my też musimy coś jeść. Tylko nie bardzo jeszcze wiem co mogłabym zrobić. Mężowi gołąbki może i zamrożę i troszkę zup, a co dla kobiety karmiącej? -
vivien wrote:Pewnie juz trzyma swoja kruszynke na raczkach
Ach ja tez juz chce!!!!
U mnie nic sie nie rusza
Wczoraj meza nawet napadlami NIC
No coz Vivien nie ma ochoty jeszcze nas widziec
Mojej koleżanki córka przyszła na świat 3 tygodnie przed terminem. Najciekawsze jest to że 4 dni przed porodem kumpela była u lekarza, a on stwierdził że małej nie śpieszy się na świat
. Po 4 dniach od wizyty odeszły jej wody i dokładnie równo 3 tygodnie przed TP urodziła
. Także vivien nie znasz dnia ani godziny
Tobie się wydaje, że nic się nie dzieje a tutaj za kilka kilkanaście godzin może się wszystko wydarzyć. Do TP masz już tylko 5 dni
AAAAAAA! Vivien to już niebawem!
vivien, MADZIULA13 lubią tę wiadomość
-
Lilka wrote:Nienormalna Najlepszego
smaka mi narobilss na eklerki
ja robilam wczoraj ciasyeczka muffinki kokosowe z miodem i zapomnialam dodac cukru !
musialam robic jeszcze raz ;p a dzis zrobie rafaello tylko M musi nadzorowac chyba
haha ale się uśmiałam. Mój mąż z kolei się ze mnie śmieje bo ostatnimi czasy mam też problemy z pamięcią - nie potrafię wykonać prostych działań matematycznych
ciągle go chodzę i pytam i zasypuję pytaniami x+y to ile, a+z to ile
. Pamięć szwankuje niestety
-
Lilka wrote:Kolekcja ubranek imponujaca Nienormalna
ja myslalam ze mam duzo
super
probujeWas nadrobic
wczoraj znajomi byli i juz nie zagladalam na forum
my mamy 11 kg na plusie
Antolka się dawno nie meldowała i justa. Hmmm...ciekawe co u niech
Lilka lubi tę wiadomość
-
vivien wrote:ooo placuszki ziemniaczane mmmm pycha,ale nie lubie efektu po ich smazeniu.. bo strasznie w domu wtedy smierdzi
Ale jesc uwielbiam
dokładnietakie samo mam zdanie jeśli chodzi o placki ziemniaczane
vivien wrote:Rika kto wie pisal wczoraj rano ze na dniach powinno coscik sie rozkrecic takze lada dzien da nam znac ze sa juz w komplecie
Ella pewnie tez nam sie na dniach rozsypie
no to mega kumulacja się zapowiada -
Spodziewalismy sie gosci i dobrze ze mialam czas na powtorke
moj M tez sie smial
mi bylo srednio do smiechu
baby brain
nie wspominajac o tym ze mi wszystko z rak leci
иιєиσямαℓиα, MADZIULA13 lubią tę wiadomość
-
vivien wrote:Michaela powiem ci ze juz nie moge doczekac sie czasu jka bedziemy tylko z mala w domku i bedziemy mogli sie nia nacieszyc.
To jest nasze wychuchane,wypragnione dzieciatko i obydwoje bedziemy pewnie patrzec zeby tylko miec ja caly czas przy sobie dlatego nie chce meza za bardzo zajmowac jakimis pierdolami skoro mozmy cieszy cie razem naszym szczesciem
Ale mezu juz mi zdeklarowal ze bezdie gotowal na parze miesko i rybke z warzywkamizeby mala brzuszek nie bolal jka bede ja karmic
super się uzupełniacievivien lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Spodziewalismy sie gosci i dobrze ze mialam czas na powtorke
moj M tez sie smial
mi bylo srednio do smiechu
baby brain
nie wspominajac o tym ze mi wszystko z rak leci
Przeczytałam nawet w książce dla ciężarnych, że niezręczność to normalka w ciąży, bo rozluźniają się w nadgarstkach stawy czy coś w tym stylu i dlatego tak jest.