X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    na dole widze beciki, wyzej flanelki i tetry, Nienormana mówiła ze ma dużo flanelek :) wyzej widze przescieradła i tetry. Półka wyzej, albo nawet i ta i ta wyzej tez to koce + ochrniacz do łóżeczka sztuk 1 ;) Ja to tak widze.
    wow :)
    Brawo Suzy :) dokładnie tak , jeszcze tylko ręczników nie wymieniłaś ;)

Suzy Lee lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    guacamole z avocado, prazonymi pestkami dyni i czosnkiem na sniadanie i wiele innych potraw
    a co t jest guacamole? :)
    i jak to się je ? Na kanapkach :) ?

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy albo na tej białej ścianie spróbować poszukać taką naklejkę kolorową która by pasowała
    http://mandarynkowa-mama.blogspot.com/2012/03/3-tygodnie-antosia.html

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    A ja w końcu wróciłam z wyprawy po sklepach, ufff i tych kurtek już nie było w H&M, tzn tylko wielkie rozmiary, w których wyglądałam jak w worku...poza tym stwierdziłam, że sa za cienkie jednak, więc przypadkiem zaszłam do C&A, mimo, że nie przepadam i na dziale XL kupiłam ciepłą kurtkę, wzięłam większy rozmiar, więc starczy do zimy lub nawet na zimę:-))))

Tak wygląda: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Du%C5%BCe%20rozmiary%20XL/Kurtki/107067/1
    fajna kurteczka :)
    a czy we wszystkich C&A są działy dla mamy w ciąży? Bo w moim najbliższym C&A nie ma odzieży dla kobiet w ciązy....H&M np. ma tylko w jednej lub 2wóch galeriach tylko odzież ciążową, zastanawiam się jak jest w c&A

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m_f wrote:
    Ja nie miałam nawet 1/3 z tych rzeczy, które ma nienormalna ;) ale ma piękne rzeczy! Uwielbiam ubrania w paseczki, teraz ciągle Jaśkowi coś paseczkowego dokupuję!
    dziękuję m_f :)
    tych rzeczy może trochę jest ale tylko dlatego, że część jest pożyczona i się nagromadziło ;)

m_f lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 wrote:
    Nina to czekamy na zdjęcia:))))
    Ja ostatnio mierzyłam ten ale S ("stare" przyzwyczajenia hehe) i był troche maławy i nie chciało mi się już przymierzać większych, ale może się skuszę zmierzyć większe bo podoba mi się strasznie... http://mohito.pl/produkty/plaszcze/w9989-99x.jpg
    Śliczny płaszczyk :)!

Ana27 lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yennefer wrote:
    Wow Nienormalna jaka piękna kolekcja ubranek! A ja myślałam że dużo kupiłam, ale Ty masz naprawdę duuużo :) Ale przynajmniej będziesz miała w czym przebierać i nie będziesz musiała potem tak często prania robić :)

Ech ja już nie mogę się doczekać prania i układania tych ubranek :)
    a potem będziemy narzekać jak będziemy musiały je prać w kółko ;)
    hehe

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 fajny ten płaszcz:)

Ana27 lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    Ja sie kropko przyznam ze pi 10 kg przestałam sie wazyc, to mi psuje humor, moja pani doktor nie jest z tego zadowolona, ze jej nie potrafie wagi podać... ale teraz ju sie po prostu obawiam że jak wejde znowu się przejmę a po co?

A jednym po prostu muszę sie podzielić z Wami teraz, bo to jest tak pozytywna dla mnie rzecz dzisiejszego dnia! Zadzwoniła do mnie po 18 moja Pani doktor, nie mogła dodzwonić się na komórke bo rozmaiwałam z klientem, więc zadzwoniła na stacjonarny... Mój mąż mi mówi że dzwoni lekarz więc przepraszam klienta bo to pewnie coś waznego jest, myśle sobie może coś w wynikach badań? że oddzwonie za moment i totalne zaskoczenie: "Tak o pani myśle od ostatniej wizyty (przed wczoraj) Ja jednak jakoś to zrobię tak żeby pani przekazać zwolnienie, żeby pani nie musiała specjalnie do mnie przyjeżdzać 2x po nie specjalnie.. Pani musi zadzwonic i powiadomić pracodawce, ale podac je może pani później" Przyznam się, że mnie z wrażenia zatkało. Lekarz ktory ma mase pacjtw mysli o mnie na koniec dnia, bo nie chce zebym niepotrzebnie tłuka sie do gabinetu specjalnie. Ja ja po prostu KOCHAM!
    na prawdę miłe :)
    To tylko moja katuje mnie zbyt dużym przybieraniem na wagę o.O ?
    Ja cyba mam 11-12 kg na plusie ale wcale sie tym nie przejmuję ....dopóki nie wejdę do gabinetu i się nasłucham...

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    fajna kurteczka :)
    a czy we wszystkich C&A są działy dla mamy w ciąży? Bo w moim najbliższym C&A nie ma odzieży dla kobiet w ciązy....H&M np. ma tylko w jednej lub 2wóch galeriach tylko odzież ciążową, zastanawiam się jak jest w c&A
    podobnie, jak spodobał mi sie ich kostium kapielowy to musiałam przez internet zamówic i przyszedł paczka z niemiec

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    Nienormalna widze ze znowu my poranne ptaszki juz na forum budzujemy :)
    Ja jeszcze kolo meza leze i na telefonie was podczytuje ;)
    Ja na koncowce zaczelam jesc czekolade kokosowa po kazdym posilku.
    Najlepsze jest to ze brzuch pelny po jedzeniu ale czekoladka zawsze wejdzie :P
    Witam koleżankę :)

ja już przed laptopem :)
    Nie mam już męża :( pojechał do pracy ;) hehe
    i zostałam sama :/ tan. z drugim facetem tym w brzuszku ;)
    Dziś mamy 5tą rocznicę ślubu o.O ale zleciało ;). Zażartowałam dziś do męża rano, że sama się zastanawiam jak ja tak długo z nim wytrzymałam hehe 035.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 06:24

michaela, m_f, vivien, Rika, yennefer, Suzy Lee, blueberry, Kropka, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    na prawdę miłe :)
    To tylko moja katuje mnie zbyt dużym przybieraniem na wagę o.O ?
    Ja cyba mam 11-12 kg na plusie ale wcale sie tym nie przejmuję ....dopóki nie wejdę do gabinetu i się nasłucham...
    moja tez mi mowi ze powinno sie uwazac na wage i sie strasznie dziwi ze az tyle jest na plusie bo podobno nie widac, ale na tym sie konczy, paniki nie robi
    10-12 kg to nienormalna wcale nie duzo jak na ten tydzien ciazy

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dziś się nie wyspałam :/
    Pierwsza pobudka o 00.30, potem o 3.00 i budzik męża o 5.00 :/
    Wczoraj na szkole rodzenia mieliśmy ćwiczenia z mężami , robili nam masaż ;) i nie wiem czy mąż mnie źle masował czy co, bo wstałam dziś tak połamana że coś potwornego :/. W krzyżu mnie łupie jakby mi go ktoś przetrącił o.O

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    moja tez mi mowi ze powinno sie uwazac na wage i sie strasznie dziwi ze az tyle jest na plusie bo podobno nie widac, ale na tym sie konczy, paniki nie robi
    10-12 kg to nienormalna wcale nie duzo jak na ten tydzien ciazy
    też mi się tak wydaje, bo myślałam że przybiorę z 20 lub ponad (mając przykład na babci i mamie). Teraz boję się każdej następnej wizyty, bo obawiam się co znowu ze mną będzie nie tak :), czy ja za gruba czy synek za duży ;)?

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrzę, że kupujecie kurteczki to też mi się zachciało , bo zaczyna mi być zimno a w żadną z szafy się nie mieszczę , wykorzystałabym ją później. Aczkolwiek te ceny mnie teraz paraliżują, bo to troszeczkę za dużo przy aktualnych wydatkach i tak mnie troszkę to hamuje... myślałam o czymś ładnym używanym , ale nic nie ma. Może się przejdę do lumpa na osiedlu, ale pewnie nic tam nie znajdę specjalnego. Czasami mają ładne płaszcze ale na szczupłe osoby, takie taliowane płaszcze, a tak to pewnie worki same, a ja chciałabym coś w stylu grzybka
    np. bardzo mi się ta podoba http://www.hm.com/pl/subdepartment/LADIES?Nr=4294928852#Nr=4294917903
    ewentualnie ten

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Moda%20dla%20kobiet%20w%20ci%C4%85%C5%BCy/Kurtki/85269/1

tylko dlaczego takie drogie ;) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 06:42

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    Witam koleżankę :)

ja już przed laptopem :)
    Nie mam już męża :( pojechał do pracy ;) hehe
    i zostałam sama :/ tan. z drugim facetem tym w brzuszku ;)
    Dziś mamy 5tą rocznicę ślubu o.O ale zleciało ;). Zażartowałam dziś do męża rano, że sama się zastanawiam jak ja tak długo z nim wytrzymałam hehe 035.gif

Hi hi my jestesmy razem od 8 lat od 4 po ślubie i też zastanawiam sie tyle tylko ze nad tym jak ON ze mna wytrzymał:D ale tak serio - im dalej tym lepiej :)

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita bardzo ładne zdjęcia :)! Piękna z ciebie kobieta :)!

Meginka gratuluję synka

Ana27 w ogóle nie widać po tobie tych 71 kg o.O
    ja ważyłam 65 i wydawało mi się żę dalej jestem psztetowych kształtów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 06:45

Ana27 lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Nieśmiało się witam w III trymestrze :)
    Witaj w III trymestrze :)!

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przede wszystkim wielkie GRATULACJE!:) z okazji rocznicy, swietujecie jakos?

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    Hi hi my jestesmy razem od 8 lat od 4 po ślubie i też zastanawiam sie tyle tylko ze nad tym jak ON ze mna wytrzymał:D ale tak serio - im dalej tym lepiej :)
    haha :)
    mój też zawsze mi odpowiada w ten sposób, że to ja się zastanawiam jak z tobą wytrzymałem tyle lat ;)
    ale wiadomo to tak w żartach ;)
    a jesteśmy razem też od 8 lat o.O. Wow dopiero teraz sobie zdałam sprawę, że jesteśmy razem od lipca 2005 , szok o.O ! Ale ten czas leci :)

michaela lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
‹‹ 381 382 383 384 385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ