III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nienormalna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, życzę dużo miłości
Rika super brzuszek, sporo urósł od 30 do 40 tygWszystko więc jeszcze przede mną a już mam dosyć sporawy brzuszek
Suzy przesłodki Twój JasiuSuzy Lee, Rika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvivien wrote:Powoli zaczynam rozumiec kobitki na koncowce w ciazy i denerwujace codzienne!!! telefony czy juz cos sie rozkrecilo
Nie dosc ze sama czekam to tymi telefoni duzo latwiej mi nie robia
Ja jeszcze nie jestem tak daleko jak ty, a miałam dziś pierwszy telefon z tej serii od... niespodzianka dla mnie- właścicielki tego mieszkaniaZadzwoniła przejeta czy juz urodziłam, że mamy dać znać kiedy sie zacznie i że gadała już z sąsiadką drzwi naprzeciwko, czy by mogła zostać z Jasiem w razie czego... Zatkało mnie... tzn na plus, że tak sama z siebie, bo niby co jej zależy, ale tak sobie pomyślałam - o czyżby zaczely sie telefony?
A tamte rzeczy to z filcu chyba.
vivien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wy w ogole znacie pakamerę? PAtrząc po gustach niektórych z Was, to powinno Was to zaciekawić. Właśnie rozgląam się tam za jakimś ewentualnym natchnieniem do tego kącika, choć na razie obstaję przy propozycji tej sowy z ikei, literek i połeczki.
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-0-1999.htmWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 22:08
Lalita2710, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:a wy w ogole znacie pakamerę? PAtrząc po gustach niektórych z Was, to powinno Was to zaciekawić. Właśnie rozgląam się tam za jakimś ewentualnym natchnieniem do tego kącika, choć na razie obstaję przy propozycji tej sowy z ikei, literek i połeczki.
ja znamzaglądam tam czasem żeby coś podejrzeć ale potem i tak robie coś sama bo satysfakcja większa
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny