X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela ja mialam moment gdy nie moglam patrzec na swoje brodawki..moze to glupie ale zrobily sie megs ciemne i wielkie..i mnie wrecz odpychaly.minelo mi na szczescie ;) spokojnie kazda ma lepszy czy gorszy dzien nie cxuj sie winna z powodu takich mysli ;)

michaela, MADZIULA13 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • vivien Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Michaela ja mialam moment gdy nie moglam patrzec na swoje brodawki..moze to glupie ale zrobily sie megs ciemne i wielkie..i mnie wrecz odpychaly.minelo mi na szczescie ;) spokojnie kazda ma lepszy czy gorszy dzien nie cxuj sie winna z powodu takich mysli ;)

Hihi to widze ze na tym punkcie nie ja jedna mialam problem :P
    Mi tez niepodobaly sie ciemne i powiększone brodawki :/
    Ale teraz jakos przywylam ;)

Lilka lubi tę wiadomość

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Jakiej firmy polecacie biustonosze do karmienia ktore sa dost na allegro? Najlepiej z fiszbinami mam dosyc tych bez drutow ;p moga byc tez bez drutow jesli trzymaja mocno piersi

Lilka ja mam takie kupuione

item.mobileweb.ebay.de/viewitem?sbk=1&nav=WATCHING&itemId=171053869122&skus=Still-HB:Caffe%20Latte|Gr%C3%B6%C3%9Fe:70F&varId=470259343491

Mam dwa Café latte i letizia obydwa ladnie na piersi sie prezentuja i sa lekko usztywniane ;)
    To pl firma takze napewno dostepne w pl ;)

Suzy Lee, Lilka, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

• MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-)
    Vivien, dzien dobry;-) a juz myslalam, ze twoja ksiezniczka pcha się na świat :-)

Jeśli chodzi o znak zodiaku miałam tak jak ty:-) mój tez Panna.ale nie martw sie niezdecydowaniem Wagi, ja jako Lwica też taka bywa ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 07:26

vivien lubi tę wiadomość

• vivien Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MADZIULA13 wrote:
    Witam dziewczynki :-)
    Vivien, dzien dobry;-) a juz myslalam, ze twoja ksiezniczka pcha się na świat :-)

Jeśli chodzi o znak zodiaku miałam tak jak ty:-) mój tez Panna.ale nie martw sie niezdecydowaniem Wagi, ja jako Lwica też taka bywa ;-)

A no Madziu ja jeszcze niestety nie na rozsypce :/
    Mowilam wam ze kulturalna ze mnie kobitka i przepuszcze kilka ciezyrnych przedemna :P :P
    Ja pewnie bede wisiec n podium a laseczki nizej beda juz tulily swoje malenstwa ;)

Co do znaku zodiaku chce zeby moja kruszynka byla przygotowana na zycie w tym swiecie.A niestety zeby na nim przezyc trzeba miec niewygana buzke i czasem trzeba byc kawal ..... bo inaczej sie zginie...

MADZIULA13 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:

A mnie to nawet śmieszyło :P
    To między innymi po to natura tak obmyśliła, żeby dziecku bardziej się ten kontrast rzucał w pół ślepe oczka i trafiał na cyca do jedzonka

MADZIULA13, Lilka, michaela, pasia27, yennefer lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    dzieki Suzy, strasznie mnie to skołowało i przytłoczyło, wiec mam ndzieje ze jakos sie ogarnę bo dzisiaj zwatpiłam czy jakos te fizycznosc przełamię,To nawet nie panika, to jakis straszny miszmasz uczuc, smutek ze jfizycznosc mnie pokonuje. Ale pocieszasz mnie że to może tak być terazmoze i dobrze ze mnie tak trzepnęło między oczy teraz a nie po szoku porodowym kiedy dopiero rewoluja wc ciele zachodzi totalna zmiana...moze dzieki temu potem bedzie łatwiej.
    Wiesz rozmawiałam ze szwagierka - ona ma trójke i meza który w domu pojawia sie na 2 noce w tygodniu,(swoja droga niezła maja sktecznosc przy takiej frekwencji;)) obie babcie daleko... mowi ze najgorzej bylo przy pierwszym i przy trecim dziecku przy drugim nie było ok, juz wiedziała jak sobie radzic i w dodatku spokojne dziecko sie trafiło.

Jak sama przyznajesz takiemyśli powstają głównie pod wpływem zmian zachodzących w ciele, a to wszystko się cofnie później. 3 dzieci przy męzu 2 razy w tygodniu?... nie wiem czy bym się zdecydowała :) Nasze babcie też daleko :)

michaela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielko29:

http://www.decobazaar.com/produkt-zuzia-literki-personalizowane-3826820.html

marzycielka29 lubi tę wiadomość

• marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Marzycielko29:

http://www.decobazaar.com/produkt-zuzia-literki-personalizowane-3826820.html

Literki piękne co prawda jeszcze nie mam pomysłu na kącik dla małej bo u nas jeszcze trwa remont i jeszcze tydzień pewnie będzie bałaganu a mnie juz krew zalewa bo przekładam tylko klamoty z kąta w kąt ale powiem ci że muszę się zastanowić bo wykonanie piękne i bardzo estetyczne Dziękuję :)

Lalita2710, Suzy Lee lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michela też mam dni że nie dam rady... że mnie to przerasta.
    Mi akurat sutki tak bardzo nie pociemniały. może mają mnie pigmantu.
    Są delikatnie ciemniejsze.

Dziewczyny wiecie co mnie przeraża i jestem wystraszona ... SEN...
    Oczywiście jak co noc kładę się na lewym boku ,kurcze większość razu budzę się na plecach boję się że dziecko przez to niedotlenie... ehh...
    co wy o tym sądzicie.... taką głupią obawę czuję ,ale nie potrafie się tego pozbyć...

P.S co do pokarmu sprawa indywidualna ,bo np żona od mojego taty do samego porodu nic... a potem leciało jej jak z kranu ,a jej koleżance już od 4 m-ce leciało.... i potem... nic nie miała. Więc na prawdę... różnie to bywa... Tak samo nie raz boze wielkie cycki ,a zero pokarmu ,a małe i mogą tyle wykarmić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 09:16

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • aila Ekspertka

Wysłany: 24 września 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cos od 4 nad ranem mam nieregularne skurcze/bole brzucha.Czyzby cos sie powoli zaczynalo?Zobaczymy.Za chwile jade do mojej przychodni na KTG i badanie moczu,bo akurat wypada mi termin,a w czwartek lekarz-doczekam?W czwartek moj ex bierze synka na tydzien do siebie.Gdybym w czwartek rodzila,bylo by idealnie,bo moglibysmy miec porod rodzinny.Jesli cos bedzie wczesniej,to niestety przejde przez to sama.Ktos musi zostac z Malym w domu,a cala rodzinka w Polsce:(No coz takie zycie,musze dac rade innego wyjscia nie ma.

MADZIULA13, иιєиσямαℓиα, marzycielka29, pasia27, vivien, anilorak lubią tę wiadomość

Czekamy na Ciebie Adrianku!!!:)
    [link=https://www.suwaczki.com/]82do3e5eiide99pv.png[/link]
    tb733e5ezrvezdb0.png
  • MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aila, pędź do przychodni, będziesz wiedziała co jest grane. powiedz małemu, żeby poczekał do czwartku ;-) trzymam kciuki

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aila wrote:
    Ja cos od 4 nad ranem mam nieregularne skurcze/bole brzucha.Czyzby cos sie powoli zaczynalo?Zobaczymy.Za chwile jade do mojej przychodni na KTG i badanie moczu,bo akurat wypada mi termin,a w czwartek lekarz-doczekam?W czwartek moj ex bierze synka na tydzien do siebie.Gdybym w czwartek rodzila,bylo by idealnie,bo moglibysmy miec porod rodzinny.Jesli cos bedzie wczesniej,to niestety przejde przez to sama.Ktos musi zostac z Malym w domu,a cala rodzinka w Polsce:(No coz takie zycie,musze dac rade innego wyjscia nie ma.
    trzymamy kciuki :)!!

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien ale nas zrobiłaś ;). My tu już myślałyśmy, że u ciebie coś się ruszyło ;)

vivien lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivien Mala da sobie rade ;) moj ma byc Skorpion i tez wolalabym strzelca ale to nie znak decyduje o sile charakteru chyba ze w to bardzo wierzysz..;) ja jestem mieszanka charakteru mamy i ojca ;) mama ma zlote serce a ojciec no coz kawal cholery..i u mnie sie to wymieszalo ;) na szczescuevwiecej mam po mamie ;) po ojcu temperament i upor ;)

vivien lubi tę wiadomość

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem skorpionem:) I żałuję że mój synuś nie będzie z pod tego znaku.
    Ja jestem mieszanką charakterów babci... jednej i drugiej:)) Jestem dobra ,pomocna tak jak mama mojej mamy , ale jeśli ktoś mi zalezie za skórę tto jestem bardzo pamiętliwa po drugie babci:)

pasia27, иιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    A mnie to nawet śmieszyło :P
    To między innymi po to natura tak obmyśliła, żeby dziecku bardziej się ten kontrast rzucał w pół ślepe oczka i trafiał na cyca do jedzonka
    Takie zmiany jakoś właśnie mnie bawią, nawet ta ciemna linia na brzuchu i prawie czarne brodawki, inny ksztłt ciała, ale to ze nagle pojawia się ni z tego ni z owego jakas nowa wydzielina okazało sie że zamiast cieszyć, wydało się odpychające w tym momencie, wbrew wiedzy, dobremu nastawieniu, poza rozumem. Bardzo zaskakujące odczucie. Jeszcze raz dziękuję, dzisiaj jakoś już to oswoiłam bardziej, ale moment był na prawdę dziwny. Jakbym nie usłyszała że nie jestem jedyna z takim zamiweszaniem w głowie to byłoby dużo trudniej to poukładać:*

Suzy Lee lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Lilka Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Ja jestem skorpionem:) I żałuję że mój synuś nie będzie z pod tego znaku.
    Ja jestem mieszanką charakterów babci... jednej i drugiej:)) Jestem dobra ,pomocna tak jak mama mojej mamy , ale jeśli ktoś mi zalezie za skórę tto jestem bardzo pamiętliwa po drugie babci:)

No to super ;) ja znam jedna Skorpionke klotliwa o swoje walczy ale ma zlote serce :) a faceta zadnego nie znam.

• marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny ogarnęłam się trochę i zaraz jadę po małego do szkoły potem czeka nas wizyta u lekarza na kontroli i zakupy a ja już na samą myśl nie mam siły :( no ale co jak mus to mus tak więc zajrzę poźniej do was :)

Milutkiego dnia i wypoczywajcie :)

pasia27, Suzy Lee lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż to skorpion :) baaaaardxzzzooo dobry człowiek, pomocny, do rany przyłóż ale jest też uparty jak osioł i czasami przemądrzały :P jednak da sie go utemperować ;)

Lalita2710 lubi tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ