III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Michaela ja mialam moment gdy nie moglam patrzec na swoje brodawki..moze to glupie ale zrobily sie megs ciemne i wielkie..i mnie wrecz odpychaly.minelo mi na szczescie
spokojnie kazda ma lepszy czy gorszy dzien nie cxuj sie winna z powodu takich mysli
michaela, MADZIULA13 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka wrote:Michaela ja mialam moment gdy nie moglam patrzec na swoje brodawki..moze to glupie ale zrobily sie megs ciemne i wielkie..i mnie wrecz odpychaly.minelo mi na szczescie
spokojnie kazda ma lepszy czy gorszy dzien nie cxuj sie winna z powodu takich mysli
Hihi to widze ze na tym punkcie nie ja jedna mialam problem
Mi tez niepodobaly sie ciemne i powiększone brodawki
Ale teraz jakos przywylamLilka lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Jakiej firmy polecacie biustonosze do karmienia ktore sa dost na allegro? Najlepiej z fiszbinami mam dosyc tych bez drutow ;p moga byc tez bez drutow jesli trzymaja mocno piersi
Lilka ja mam takie kupuione
item.mobileweb.ebay.de/viewitem?sbk=1&nav=WATCHING&itemId=171053869122&skus=Still-HB:Caffe%20Latte|Gr%C3%B6%C3%9Fe:70F&varId=470259343491
Mam dwa Café latte i letizia obydwa ladnie na piersi sie prezentuja i sa lekko usztywniane
To pl firma takze napewno dostepne w plSuzy Lee, Lilka, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Vivien, dzien dobry;-) a juz myslalam, ze twoja ksiezniczka pcha się na świat
Jeśli chodzi o znak zodiaku miałam tak jak ty:-) mój tez Panna.ale nie martw sie niezdecydowaniem Wagi, ja jako Lwica też taka bywaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 07:26
vivien lubi tę wiadomość
-
MADZIULA13 wrote:Witam dziewczynki
Vivien, dzien dobry;-) a juz myslalam, ze twoja ksiezniczka pcha się na świat
Jeśli chodzi o znak zodiaku miałam tak jak ty:-) mój tez Panna.ale nie martw sie niezdecydowaniem Wagi, ja jako Lwica też taka bywa
A no Madziu ja jeszcze niestety nie na rozsypce
Mowilam wam ze kulturalna ze mnie kobitka i przepuszcze kilka ciezyrnych przedemna
Ja pewnie bede wisiec n podium a laseczki nizej beda juz tulily swoje malenstwa
Co do znaku zodiaku chce zeby moja kruszynka byla przygotowana na zycie w tym swiecie.A niestety zeby na nim przezyc trzeba miec niewygana buzke i czasem trzeba byc kawal ..... bo inaczej sie zginie...MADZIULA13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilka wrote:Michaela ja mialam moment gdy nie moglam patrzec na swoje brodawki..moze to glupie ale zrobily sie megs ciemne i wielkie..i mnie wrecz odpychaly.minelo mi na szczescie
A mnie to nawet śmieszyło
To między innymi po to natura tak obmyśliła, żeby dziecku bardziej się ten kontrast rzucał w pół ślepe oczka i trafiał na cyca do jedzonkaMADZIULA13, Lilka, michaela, pasia27, yennefer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymichaela wrote:dzieki Suzy, strasznie mnie to skołowało i przytłoczyło, wiec mam ndzieje ze jakos sie ogarnę bo dzisiaj zwatpiłam czy jakos te fizycznosc przełamię,To nawet nie panika, to jakis straszny miszmasz uczuc, smutek ze jfizycznosc mnie pokonuje. Ale pocieszasz mnie że to może tak być terazmoze i dobrze ze mnie tak trzepnęło między oczy teraz a nie po szoku porodowym kiedy dopiero rewoluja wc ciele zachodzi totalna zmiana...moze dzieki temu potem bedzie łatwiej.
Wiesz rozmawiałam ze szwagierka - ona ma trójke i meza który w domu pojawia sie na 2 noce w tygodniu,(swoja droga niezła maja sktecznosc przy takiej frekwencji;)) obie babcie daleko... mowi ze najgorzej bylo przy pierwszym i przy trecim dziecku przy drugim nie było ok, juz wiedziała jak sobie radzic i w dodatku spokojne dziecko sie trafiło.
Jak sama przyznajesz takiemyśli powstają głównie pod wpływem zmian zachodzących w ciele, a to wszystko się cofnie później. 3 dzieci przy męzu 2 razy w tygodniu?... nie wiem czy bym się zdecydowałaNasze babcie też daleko
michaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:Marzycielko29:
http://www.decobazaar.com/produkt-zuzia-literki-personalizowane-3826820.html
Literki piękne co prawda jeszcze nie mam pomysłu na kącik dla małej bo u nas jeszcze trwa remont i jeszcze tydzień pewnie będzie bałaganu a mnie juz krew zalewa bo przekładam tylko klamoty z kąta w kąt ale powiem ci że muszę się zastanowić bo wykonanie piękne i bardzo estetyczne DziękujęLalita2710, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Michela też mam dni że nie dam rady... że mnie to przerasta.
Mi akurat sutki tak bardzo nie pociemniały. może mają mnie pigmantu.
Są delikatnie ciemniejsze.
Dziewczyny wiecie co mnie przeraża i jestem wystraszona ... SEN...
Oczywiście jak co noc kładę się na lewym boku ,kurcze większość razu budzę się na plecach boję się że dziecko przez to niedotlenie... ehh...
co wy o tym sądzicie.... taką głupią obawę czuję ,ale nie potrafie się tego pozbyć...
P.S co do pokarmu sprawa indywidualna ,bo np żona od mojego taty do samego porodu nic... a potem leciało jej jak z kranu ,a jej koleżance już od 4 m-ce leciało.... i potem... nic nie miała. Więc na prawdę... różnie to bywa... Tak samo nie raz boze wielkie cycki ,a zero pokarmu ,a małe i mogą tyle wykarmić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 09:16
-
Ja cos od 4 nad ranem mam nieregularne skurcze/bole brzucha.Czyzby cos sie powoli zaczynalo?Zobaczymy.Za chwile jade do mojej przychodni na KTG i badanie moczu,bo akurat wypada mi termin,a w czwartek lekarz-doczekam?W czwartek moj ex bierze synka na tydzien do siebie.Gdybym w czwartek rodzila,bylo by idealnie,bo moglibysmy miec porod rodzinny.Jesli cos bedzie wczesniej,to niestety przejde przez to sama.Ktos musi zostac z Malym w domu,a cala rodzinka w Polsce:(No coz takie zycie,musze dac rade innego wyjscia nie ma.
MADZIULA13, иιєиσямαℓиα, marzycielka29, pasia27, vivien, anilorak lubią tę wiadomość
-
aila wrote:Ja cos od 4 nad ranem mam nieregularne skurcze/bole brzucha.Czyzby cos sie powoli zaczynalo?Zobaczymy.Za chwile jade do mojej przychodni na KTG i badanie moczu,bo akurat wypada mi termin,a w czwartek lekarz-doczekam?W czwartek moj ex bierze synka na tydzien do siebie.Gdybym w czwartek rodzila,bylo by idealnie,bo moglibysmy miec porod rodzinny.Jesli cos bedzie wczesniej,to niestety przejde przez to sama.Ktos musi zostac z Malym w domu,a cala rodzinka w Polsce:(No coz takie zycie,musze dac rade innego wyjscia nie ma.
!!
-
Vivien Mala da sobie rade
moj ma byc Skorpion i tez wolalabym strzelca ale to nie znak decyduje o sile charakteru chyba ze w to bardzo wierzysz..
ja jestem mieszanka charakteru mamy i ojca
mama ma zlote serce a ojciec no coz kawal cholery..i u mnie sie to wymieszalo
na szczescuevwiecej mam po mamie
po ojcu temperament i upor
vivien lubi tę wiadomość
-
Ja jestem skorpionem:) I żałuję że mój synuś nie będzie z pod tego znaku.
Ja jestem mieszanką charakterów babci... jednej i drugiej:)) Jestem dobra ,pomocna tak jak mama mojej mamy , ale jeśli ktoś mi zalezie za skórę tto jestem bardzo pamiętliwa po drugie babci:)pasia27, иιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:A mnie to nawet śmieszyło
To między innymi po to natura tak obmyśliła, żeby dziecku bardziej się ten kontrast rzucał w pół ślepe oczka i trafiał na cyca do jedzonkaSuzy Lee lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Ja jestem skorpionem:) I żałuję że mój synuś nie będzie z pod tego znaku.
Ja jestem mieszanką charakterów babci... jednej i drugiej:)) Jestem dobra ,pomocna tak jak mama mojej mamy , ale jeśli ktoś mi zalezie za skórę tto jestem bardzo pamiętliwa po drugie babci:)
No to superja znam jedna Skorpionke klotliwa o swoje walczy ale ma zlote serce
a faceta zadnego nie znam.
-
No dziewczyny ogarnęłam się trochę i zaraz jadę po małego do szkoły potem czeka nas wizyta u lekarza na kontroli i zakupy a ja już na samą myśl nie mam siły
no ale co jak mus to mus tak więc zajrzę poźniej do was
Milutkiego dnia i wypoczywajciepasia27, Suzy Lee lubią tę wiadomość