III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana27 wrote:Super wózio nienormalna:P:)) MY mamy Lucę ciemnoszarą i też czarne felgi:P i czarna rama. A fotelik babeczka poleciła nam BeSafe.
my też wybraliśmy fotelik beSafehehe
Ana27 wrote:Kleopatra gratualcje!!!)) Wydaje mi się, że Twój synuś to mądry chłopczyk i wiedział, ze jest dość duzy więc nie chciał męczyć mamusi sn stad to cc:P:)))
ostatnio na wizycie w medicoverze lekarz powiedział , że on waży już 3500
a ja do lekarza mówię, że chyba pan żartujeAna27 lubi tę wiadomość
-
Amicizia wrote:a wogole to witam sie z wami
ja dzis mam w planach kontynuowac prasowanie, przede wszystkim zaczne od rzeczy, ktore chce wziac do szpitala, a potem cala reszte, bo chce juz miec torbe spakowana i bedzie jendo zmartwienie mniej.
no i musze kupic osbie wreszcie biustonoisz do karmienia,ale nie mam sily chodzic po sklepach i mierzyc. Ogolnie szukam takiego zeby nie mila szwów na środku miseczki, bo boje sie ze bedzie mnie to urazac jak cos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 11:00
-
polska_dziewczyna wrote:bardzo ładny... model ... :)na pewno bedzie wygodny.
.. a dlaczego czarny?
Uniwersalny dla chłopca i dziewczynki. Dla chłopca do spacerówki dokupić moge turkusową wkładkę lub kocyk, dziewczynce można różowy albo biały.
kolorowe wózki , zwłaszcza jasne szybko się brudzą, przy naszym klimacie - zimy, jesień ....jakoś wolałam jednak czarny. A poza tym akurat ten model ma tylko kilka kolorów i niestety żaden mi się nie podobał tak jak ten. I dlatego taki wybór
Np. model solaris ma już bogatszą gamę kolorystyczną, poza tym nie ma jednolitych kolorów tylko łączone 3 kolory....Ale solarisy są podobno bardzo awaryjne... Nico oprócz tego jest krótszy, do mojego ciasnego korytarza mieści się w sam razWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 11:02
-
A takie? drozsze trochę bo po 40 zł wypada za sztukę http://www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-A
A ja mam jakiegoś świra - piekę co kilka dni - ciasta, których praktycznie nie jem, samo pieczeni i spróbowanie mi wystarcza... ale słowo daje co 2-3 dni kolejny placek NIGDY wczesniej nie piekłam....Suzy Lee, иιєиσямαℓиα, justa24, pasia27, yennefer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA te medela EVA to nie takie jak bys chciala?
Nienormalna... wózek super, ja zostaję przy x-landerze po tym jak pojezdzilam po sklepie wozkami wiec chyba nie uda mi sie miec czarnej tapicerki a jakas beżową america albo grafitową.
I w pelni popieram wybor czarnego modelu... pasują do tego wszeliej masci kocyki, zabawki, ubior dziecka... nie jest pstrokato... ja teraz mam niebieski i już nawet samo dziecko w pomaranczu zgrzytało mi w poczuciu estetyki... albo nasz kocyk na zimę, kompletnie nie pasował... Brudził się umiarkowanie... prałam go max dwa razy do roku o ile nie raz... jakos jak do rodzicow do domu z ogrodem jeździłam. Tapicera wtedy buch do pralki i po paru godzinach na sloncu sucha, a stelaz i budkę mylam pod szlaufem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 11:05
иιєиσямαℓиα, Rucia lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:A takie? drozsze trochę bo po 40 zł wypada za sztukę http://www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-A
A ja mam jakiegoś świra - piekę co kilka dni - ciasta, których praktycznie nie jem, samo pieczeni i spróbowanie mi wystarcza... ale słowo daje co 2-3 dni kolejny placek NIGDY wczesniej nie piekłam....hehe
dziwne
może to taki syndrom wicia gniazdatyle , że w postaci pieczenia ciast
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 11:05
michaela lubi tę wiadomość
-
nienormalna cZy ten wóżek jest firmy bebetto? bo ja mam właśnie na oki chyba taki sam tylko że kolor niebieski bo taki sobie umyśliłam jak ściany w pokoju.
W poniedziałek idziemy najprawdopodobniej kupić,mam jeszcze drugi model na oku ale boję sie troche bo kolor mi nie odpowiada i oczywiściem ogev zamowić talki granat jest ale na obrazku a w rzecvzywistości mogę się rozczarować.
U mnie w smyku jest ten model bebetto z fotelikiem już za 1390 Zł -
Suzy Lee wrote:A te medela EVA to nie takie jak bys chciala?
Nienormalna... wózek super, ja zostaję przy x-landerze po tym jak pojezdzilam po sklepie wozkami wiec chyba nie uda mi sie miec czarnej tapicerki a jakas beżową america albo grafitową.
mi się podobał ten jeszcze 1,5 roku temu
https://www.google.pl/search?q=x+lander&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7xBZUoDmGo3AswaHrYHYAg&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=672&dpr=1#q=x+lander+carbon&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=D-jGYCwMd22T6M%3A%3B3EFSJuHxMd9fSM%3Bhttp%253A%252F%252Fimage.ceneo.pl%252Fdata%252Fproducts%252F17904302%252Fi-x-lander-xq-carbon-gleboko-spacerowy.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ceneo.pl%252F17904302%3B500%3B500
ale to stary model chyba z 2009 roku
x-lander carbon
teraz nowego takiego się nie dostanie już.
W 2012 roku jak byłam w ciązy to właśnie myślałam o x-landerze, ale ta obecna kolorystyka tych wózków nie w moim stylu i sobie odpuściłam x-landeraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 11:07
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:Nooo trabia o tym moderatorze tez na swoim facebooku i zmianach na jesien a nic sie nie dzieje
A ja wsuwam prawie codziennie tabliczke czekolady albo paczki... nie moge sie opanowac... -
michaela wrote:A takie? drozsze trochę bo po 40 zł wypada za sztukę http://www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-A
A ja mam jakiegoś świra - piekę co kilka dni - ciasta, których praktycznie nie jem, samo pieczeni i spróbowanie mi wystarcza... ale słowo daje co 2-3 dni kolejny placek NIGDY wczesniej nie piekłam.... -
justa24 wrote:nienormalna cZy ten wóżek jest firmy bebetto? bo ja mam właśnie na oki chyba taki sam tylko że kolor niebieski bo taki sobie umyśliłam jak ściany w pokoju.
W poniedziałek idziemy najprawdopodobniej kupić,mam jeszcze drugi model na oku ale boję sie troche bo kolor mi nie odpowiada i oczywiściem ogev zamowić talki granat jest ale na obrazku a w rzecvzywistości mogę się rozczarować.
U mnie w smyku jest ten model bebetto z fotelikiem już za 1390 Zł
ja kupiłam w 3kiwi za 999zł z adapterami do fotelika.
A fotelik kupiliśmy osobno besafe z bazą więc nie braliśmy opcji 3w1Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 11:12
-
Perełka wrote:oj Suzy Lee, Ty już masz końcówkę, także te słodyczę pewnie wiele nie zmienią w Twojej wadze...ja niestety już teraz wsuwam codziennie coś słodkiego- jest to zdecydowanie silniejsze ode mnie- i boję się jak to będzie później:( narazie mam 6 i pół do przodu...ale jestem pewna że to dopiero początek:P
-
nick nieaktualnyJeszcze nie zdecydowałam... nie wiem kiedy becikowe dostane, a moze uda mi sie rabat dostac przez kolezankę to zorientuje sie jeszcze dokladniej pozniej... na razie sklaniam sie ku X-A. Przyzwyczaiłam się, jest bardzo zwinny przy wszystkich innych wózkach jakie prowadziłam i na razie w tej kwestii u mnie to zdecydowany zwyciezca. No i wbrew temu co sądziłam, wcale taki szerokorozstawny nie jest... jest drobniejszy czesto od innych marek. Podoba mi si to bebetto szare Luca co pokazywalam niedawno, ale kurcze... na prawde ciezko jest powiedziec po paru rundach w sklepie, jak sie wozek bedzie srpawdzal w kilku krytycznych sytuacjach jak śnieg i plucha, wertepy leśne na spacerach, krzywe chodniki, wysoie progi, wsiadanie do autobusow i pociagow i przestzren jaką bedzie zajmował. Nie zamierzam kupowac wózka-parasolki, wiec wybor tego glownego wozka jest dla mnie bardzo istotny, zeby byl do wszystkiego. Nie widze w ogole sensu w kupowaniu takich wozkow-parasolek jak wiekszosc matek kupuje dla zasady, ze "ocho- dziecko juz siedzi to trzeba sie przesiasc" - a niby dlaczego? a co jest nie tak w waszej spacerowce? W parasolkach sa badziewne kółka, cieżko sie tym jeździ, niewygodnie prowadzi, ledwo daje rade po krzywym chodniku... kupilabym tylko jakbym miała auto i miala gdzies podskoczyc na krotko do rodziny, albo nad wode w lato, czy do galerii handlowej z takim juz wiekszym dzieckiem, co nie zasypia przy kazdym wyjsciu na powietrze. Żeby tylko wrzucic do bagaznika, ale bron boze na telepanie sie komunikacja miejska lub na codzien. Odeszłam od tematu...
Na razie pozostaję przy XA
noo ten carbon fajna sprawa... na NEXT WAYu, serwisie x-landera mozna kupic taki po renowacji - kompletnie nowa tapicerka i odrestaurowany stelaż. Rozwazam i taka opcje w ostatecznosci. Bo jak mowisz obecne tapicerki nie moj styl... ostatencznie ta america mi sie podba ale to x-move chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 11:17
-
A ja właśnie wróciłam z większych zakupów dla synka, kupiliśmy: wanienkę ze stojakiem, przewijak, komplet pościeli, gruby kocyk, prześcieradła, ręczniki, pieluchy tetrowe itd, pozostaje to wszystko teraz posegregować i zacząć pranie, bo jest trochę tego:-)
Jak to w końcu ogarnę, to zrobię fotki:-)pasia27, Suzy Lee, иιєиσямαℓиα, Rucia, marzycielka29, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPerełka wrote:oj Suzy Lee, Ty już masz końcówkę, także te słodyczę pewnie wiele nie zmienią w Twojej wadze...ja niestety już teraz wsuwam codziennie coś słodkiego- jest to zdecydowanie silniejsze ode mnie- i boję się jak to będzie później:( narazie mam 6 i pół do przodu...ale jestem pewna że to dopiero początek:P
a znasz juz plec dziecka?
-
Suzy Lee wrote:Jeszcze nie zdecydowałam... nie wiem kiedy becikowe dostane, a moze uda mi sie rabat dostac przez kolezankę to zorientuje sie jeszcze dokladniej pozniej... na razie sklaniam sie ku X-A. Przyzwyczaiłam się, jest bardzo zwinny przy wszystkich innych wózkach jakie prowadziłam i na razie w tej kwestii u mnie to zdecydowany zwyciezca. No i wbrew temu co sądziłam, wcale taki szerokorozstawny nie jest... jest drobniejszy czesto od innych marek. Podoba mi si to bebetto szare Luca co pokazywalam niedawno, ale kurcze... na prawde ciezko jest powiedziec po paru rundach w sklepie, jak sie wozek bedzie srpawdzal w kilku krytycznych sytuacjach jak śnieg i plucha, wertepy leśne na spacerach, krzywe chodniki, wysoie progi, wsiadanie do autobusow i pociagow i przestzren jaką bedzie zajmował. Nie zamierzam kupowac wózka-parasolki, wiec wybor tego glownego wozka jest dla mnie bardzo istotny, zeby byl do wszystkiego. Nie widze w ogole sensu w kupowaniu takich wozkow-parasolek jak wiekszosc matek kupuje dla zasady, ze "ocho- dziecko juz siedzi to trzeba sie przesiasc" - a niby dlaczego? a co jest nie tak w waszej spacerowce? W parasolkach sa badziewne kółka, cieżko sie tym jeździ, niewygodnie prowadzi, ledwo daje rade po krzywym chodniku... kupilabym tylko jakbym miała auto i miala gdzies podskoczyc na krotko do rodziny, albo nad wode w lato, czy do galerii handlowej z takim juz wiekszym dzieckiem, co nie zasypia przy kazdym wyjsciu na powietrze. Żeby tylko wrzucic do bagaznika, ale bron boze na telepanie sie komunikacja miejska lub na codzien. Odeszłam od tematu...
Na razie pozostaję przy XA
noo ten carbon fajna sprawa... na NEXT WAYu, serwisie x-landera mozna kupic taki po renowacji - kompletnie nowa tapicerka i odrestaurowany stelaż. Rozwazam i taka opcje w ostatecznosci. Bo jak mowisz obecne tapicerki nie moj styl... ostatencznie ta america mi sie podba ale to x-move chyba
Ja też nie chcę parasolki , ale np kolega męża z pracy kupił ten bebetto luca i teraz jak jeździ po małą do żłobka autem to narzeka, że wózek ciężki do składania i chyba kupią parasolkę
Parasolka jest dobra na lato, ale w zimie - wozić tym roczne dziecko....większość ludzi decyduje się pewnie na parasolkę, ze względu na lekkość i jak dziecko więcej już chodzi, to mogą sobie złożyć i łatwiej im nosić, ale ja też tego nie rozumiem, bo jak dziecko już chodzi to na cholerę targać ze sobą wózek....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 11:26