III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzy trzeba sie najeśc ;P bo potem będzie wszytsko ograniczone
Ja mimo ze jestem w 17 tyg i przez pierwsze 16 tyg nie miałam ochoty na słodkie to tez dzis mnie wzięło kinderki , jakaś bomboniera wczoraj rafaello ( a słodkie było w domu bo dostałam na ur to musiałam skorzystać hihihi) a potem pewnie zaparcia mimo że pijam duzo wody jem owoce itd heheheh
Kleo zdrówka dla Ciebie i maluszkaGRATULACJE
pasia27, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Anielka nie masz żadnych powodów do obaw każda z nas jest inna, u mnie mdłości i wymioty wręcz okropne przyszły tak od 7, 8 tygodnia i trwały cały pierwszy trymestr, no ale Ty możes ich wogóle nie mieć co tylko sie cieszyć aczkolwiek mogą się u Ciebie dopiero pojawić..także kochana wszystko przed Tobą
Casto już zrobioneuwielbiam zapach upieczonego kruchego ciasta w całym domu
ale powiemwam żę padam już bo zciekałam sie dzis troche po mieście no i to ciasto teraz ide dalej na schreka:)
NO i Kleopatra ogromne gratulacje,:)super żę synek już z Tobąnapisz jak Ty sie czujesz po tej cesarce? wstawałaś już ?
Anielka27, Lalita2710, juicca, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
m_f wrote:Justa, ja mam tą książkę i uczucia mam mieszane
u nas sprawdzają się porady dotyczące zasypiania. Ale jeśli chodzi o ten "łatwy plan", który Tracy Hogg proponuje, to nie każde dziecko poddaje się mu tak samo łatwo..
m_f lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta24 wrote:hmm właśnie mi obiło się gdzieś od kogoś że to fajna książka, ja kupilam ja w biedronce była w niezłej cenie no i chciałam coś mieć do poczytanai jak będe leżała w szpitalu i czekała na rozwiązanie, jeśli oczywiście nie urodze wcześniej.
Proponuję, abyś podeszła do tej książki z dużą dozą krytycyzmuzawsze to lepiej rozczarować się pozytywnie
książka jest mocno kontrowersyjna i raczej na amerykańskie realia.
pasia27, justa24 lubią tę wiadomość
-
justa24 wrote:Anielka nie masz żadnych powodów do obaw każda z nas jest inna, u mnie mdłości i wymioty wręcz okropne przyszły tak od 7, 8 tygodnia i trwały cały pierwszy trymestr, no ale Ty możes ich wogóle nie mieć co tylko sie cieszyć aczkolwiek mogą się u Ciebie dopiero pojawić..także kochana wszystko przed Tobą
Casto już zrobioneuwielbiam zapach upieczonego kruchego ciasta w całym domu
ale powiemwam żę padam już bo zciekałam sie dzis troche po mieście no i to ciasto teraz ide dalej na schreka:)
NO i Kleopatra ogromne gratulacje,:)super żę synek już z Tobąnapisz jak Ty sie czujesz po tej cesarce? wstawałaś już ?
justa24 lubi tę wiadomość
-
Anielka, ja przez całą ciążę nie miałam żadnych objawów - nic mnie męczyło, nie bolało ani nie przeszkadzało. Moim pierwszym objawem ciąży były ruchy dziecka, ale to już później
Także nie martw się i może będziesz jedną z tych szczęśliwych, które bardzo łagodnie przechodzą ciąże
-
nick nieaktualnyhehe włąsnie zauwazylam ze zrobila mi sie taka bledziusienka miodowa linea negra... z negra to to ma niewiele wspólnego, raczej blond ;P Poprzednio wyskoczyla mi wyrazniejsza ale dopiero po porodzie, a teraz tuż przed, ciekawe czy sciemnieje po porodzie hehe... Filip cos sie szykuje bo znowu promieniuje mi bol z pachwin na uda, ze paraliz i nie moge stanac... ginka mowila ze tuz przed porodem, to zwiastun rozciagania w kanale rodnym, nastawiania sie szyjki tez i finalne rozciaganie wiezadeł.
Kropka, Amicizia, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie moge dzisiaj rodzic! Moj ojciec jest na imprezie z mamą i pewnie coś piją, a ktos musi do Jaska tu dojechac i byc moze mnie tez zawieźć od razu!
Moge jutro wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 22:06
Kropka, иιєиσямαℓиα, blueberry, yennefer, Amicizia, marzycielka29, polska_dziewczyna, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny