X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Adka masz racje!! Hahaha
    Ciaza czerwcowa to zupelnie co innego jak maajowa..eh

;oniqa lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Dzieki dziewczyny za wsparcie. Maksymilian Adam urodzil sie o 13.15 przez cc. Ma 59 cm i 4200. Jest podobny do starszego brata :)

Gratulacje Kleopatra! Duży chłopak :)

Kleopatra lubi tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleoaptra serdecznie gratuluję synka, odpoczywaj po cc:-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy trzeba sie najeśc ;P bo potem będzie wszytsko ograniczone

Ja mimo ze jestem w 17 tyg i przez pierwsze 16 tyg nie miałam ochoty na słodkie to tez dzis mnie wzięło kinderki , jakaś bomboniera wczoraj rafaello ( a słodkie było w domu bo dostałam na ur to musiałam skorzystać hihihi) a potem pewnie zaparcia mimo że pijam duzo wody jem owoce itd heheheh

Kleo zdrówka dla Ciebie i maluszka ;) GRATULACJE :D

pasia27, Kleopatra lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka nie masz żadnych powodów do obaw każda z nas jest inna, u mnie mdłości i wymioty wręcz okropne przyszły tak od 7, 8 tygodnia i trwały cały pierwszy trymestr, no ale Ty możes ich wogóle nie mieć co tylko sie cieszyć aczkolwiek mogą się u Ciebie dopiero pojawić..także kochana wszystko przed Tobą :)
    Casto już zrobione :) uwielbiam zapach upieczonego kruchego ciasta w całym domu :) ale powiemwam żę padam już bo zciekałam sie dzis troche po mieście no i to ciasto teraz ide dalej na schreka:)

NO i Kleopatra ogromne gratulacje,:)super żę synek już z Tobą :) napisz jak Ty sie czujesz po tej cesarce? wstawałaś już ?

Anielka27, Lalita2710, juicca, Kleopatra lubią tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m_f wrote:
    Justa, ja mam tą książkę i uczucia mam mieszane :) u nas sprawdzają się porady dotyczące zasypiania. Ale jeśli chodzi o ten "łatwy plan", który Tracy Hogg proponuje, to nie każde dziecko poddaje się mu tak samo łatwo..
    hmm właśnie mi obiło się gdzieś od kogoś że to fajna książka, ja kupilam ja w biedronce była w niezłej cenie no i chciałam coś mieć do poczytanai jak będe leżała w szpitalu i czekała na rozwiązanie, jeśli oczywiście nie urodze wcześniej.

m_f lubi tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra gratulacje super duży chlopak ;)

a.png
    a.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra gratulacje :)

zfxga33.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    hmm właśnie mi obiło się gdzieś od kogoś że to fajna książka, ja kupilam ja w biedronce była w niezłej cenie no i chciałam coś mieć do poczytanai jak będe leżała w szpitalu i czekała na rozwiązanie, jeśli oczywiście nie urodze wcześniej.

Proponuję, abyś podeszła do tej książki z dużą dozą krytycyzmu :) zawsze to lepiej rozczarować się pozytywnie :D książka jest mocno kontrowersyjna i raczej na amerykańskie realia.

pasia27, justa24 lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    Anielka nie masz żadnych powodów do obaw każda z nas jest inna, u mnie mdłości i wymioty wręcz okropne przyszły tak od 7, 8 tygodnia i trwały cały pierwszy trymestr, no ale Ty możes ich wogóle nie mieć co tylko sie cieszyć aczkolwiek mogą się u Ciebie dopiero pojawić..także kochana wszystko przed Tobą :)
    Casto już zrobione :) uwielbiam zapach upieczonego kruchego ciasta w całym domu :) ale powiemwam żę padam już bo zciekałam sie dzis troche po mieście no i to ciasto teraz ide dalej na schreka:)

NO i Kleopatra ogromne gratulacje,:)super żę synek już z Tobą :) napisz jak Ty sie czujesz po tej cesarce? wstawałaś już ?
    Ty mi takiego smaka zrobiłas tym ciastem ż tez upiekłam tylko że tiramisu a teraz chłodzi sie w lodówce :)

justa24 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra gratulacje!!! Duży Twój synek :) Jak się czujesz po cc?

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja też mam tylko że kruche z jabłkami ;) jutro z Dawidkiem będziemy jeść :P

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka, ja przez całą ciążę nie miałam żadnych objawów - nic mnie męczyło, nie bolało ani nie przeszkadzało. Moim pierwszym objawem ciąży były ruchy dziecka, ale to już później ;) Także nie martw się i może będziesz jedną z tych szczęśliwych, które bardzo łagodnie przechodzą ciąże :)

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe włąsnie zauwazylam ze zrobila mi sie taka bledziusienka miodowa linea negra... z negra to to ma niewiele wspólnego, raczej blond ;P Poprzednio wyskoczyla mi wyrazniejsza ale dopiero po porodzie, a teraz tuż przed, ciekawe czy sciemnieje po porodzie hehe... Filip cos sie szykuje bo znowu promieniuje mi bol z pachwin na uda, ze paraliz i nie moge stanac... ginka mowila ze tuz przed porodem, to zwiastun rozciagania w kanale rodnym, nastawiania sie szyjki tez i finalne rozciaganie wiezadeł.

Kropka, Amicizia, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

• Kropka Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech się Suzy wszystko Tobie nastawia i rozciąga ;) teraz trzymamy kciuki za Ciebie :)

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moge dzisiaj rodzic! Moj ojciec jest na imprezie z mamą i pewnie coś piją, a ktos musi do Jaska tu dojechac i byc moze mnie tez zawieźć od razu! :P Moge jutro wieczorem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 22:06

Kropka, иιєиσямαℓиα, blueberry, yennefer, Amicizia, marzycielka29, polska_dziewczyna, juicca lubią tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    No juz jakies czerwcowe mamusie ehh napieprzone tych tematow..masakra..
    tak, tak...zaraz pewnie będą lipcowe...a administratora jak nie było tak nie ma :/

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy, to jak na złość pewnie weźmie Cię dziś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach nie kracz! Ide spać :P

иιєиσямαℓиα, m_f lubią tę wiadomość

• michaela Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow kleopatro ale olbrzym! Pieknie! Gratulacje najszczersze i najserdeczniejsze!

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

‹‹ 546 547 548 549 550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ