III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:dziewczyny tutaj macie kalkulator możecie mniej wiecej obliczyc ile dzidzia waży w danym tyg ciąży
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,miary-i-wagi-plodu.html
spróbuje wreszcie jutro przeprosić z aparatem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 16:59
;oniqa, yennefer lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:dziewczyny tutaj macie kalkulator możecie mniej wiecej obliczyc ile dzidzia waży w danym tyg ciąży
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,miary-i-wagi-plodu.html
hehe to u mnie teoretycznie w tym tygodniu powinien być owoc palmy kokosowej (2,5kg), ale zgodnie z ostatnimi pomiarami synek przekracza znacznie te normy (waży 2,9kg) czyli jest jak piłka lekarska -
Suzy Lee wrote:Nie bardzo rozumiem o co indywidualne... a bo jestes juz tam w tym szpitalu do konca? serio? A co z tym karmieniem potem, ze nie bedziesz chodzic do rpacy, czy co?
wybacz, ale nie gwarantuje ze napsize, jesli to dzis wieczorem, lub rano, na pewno nie w tej chwili.... poki co zdycham na bol glowy od kataru, z trudem otwieram oczy.
ale już sobie poradziłam cos tam napisałam...
dziekuje za chęci kochana
to wracaj do zdrówka szybciutko//...
dziekuje jeszcze raz:) -
hejka..ja już po małej odmianie :)i tak jak Ty michaela byłam dziś u fryzjera podciąć włoski a taką radykalna zmiane fryzury to zrobilam w lipcu (zcięłam się z włosów długich na krótsze niż w miniaturce i dodatkowo przefarbowalam z brązu na blond. Teraz zostały mi do zrobienia odrosty ale to już na własną ręke będe robić bo wole te pieniądze przeznaczyć na co innego, no cóż teraz sporo wydatków.
Pozatym kupiłam reszte kosmetyków dla małego i trochę dla siebie do szpitala bo wolę mieć już wszystkie kosmetyki w torbie a żeby jak najmniej zostało na ostatnią chwile do spakowania.
Uciekam robić ciasto
A kleopatra oczywiście trzymam kciuki i powodzonka życzę tak czy siak już niebawem zobaczysz swojego maluszka.michaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie przyszłe mamusie , już prawie jesteście już prawie na mecie gratuluję
Mam takie pytanie , czy któraś z Was nie miała w czasie ciąży mdłości?
Jestem trochę zmartwiona ponieważ jestem w 1 trymestrze (dopiero początek ciąży) ale nie mam typowych objawów takich jak mdłości, zgaga czy metaliczny posmak w ustach. Czy to jakiś znak do niepokoju? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Serdecznie Was pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 18:43
-
nick nieaktualnyJusta, ja mam tą książkę i uczucia mam mieszane
u nas sprawdzają się porady dotyczące zasypiania. Ale jeśli chodzi o ten "łatwy plan", który Tracy Hogg proponuje, to nie każde dziecko poddaje się mu tak samo łatwo..
иιєиσямαℓиα, justa24, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Niestety nie
mam rozwarcie na 3 palce ale zadnych boli i skyrczy. Podsja oksytocyne. siedze na pilce. dzisiaj sie ma rozwiacac albo sn albo cc
Mam nadzieje, ze juz tulisz Synka -
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Maksymilian Adam urodzil sie o 13.15 przez cc. Ma 59 cm i 4200. Jest podobny do starszego brata
;oniqa, Spero, kamila87, xcarolinex, m_f, иιєиσямαℓиα, Nina82, Rucia, Suzy Lee, anilorak, Nina, yennefer, justa24, Lalita2710, blueberry, Blondi22, Kropka, michaela, Ana27, MamaMadzia, Amicizia, marzycielka29, polska_dziewczyna, Perełka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anielka27 wrote:Witajcie przyszłe mamusie , już prawie jesteście już prawie na mecie gratuluję
Mam takie pytanie , czy któraś z Was nie miała w czasie ciąży mdłości?
Jestem trochę zmartwiona ponieważ jestem w 1 trymestrze (dopiero początek ciąży) ale nie mam typowych objawów takich jak mdłości, zgaga czy metaliczny posmak w ustach. Czy to jakiś znak do niepokoju? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Serdecznie Was pozdrawiam
Mdłości u mnie przyszły dopiero w 8 tygodniu i trwały aż do 16 -
Kleopatra wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie. Maksymilian Adam urodzil sie o 13.15 przez cc. Ma 59 cm i 4200. Jest podobny do starszego brata
Wkoncu rozpakowana!
Duzy chlopczyk, zdrówka dla Was obojga!
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny