X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy to już ??szybkiej akcji życzę!!1

Suzy Lee lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kurcze strasznie to denerwujące, że forumowiczki nie potrafią szukać interesujących wątków, i robi się taki bałagan.
    ojtam ojtam to pewnie wątek na DRUGĄ połowe czerwca :P a tamten był na pierwszą, nic nie rozumiecie dziewczyny, to ZUPEŁNIE zmienia cały przebieg ciązy.... :P

иιєиσямαℓиα, Nina, Amicizia, Matylda36 lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow SUZY super, powodzenia!!! :))))) Coś czuję, ze Twój dobry humor, pozytywne nastawienie teraz spowoduje, że poród pójdzie raz dwa:))))

zsxuot7.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcarolinex wrote:
    Podczytuje Was dziewczyny regularnie, nie zawsze jest czas, by cos napisac, ale nie moge sie nadziwic jak patrze na Wasze suwaczki :) :) Kurcze, czas leci, zaraz Wy bedziecie sie rozpakowywac :)
    no mnie to osobiście przeraża :) już się boję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 20:02

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    ojtam ojtam to pewnie wątek na DRUGĄ połowe czerwca :P a tamten był na pierwszą, nic nie rozumiecie dziewczyny, to ZUPEŁNIE zmienia cały przebieg ciązy.... :P
    no tak masz rację michaela :) jak mogłam o tym zapomnieć:D

Lilka lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda czas leci..dopiero co robilam test a tu juz koncoweczka ;) sa emocje jest Moc ;) za tydzien 30ste urodzinki ! Musze wybrac sie do fryzjera zrobic pasemka i troche podciac..zawsze mialam boba krotkiego ale maz sie uparl zeby je zapuscic..totez z wygody sie zgodzilam :) fakt bedzie wygodniej je zwiazac niz ukladac jak sie Maks pojawi ;)

michaela, Nina lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnieP:P dziewczyny czy wy też tak szybko na wadze przybierałyście.byłam 24 wrzesnia u lekarza ważyłam 61.50 a dziś się zważyłam 66 na wieczór co prawda.Kurna coś za szybko.Chyba trzeba mniej żreć

Rucia lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie irytuje ilosc tych watkow przyznam :) nawet nie patrze :)

иιєиσямαℓиα, justa24 lubią tę wiadomość

• michaela Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    No dokładnieP:P dziewczyny czy wy też tak szybko na wadze przybierałyście.byłam 24 wrzesnia u lekarza ważyłam 61.50 a dziś się zważyłam 66 na wieczór co prawda.Kurna coś za szybko.Chyba trzeba mniej żreć
    ja szłam skokami, raz błyskawicznie a raz poooowolutku :) moze tez masz skok i sie uspokoi?

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    mi się rzuca mimochodem jak szukam wątków na których się udzielamy :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela mam nadzieje.Bo to 1 raz taki duży skok

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:

Ja tez tak mialam ok 25 tyg:) z 65 wskoczylismy na 71 :) a potem sie waga zatrzymala az do 32 tygodnia a teraz tyjemy regularnie na wadze 74 ;) czyli 14 kg na plusie ;)
    Mecza mnie zgagi okrutne..budza w nocy i niewazne co zjem.jest to naprawde bardzo bolesne :(

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze trochę mnie pocieszyłyście bo z przerażeniem parzyłam na wagę.ciekawe jak tam suzy.Coś czuję że u niej będzie ekspresowo

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro bedziemy skladac lozeczko :) a kosza bede uzywac doraznie mysle ;) latwo sie go przenosi wiec powinno byc ok.

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    dokłądnie amiciza tak jest :)
    Zaczniesz coś robić wychodzą problemy, jak znajdziesz rozwiązanie , wychodzą kolejne i kolejne ;). To jak lawina. Zdążycie spokojnie z tym wszystkim. Dobrze, że macie ekipę i nie musicie wszystkiego zrobić samemu bo wtedy było by gorzej ;)

no wlasnie z te ekipa to nie tak rozowo, pisalam juz kiedys ze ekipa byaby we wrzensiu a teraz w pazdzierniku przez te cyrki współwłąsciciel w ziwakzu ze sprzedarza robi to moj brat ktory jak na zlosc rozwalil sobie kregoslup wiec nie wiele mu wolno barziej mierzy planuje i nadzoruje, i jego dobry kumpel, ktory rpzez ubiegly tydzien sam jeden po pracy (a pracuje na budowie) sciagal tapety itd. Na szczescie mamy goscia od gazu i hydrauliki, wiec tego nie musimy robic, ale facet tez nezle cyrki ostatnio odstawia inaczej sie umawia inaczej przyjeżdża, ach szkoda słów, ale robi dobrze solidnie i na dobrych materiałach. W sumie najgorsza robota to ta elektryka, na szczescie od dzis mamy juz 3 osoby no i moj M., bop dzis przyjechla jeszcze jeden kolega brata nam pomoc, z tymze na elektryce zna sie tylko moj brat i M. mam nadzieje, ze jakos dadza rade i najdalej za 3 tygodnie bedziemy sie wprowadzac.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela ja wszystkie ciacha i reszte robie z kwestii smaku ;) uwielbiam i polecalam juz wielokrotnie ;)

michaela, MamaMadzia lubią tę wiadomość

• Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    Michaela mam nadzieje.Bo to 1 raz taki duży skok

Dokladnie tak..ja bylam w szoku ;) jak weszlam na wage bo jak kiedy?? Hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:

Lilka to zerknij co się dzieje na wątku starankowym. Milion tematów totalnie za przeproszeniem z dupy. Czemu nie ma nadal moderatora który by to ukrócił? Szlag człowieka trafia jak czyta posty dorosłych kobiet, które wołają o pomste do nieba.

Nina, Matylda36 lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Skąd ja znam te problemy:( wszystko wydaje się proste, póki nie zacznie się robić i wtedy piętrzą się problemy...ale nic się nie martw, prasuj sobie, no stresss:-)

no prasowanie mnie torszke uspokoila, zmeczylo,ale jestem o tyle spokojna ze juz mam wszytskie ubranka i pieluszki poprane i porasowane, jeszcze jakies pojedyncze sztuki dosychaja na kaloryferze, ale torba do szpitala juz prawie spakowana, przygotowane ubranka na porodowke i do spzitala itd. I do tego cala walika ubranek 0-3 poprasowana i spakowana. Czeka mnie jeszcze pranie poscieli, i ubranka na 3-6, ale one moga byc i po porodzie jak cos. Na razie pościel i kocyki ale to juz po niedieli, bo pranie na biezaco tez trzeba uskutecznic, zwlaszcza z etyle luda teraz mam na mieszkaniu.

Jak wypiore i wyprasuje tą posciel i kocyki, uzupelnie torbe i popakuje to pozostala porcelane, to juz bede spokojna i moge rodzic, nawet jak remont nie bedzie skonczony, bo mam gdzie potem isc po szpitalu i niech sie wtedy panowie sami martwia reszta. Na szczescie w kwestii samej przeprowadzki z meblami itd przyjaciele oferuja nam pomoc, wiec jak zbierze sie troche chlopa to szybko im pojdzie skrecenie mebli itd.

Nina, justa24 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Lilka to zerknij co się dzieje na wątku starankowym. Milion tematów totalnie za przeproszeniem z dupy. Czemu nie ma nadal moderatora który by to ukrócił? Szlag człowieka trafia jak czyta posty dorosłych kobiet, które wołają o pomste do nieba.

Na ciazowym tez..szkoda gadac..opryszczka w ciazy..brak opryszczki w ciazy..pojawiajaca sie i znikajaca opryszczka w ciazy..moze jeszcze Jezuuu jakby nie mozna zapytac w trymestrach..rzeczywiscie balagan.

Rucia, Suzy Lee, pasia27, juicca lubią tę wiadomość

‹‹ 555 556 557 558 559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ