Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy to już ??szybkiej akcji życzę!!1

Suzy Lee lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kurcze strasznie to denerwujące, że forumowiczki nie potrafią szukać interesujących wątków, i robi się taki bałagan.
    ojtam ojtam to pewnie wątek na DRUGĄ połowe czerwca :P a tamten był na pierwszą, nic nie rozumiecie dziewczyny, to ZUPEŁNIE zmienia cały przebieg ciązy.... :P

иιєиσямαℓиα, Nina, Amicizia, Matylda36 lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow SUZY super, powodzenia!!! :))))) Coś czuję, ze Twój dobry humor, pozytywne nastawienie teraz spowoduje, że poród pójdzie raz dwa:))))

zsxuot7.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcarolinex wrote:
    Podczytuje Was dziewczyny regularnie, nie zawsze jest czas, by cos napisac, ale nie moge sie nadziwic jak patrze na Wasze suwaczki :) :) Kurcze, czas leci, zaraz Wy bedziecie sie rozpakowywac :)
    no mnie to osobiście przeraża :) już się boję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 20:02

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    ojtam ojtam to pewnie wątek na DRUGĄ połowe czerwca :P a tamten był na pierwszą, nic nie rozumiecie dziewczyny, to ZUPEŁNIE zmienia cały przebieg ciązy.... :P
    no tak masz rację michaela :) jak mogłam o tym zapomnieć:D

Lilka lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda czas leci..dopiero co robilam test a tu juz koncoweczka ;) sa emocje jest Moc ;) za tydzien 30ste urodzinki ! Musze wybrac sie do fryzjera zrobic pasemka i troche podciac..zawsze mialam boba krotkiego ale maz sie uparl zeby je zapuscic..totez z wygody sie zgodzilam :) fakt bedzie wygodniej je zwiazac niz ukladac jak sie Maks pojawi ;)

michaela, Nina lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnieP:P dziewczyny czy wy też tak szybko na wadze przybierałyście.byłam 24 wrzesnia u lekarza ważyłam 61.50 a dziś się zważyłam 66 na wieczór co prawda.Kurna coś za szybko.Chyba trzeba mniej żreć

Rucia lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie irytuje ilosc tych watkow przyznam :) nawet nie patrze :)

иιєиσямαℓиα, justa24 lubią tę wiadomość

• michaela Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    No dokładnieP:P dziewczyny czy wy też tak szybko na wadze przybierałyście.byłam 24 wrzesnia u lekarza ważyłam 61.50 a dziś się zważyłam 66 na wieczór co prawda.Kurna coś za szybko.Chyba trzeba mniej żreć
    ja szłam skokami, raz błyskawicznie a raz poooowolutku :) moze tez masz skok i sie uspokoi?

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    mi się rzuca mimochodem jak szukam wątków na których się udzielamy :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela mam nadzieje.Bo to 1 raz taki duży skok

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:

Ja tez tak mialam ok 25 tyg:) z 65 wskoczylismy na 71 :) a potem sie waga zatrzymala az do 32 tygodnia a teraz tyjemy regularnie na wadze 74 ;) czyli 14 kg na plusie ;)
    Mecza mnie zgagi okrutne..budza w nocy i niewazne co zjem.jest to naprawde bardzo bolesne :(

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze trochę mnie pocieszyłyście bo z przerażeniem parzyłam na wagę.ciekawe jak tam suzy.Coś czuję że u niej będzie ekspresowo

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro bedziemy skladac lozeczko :) a kosza bede uzywac doraznie mysle ;) latwo sie go przenosi wiec powinno byc ok.

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    dokłądnie amiciza tak jest :)
    Zaczniesz coś robić wychodzą problemy, jak znajdziesz rozwiązanie , wychodzą kolejne i kolejne ;). To jak lawina. Zdążycie spokojnie z tym wszystkim. Dobrze, że macie ekipę i nie musicie wszystkiego zrobić samemu bo wtedy było by gorzej ;)

no wlasnie z te ekipa to nie tak rozowo, pisalam juz kiedys ze ekipa byaby we wrzensiu a teraz w pazdzierniku przez te cyrki współwłąsciciel w ziwakzu ze sprzedarza robi to moj brat ktory jak na zlosc rozwalil sobie kregoslup wiec nie wiele mu wolno barziej mierzy planuje i nadzoruje, i jego dobry kumpel, ktory rpzez ubiegly tydzien sam jeden po pracy (a pracuje na budowie) sciagal tapety itd. Na szczescie mamy goscia od gazu i hydrauliki, wiec tego nie musimy robic, ale facet tez nezle cyrki ostatnio odstawia inaczej sie umawia inaczej przyjeżdża, ach szkoda słów, ale robi dobrze solidnie i na dobrych materiałach. W sumie najgorsza robota to ta elektryka, na szczescie od dzis mamy juz 3 osoby no i moj M., bop dzis przyjechla jeszcze jeden kolega brata nam pomoc, z tymze na elektryce zna sie tylko moj brat i M. mam nadzieje, ze jakos dadza rade i najdalej za 3 tygodnie bedziemy sie wprowadzac.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela ja wszystkie ciacha i reszte robie z kwestii smaku ;) uwielbiam i polecalam juz wielokrotnie ;)

michaela, MamaMadzia lubią tę wiadomość

• Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    Michaela mam nadzieje.Bo to 1 raz taki duży skok

Dokladnie tak..ja bylam w szoku ;) jak weszlam na wage bo jak kiedy?? Hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:

Lilka to zerknij co się dzieje na wątku starankowym. Milion tematów totalnie za przeproszeniem z dupy. Czemu nie ma nadal moderatora który by to ukrócił? Szlag człowieka trafia jak czyta posty dorosłych kobiet, które wołają o pomste do nieba.

Nina, Matylda36 lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Skąd ja znam te problemy:( wszystko wydaje się proste, póki nie zacznie się robić i wtedy piętrzą się problemy...ale nic się nie martw, prasuj sobie, no stresss:-)

no prasowanie mnie torszke uspokoila, zmeczylo,ale jestem o tyle spokojna ze juz mam wszytskie ubranka i pieluszki poprane i porasowane, jeszcze jakies pojedyncze sztuki dosychaja na kaloryferze, ale torba do szpitala juz prawie spakowana, przygotowane ubranka na porodowke i do spzitala itd. I do tego cala walika ubranek 0-3 poprasowana i spakowana. Czeka mnie jeszcze pranie poscieli, i ubranka na 3-6, ale one moga byc i po porodzie jak cos. Na razie pościel i kocyki ale to juz po niedieli, bo pranie na biezaco tez trzeba uskutecznic, zwlaszcza z etyle luda teraz mam na mieszkaniu.

Jak wypiore i wyprasuje tą posciel i kocyki, uzupelnie torbe i popakuje to pozostala porcelane, to juz bede spokojna i moge rodzic, nawet jak remont nie bedzie skonczony, bo mam gdzie potem isc po szpitalu i niech sie wtedy panowie sami martwia reszta. Na szczescie w kwestii samej przeprowadzki z meblami itd przyjaciele oferuja nam pomoc, wiec jak zbierze sie troche chlopa to szybko im pojdzie skrecenie mebli itd.

Nina, justa24 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Lilka to zerknij co się dzieje na wątku starankowym. Milion tematów totalnie za przeproszeniem z dupy. Czemu nie ma nadal moderatora który by to ukrócił? Szlag człowieka trafia jak czyta posty dorosłych kobiet, które wołają o pomste do nieba.

Na ciazowym tez..szkoda gadac..opryszczka w ciazy..brak opryszczki w ciazy..pojawiajaca sie i znikajaca opryszczka w ciazy..moze jeszcze Jezuuu jakby nie mozna zapytac w trymestrach..rzeczywiscie balagan.

Rucia, Suzy Lee, pasia27, juicca lubią tę wiadomość

‹‹ 555 556 557 558 559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ