III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przez te Twoje wiadomości Suzy moja mała zaczęła akie fikołki w brzuchu uskuteczniać że klękajcie narody... nadchodzi pierwsza akrobatka kraju
Skupienia i dobrego porodu.:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 21:59
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:dziewczynki, żeby móc korzystać z forum na telefonie trzeba sobie pobrać jakąś wersję na telefon?
Mi się tak bardzo wolno ładuje na telefonie to ovu że w ogóle nie mogę się zalogować na telefonie[/
Nieee niczego nie pobieralamsmiga szybko
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:dziewczynki, żeby móc korzystać z forum na telefonie trzeba sobie pobrać jakąś wersję na telefon?
Mi się tak bardzo wolno ładuje na telefonie to ovu że w ogóle nie mogę się zalogować na telefonie
Nieee niczego nie pobieralamsmiga szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 22:31
-
nick nieaktualny
-
Suzy coz za napiecie, a mijak na złosc padla komorka, a ze sobie zalałam kabelek od łądowarki to musze czekac az m. sobie telefon naładuje i mi pozyczy a juz za pozno na siedzenie na necie, ale i tak brata wyrzucilam z laptopa zeby sprawdzic jak postepy u Ciebie
to czekamy na dalsze relacje z porodówki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo ciotki... maly zalapal sie jeszxze na 12.10. Urodzil sie o 23:20. Jeszcze nie byl mierzony itp.... na razie lezymy sobie jeszxze i sie karmimy...
Nie mialam lewatywy, nie peklam polozna cuuudowna,Stokrotka84, MamaMadzia, m_f, yennefer, anilorak, marzycielka29, jeju, иιєиσямαℓиα, Kleopatra, Lalita2710, Ana27, kaaasiaczek_, Kropka, kasiaks, Spero, Rucia, KaRa, pillow, Matylda36, ;oniqa, pasia27, Amicizia, michaela, Adka, fifi83, Nina, Perełka, Rika, justa24, xcarolinex, aher, juicca, Lilka, megan8, maja2024, iśka, Asiulka83, Nina82, kamila87 lubią tę wiadomość