III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:Nooo ciotki... maly zalapal sie jeszxze na 12.10. Urodzil sie o 23:20. Jeszcze nie byl mierzony itp.... na razie lezymy sobie jeszxze i sie karmimy...
Nie mialam lewatywy, nie peklam polozna cuuudowna,!!
Coś pięknego! Ekspresowo ci poszło!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 07:52
-
Gratulscje dla Cebie Kleopatrs raz jeszcze i dls Suzy
13h byłam w drodze do holandii dojechałam wczoraj około 22 i poszłam spać.
Ledwo was poczytałam
NIENORMALNA co do krzyków nam położna na sr mówiła że jeśli mamy krzyczeć to krzyczmy.
Bo ból to stres ,krzyk jest wyładowaniem emocjii , a jeśli ich nie wyładowujemy będzie większy stres , a większy stres=osłabieniem skurczy ... jakoś tak
Wozidła macie super) Mi ost adaptery przyszły do mojego x-q i fotelik super na nim się prezentuje
Koszula też doszła z rzeczy do sxpitala nie mam tylko tantum rosa jsk wróce to kupię.Ana27, иιєиσямαℓиα, michaela, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:Gratulscje dla Cebie Kleopatrs raz jeszcze i dls Suzy
13h byłam w drodze do holandii dojechałam wczoraj około 22 i poszłam spać.
Ledwo was poczytałam
NIENORMALNA co do krzyków nam położna na sr mówiła że jeśli mamy krzyczeć to krzyczmy.
Bo ból to stres ,krzyk jest wyładowaniem emocjii , a jeśli ich nie wyładowujemy będzie większy stres , a większy stres=osłabieniem skurczy ... jakoś tak
Wozidła macie super) Mi ost adaptery przyszły do mojego x-q i fotelik super na nim się prezentuje
Koszula też doszła z rzeczy do sxpitala nie mam tylko tantum rosa jsk wróce to kupię., nie umiem, nie potrafię
, to dopiero by mnie stresowało
-
nick nieaktualny