III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
a co do smoczków, to ja tez zadnego nie kupowałam, a mam 2
dostałam w gratisach na targach. Na wszelki wypadek spkaowalam jeden do szpitala, ale ogolnie nie planuje uzywac chyba ze bedzie konieczny. Nie jestem fanka smoczków, ale te nie naleze do zagorzałych przeciwników. Po prostu życie samo pokaże co i jak
-
Lilka wrote:Ja tez tak mialam ok 25 tyg:) z 65 wskoczylismy na 71
a potem sie waga zatrzymala az do 32 tygodnia a teraz tyjemy regularnie na wadze 74
czyli 14 kg na plusie
Mecza mnie zgagi okrutne..budza w nocy i niewazne co zjem.jest to naprawde bardzo bolesneLilka lubi tę wiadomość
-
Justa mnie budza w nocy! Niewyobrazalne pieczenie i bol ! Wlasnie z mlekiem to jest tak ze raz pomoze a raz zaszkodzi az sie boje ;p..jesli to prawda co mowia o dlugich wlosach dziecka po porodzie przez zgagi nasz bedzie mial wlosy do ramion !
justa24, Lalita2710 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualny
-
Lilka wrote:Michaela ja wszystkie ciacha i reszte robie z kwestii smaku
uwielbiam i polecalam juz wielokrotnie
Lilka lubi tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Suzy Lee to powoedznie,a widac naturalne prostangladyny zrobily sowje
obyu bylo szybko sprawnie i jka najmniej bolesnie
Amicizia, иιєиσямαℓиα, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:oświeccie mnie o jakie naturalne prostangladyny chodzi?
a co do zgagi najlepsze i calkowicie dozwolone w ciazy jest rennie ale to mietowe. POlecam jade na tym od kilku miesiecy. Zadne naturalne rzeczy nie pomagaja. Dozowlone przez lekarza.michaela lubi tę wiadomość
-
Kurcze tylko na popołudnie wyskoczyłam z domku a tu takie hity Suzy to już trzymam kciuki żeby poszło szybko sprawnie i jak najmniej boleśnie
kurcze ale się porobiło
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Amicizia wrote:a to ten bardzo przyjemny aspekt naszego życia, dzieki któremu mamy nasze małe cuda pod sercem
a co do zgagi najlepsze i calkowicie dozwolone w ciazy jest rennie ale to mietowe. POlecam jade na tym od kilku miesiecy. Zadne naturalne rzeczy nie pomagaja. Dozowlone przez lekarza.
Zazwyczaj pomagalo ale te ostatnie kilka dni w ogole nie dzialahttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualnySluchajcie no ja to jeszcze z lozka wyjść nie zdążyłam a juz mnie skurcze zaatakowały od tej prostaglandyny ;p
Przyjeli mnie do sali sliwkowej... leze pod ktg. Przed 20:00 mialam 3cm rozwarcia... jestem glooodnaaaaaamarzycielka29, michaela, Amicizia, иιєиσямαℓиα, Lilka, Ana27, kasiaks, ;oniqa, Matylda36, iśka, m_f, MamaMadzia, anilorak, Perełka, juicca, maja2024, kamila87 lubią tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:Sluchajcie no ja to jeszcze z lozka wyjść nie zdążyłam a juz mnie skurcze zaatakowały od tej prostaglandyny ;p
Przyjeli mnie do sali sliwkowej... leze pod ktg. Przed 20:00 mialam 3cm rozwarcia... jestem glooodnaaaaaa
ja myślałam, że ty już po
że Filipek już na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 21:24
-
trzymaj sie
powodzenia
A ja obiawiam sie ze jak planowalismy sobie tak od 38 tygodnia poszalec i ponadrabiac to niestety nie bedziemy chyba chcieli uzywac tych prostaglandyn zbey maly urodzil sie jak sie remont skonczy dopiero.
Ogolnei powiem wam ze moje hormonuy juz maja troszke dosc, i daja upust, normalnie byle bzdura doprowadza mnie do placzu, w sumie za duzo tego wsyztskiego sie zbiera i mam moemntami dosc, ale normalnie kiedys raczej wybuchalam i krzyczalam, albo bylam nad wyraz spokojna a tera znormalnie becze o wszystko