III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gratulacje suzy
zazdroszczę tak szybkiego porodu naprawdę,też bym chciała tak jak Ty czyli żę złapało Cie nagle pojechaliście do szpitala akcja porodowa się zaczęła na dobre i poprostu urodziłaś siłami natury i to jeszcze bez nacinania z tego co zrozumiałam?
suuper ja też tak chce
czekamy na fotki małego -
иιєиσямαℓиα wrote:mówię całkiem poważnie
Ana27, иιєиσямαℓиα, Amicizia, yennefer, kasiaks, anilorak lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:No wiem, ale w naszym przypadku, pierworódek, to takie opowiadanie slepemu o kolorach, taki kurs pływania na kartce papieru w teorii... się zobaczy, może okaze się ze kompletnie nie masz z tym problemu? Będziesz się wydzierać w niebogłosy i bedziesz mieć gdzieś wszystkich i wszystko. To jest coś czego jestem w porodzie bardzo ciekawa - otworzenie się na nieznane i zobaczenie gdzie mnie to poniesie...
o to właśnie chodzi -
nick nieaktualnyA ja chciałam się drzeć i już nawet zaczęłam
ale położna mi powiedziała, że mam się nie drzeć, a zamiast tego skupić się na parciu, bo jak człowiek się drze, mnóstwo energii mu ucieka
Ale w moim przypadku nawet to że przestałam się wydzierać niewiele dałoиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Michaela calkowicie sie z toba zgadzam. Ja sie na nic nie nastawiam, z natury jie krzycze z bolu tylko raczej dusze w sobie i placze czasem tylko wyrwie sie jakies auu. Jestem bardzo ciekawa jak zareaguje pidczas porodu. Zwykle nieprzejmuje sie opiniami innych wiec wszystko sie. Okaze na sali pirodowej
A wogole to kiepsko cis sie czuje i glowa mnie bardzo boli i chyba jakues satoki chwytaja.
No i zlozylismy wozek. Jest super. Juz sie przekonalam do koloru. Wozek sam w sobie jest bardzo fajny, kolir tez ladny tylko jue ten wykarzony. Ale skoro mojemu M. Sie podoba a on za fioletami nie przepada to chyba jednak taki zly ren kolor nie jest.
Ie wstawie wam zdjec bo po prostu nie mam tutaj warunkow zeby je zrobic. M. Pojechal zawiezc chlopakow na mieszkanie a potem wraca po mnie i jedziemy zaeiezc wozek na przechowanie do cioci bo u nas ciasnomichaela lubi tę wiadomość
-
Suzy moje serdeczne gratulacje
zdrówka dla mamusi i synusia
kurcze ale ta lista ciężaróweczek szybko idzie do przodu
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-