III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
agga, ja to juz kazdego dnia zastanawiam sie czy dzis urodze:-)
wczoraj dopadly mnie skurcze z bolami krzyzowymi i podbrzusza jak na miesiaczke,wiec spokojnie mowie do meza,ze ide pod prysznic zobaczyc czy mi przejdzie ,czy raczej juz rodze.maz byl w szoku i powiedzial, zebym go nie straszyla hehe.DzejKej, vivien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati fajny ten twoj maluszek na fotce
Ale ci dobrze juz niedlugo go zobaczycie ja tez sie drzemnelam godzinke..teraz codziennie musze sie drzemnac bo jestem zla jak dziecko jak sie nie przespie.hehe ale spoko moj w pracy do wieczorka to dnia minelo.. -
Wow aga to super.tez niedlugo a.mnie sie wydaje moj termin blisko.hehe
No ja tez codziennie praleczka i prasowanko.odlozylam ciuszki dla.malego do szpitala i to na koncu.w srode idziemy do usc uznac dziecko przez mojego bo nie mamy slubu i wszystko bedzie zalatwione mnie niestety nie odpreza prasowanie bo nie lubie tego robic i do tego stopy bola biodra i plecy,brzusio..ale moj w pracy to cos sie porobi z nudow..
A wlasnie mi sie nudzilo i zrobilam nalesnikow ale jednego malego zjadlam na smaka zeby dupka nie urosla hehe -
Hej Pasia w ja wlasnie zadalam pytanie na innym watku-co u Ciebie:) takze juz wiem:) juz Ci nie duzo zostalo. Zobaczysz jak szybko zleci... Dziwne te przepisy w Pl, z uznawaniem dziecka otd. Moj brat tez musial udac sie do urzedu w celu "uznania dziecka" , bo nie maja z dziewczyna slubu. Dziwne to...
A jak spicie dziewczyny? Zastanawiam sie jak to jest z takim wielkim brzuszkiem. Moj brat mial zalatwic mi poduche do spania, takiego weza, ale na razie brzuszek jest wyjatkowo maly a juz zaczynam 24 tydz. Stwierdzilam wiec, ze poczekam na rozwoj sytuacji.