III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
иιєиσямαℓиα wrote:jakieś 5 tygodni mniej niż ja czyli 34/35. Ma termin na 11 grudnia więc chyba jest w podobnym tygodniu co ty. Kończy 34 tydzień (dokładnie 33 i 4) więc prawie taki sam etap jak u ciebie Michaela
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
iśka wrote:Hej dziewczyny!!! Ja spakowana. Jutro stawiam się ramo w szpitalu. Mam skierowanie. Mam nadzieję, że we wtorek już będziemy tulić małego. Oby. Proszę trzymajcie kciuki! Pozdrawiam!
!
Trzymamy kciuki!
-
Nienormalna nasz wazyl w koncowce 32 tyg 1890 kg i lekarz mowil ze ok.a Meginki wazy ok 1500 tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 18:17
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:Kurcze która godxina hihi... coś zegarek w komórce się zamieszał.
Ja sie obudziłam zasnąć nie moge choć wszyscy chrapią ;p
Dziś formalnie o 14:15 przyszłam na świat
Po 12 w nocy było urodzinowe serduszkowanie z mężem
Hihi...
Milego dnia dla Was dziewczynymilej niedzieli.
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:
(chyba dobrze pamiętam:P)
Super slim figurka:)
michaela lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Nienormalna nasz wazyl w koncowce 32 tyg 1890 kg i lekarz mowil ze ok.a Meginki wazy ok 1500 tak?
michaela, ;oniqa, Lalita2710, Lilka, Kropka, anilorak lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:no
u mnie są 2 wagi3300 i 3940
nie wiadomo która właściwa
-
hej dziewczyny:)w dniu 25 października przez cesarskie cięcie przyszła na świat moja córeczka. Waga 3390 długość 55. Jestem szczęśliwą mamą. Roksana dostała 10 pkt. Więcej opowiem jak wrócę ze szpitala
Suzy Lee, Lalita2710, marzycielka29, juicca, ;oniqa, Lilka, Ana27, иιєиσямαℓиα, Nina82, Kropka, michaela, yennefer, iśka, Asiulka83, Blondi22, Kropla, kaaasiaczek_, Rucia, MamaMadzia, pasia27, kasiaks, maja2024, Amicizia lubią tę wiadomość