III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzy Lee wrote:Jasio miał 34cm a Mikoś 36cm obwód głowki.
Co do pomiarow to mierza od pepka w dół + od kosci do kosci tej miednicowej w poprzek (te wystajace nad majtkami u kobiety) + n wys pepka chyba, jak lezysz na boku mierz długosc jeden koniec na brzuchu a drugi na plecach. Gdzies mi wyszło 12 i to chyba ten ostatni pomiar... miedzy koscmi miednicowymi chyba 30 parę... nie pamietam dokladnie...moge sie zaraz sama zmierzyctzn nie teraz bo miarka jest u Mikołaja w pokoju, a śpi.
-
no i możemy się już i my przywitać. ovu pokazuje mi 3trymestr a ja nie wierze. Właściwie to 27 tydzień mam z miesiączki a na USG mały od początku jest duży i według ostatniego USG jesteśmy 2 tyg do przodu . Jak się dziewczyny czujecie chwile przed rozwiązaniem? też macie w sobie taki niepokój?
Suzy Lee, Blondi22, michaela, Nina82, pasia27, Kropka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla tych, które zastanawiały się jak brzuch wraca po porodzie specjalnie machnelam 2 fotki.
Pierwsze z lewej 4 dni PO (wtedy na to wpadłam)
Drugie 2 tyg PO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 15:24
michaela, Lalita2710, Blondi22, Rucia, иιєиσямαℓиα, marzycielka29, ;oniqa, anilorak, MamaMadzia, blueberry, Kropka, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:
nie myślałam ze tak to fajnie moze pójsc, nastawiałam sie na to ze to dłuzszy proces zdecydowanie:)
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
magdziunia111123 wrote:no i możemy się już i my przywitać. ovu pokazuje mi 3trymestr a ja nie wierze. Właściwie to 27 tydzień mam z miesiączki a na USG mały od początku jest duży i według ostatniego USG jesteśmy 2 tyg do przodu . Jak się dziewczyny czujecie chwile przed rozwiązaniem? też macie w sobie taki niepokój?
U mnie spokój ale i zmęczenie tematem porodu... zobaczymy co bedzie bliej dnia 0
To konkretny niepokój czy ogólny niesprecyzowany?
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:
Oby obyhttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Wowwww suzy jaki brzuch :oOO wyglądasz jakbyś nie była w ogóle w ciąży moja droga super... na prawdę ja też bym nie powiedziała że to aż tak się wsysa szybko.
M_FDziękuje bardzo ;*
))
Ja czuję się jak wieprzek mały zjadłam barszczyk z krokietami i zdycham..
Potem babeczki ,a wieczorem kolacja i fonude ;PP
Synuś będzie mieć ucztę
NO Blondi pisałam że to nie reguła;)) że w moim przypadku rodzinki i znajomych tak jakoś się trafiało;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 16:00
Suzy Lee, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
suzy Twój brzuch wygląda naprawde świetnie
oby u nas tez tak ładnie sie wsysał
ja po obiadku u mamy tez czuje sie jak mały wieprzek wieć na kolacje zjem tylko owocemęza zagoniłam zeby mi w Zosiowej szafie półki dorobił bo ubranka się nie mieszczą
a ja leniuchuje
na dworze już prawie noc
wrrrr nie lubie jak jest ciemno ;/
-
michaela wrote:W którym tygodniu ciaz jest Meginka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 17:47
-
Hej dziewczyny!!! Ja spakowana. Jutro stawiam się ramo w szpitalu. Mam skierowanie. Mam nadzieję, że we wtorek już będziemy tulić małego. Oby. Proszę trzymajcie kciuki! Pozdrawiam!
иιєиσямαℓиα, marzycielka29, michaela, Lilka, Blondi22, Ana27, Nina82, Lalita2710, anilorak, Asiulka83, Suzy Lee, juicca, Kropka, yennefer, xcarolinex, kaaasiaczek_, pasia27, Amicizia lubią tę wiadomość