III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
polska_dziewczyna wrote:hej dziewczyny:)w dniu 25 października przez cesarskie cięcie przyszła na świat moja córeczka. Waga 3390 długość 55. Jestem szczęśliwą mamą. Roksana dostała 10 pkt. Więcej opowiem jak wrócę ze szpitala
Gratulacjepolska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:hej dziewczyny:)w dniu 25 października przez cesarskie cięcie przyszła na świat moja córeczka. Waga 3390 długość 55. Jestem szczęśliwą mamą. Roksana dostała 10 pkt. Więcej opowiem jak wrócę ze szpitala
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna27 wrote:WOW Suzy, gdzie Ty przytylas te 20kg?
(chyba dobrze pamiętam:P)
Super slim figurka:)
Ano gdzie? - w dupie! że tak powiemhehe a tak nieco bardziej serio:
To ja może wkleje to samo + jedno zdjecie z końcówki ciąży- będzie widaćJa przytyłam 18 kg w sumie. Do dziś zrzuciłam 10 kg. Jeszcze jestem 8 na plusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 20:36
michaela, Kropla, pasia27, Amicizia, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Polska Dziewczynozdrówka dla Was
-
nick nieaktualnyAle wy się nie martwcie że Wam zostanie ta piłeczka z przodu!
Macica po porodzie jest na wysokosci pępka już, potem w miare obkurczania i powracania do pierwotnego 1000 razy mniejszego rozmiaru, pod spojenie łonowe brzuch sam zanika
! Będzie dobrze.
RUCIA, mam pytanie do Ciebie - masz jakieś przedszkole wPruszkowie lub Piasowie, godne polecenia? jakieś zaufane z ciepłą atmosferą, na poziomie? -
Gratulacje
-
Suzy, mnie tak samo jak Tobie, w dupkę, uda no i brzuch poszło te 20kgg:P To się ciesze, że tak szybko można wyglądać jak sprzed ciąży, mam nadzieje, że mi też tak to szybko zejdzie i wrócę do formy:P
Polska dziewcyzno Gratulacje!!!)) Zdrówka i czekkamy na zdjecia;)))
Suzy Lee, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana27 wrote:Suzy, mnie tak samo jak Tobie, w dupkę, uda no i brzuch poszło te 20kgg:P To się ciesze, że tak szybko można wyglądać jak sprzed ciąży, mam nadzieje, że mi też tak to szybko zejdzie i wrócę do formy:P
Mnie poszlo w uda i brzuchoi oczywiscie ze bedzie fajnie wrocic do formy sprzed ciazy
do moich ukochanych cwiczen i rowerka
z czasem moze byc ciezko ale bedzie dobrze.nie musze wrocic w ciagu miesiaca wiadomo ze moze to chwile potrwac
Ana27 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Polska dziewczyno gratulacje, życzę wszystkiego najlepszego, bezproblemowego macierzyństwa
Iśka - powodzenia, będę trzymała kciuki - oby poszło szybko i sprawnie. Informuj nas
Suzy wow, super szybko brzuszek wraca do formy, wyglądasz świetnie
Blondi, fajniutki brzuszekBlondi22, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
-
Polska dziewczyno gratuluje!
Suzy nie widać po Tobie tych 18 kg! Straszna chudzina z Ciebie
Ale ja 2 tyg po cesarce mam 14-15 kg mniej i brzucha też praktycznie już nie mamSuzy Lee, Blondi22, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ufff nadrobilam;-) i tak: polska dziewczyno serdecznie gratuluje corci! wracajcie szybko do domu! Suzy wygladasz bosko!!! Lalita jeszcze zdaze zlozyc Ci zyczenia: szybkiego porodu,duzo zdrowka i naj naj naj!!! Ja pol dnia bylam u znajomych,teraz leze z nogami w gorze,bo prawa stopa mi puchnie i kolano jeszcze troche boli...milego wieczorku!