III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysla.s wrote:No wiadomo, że Maluszek przyjdzie na świat kiedy będzie tylko chciał.
Nie ma co się dziwić, że Małemu przykro, bo każy zajmuje się grobami, wspominkami i to niezbyt wesoły dzień..
Natomiast ja sie modle żeby się Mały już w sylwestra nie zaczął pchać mimo, że to będzie 35tydz.Mam nadzieje, że doczeka terminu jaki mi wyznaczą i nie zrobi niespodzianki wcześniej
Kropla tak Ci zazdroszczę, że już na dniach będziesz ze swoim Maleństwem
Ja sie urodziłam w sylwestra i faktycznie urodzin nie robiłam z 10 lat juz
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropla wrote:
Ja sobie tak myślę, oby tylko do wieczora 1.11. To już mały z przyjściem nie wyrobi się i najwczesniej będzie 2.11. Zawsze to ciut lepiej. Ale postaram się go zmotywować na 4 lub 5. Może się uda
Fakt, sylwester to też nie jest najlepszy momentSla.s na pewno uda Ci się przetrzymać ten termin w dwupaku
uwazaj zebys nie przekombinowala jak ja z tym motywowaniemchcialam urodzic w niedziele, wyliczylam sobie to i owo... i zabrakło nam 40 minut.
Kropla, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Suzy to będziesz Mikołajowi i Jasiowi wyprawiać razem urodziny haha
Bo tak duża przepaść czasowa ich nie dzieli
No wlasnie chyba nie... bardzo mi zalezy na tym by kazdy czul sie wyjatkowo i ciesze sie ze Mikołaj urodził sie pare dni wczesniej miedzy innymi dlatego ze dystans sie zwiekszyl od urodzin /jasia.
michaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuzy wiem wiem żartuję
Co do sylwestra boję się dlatego, że to będzie 35 tydzień.. dopiero! A chciałabym zapisać się na termin między 37 a 38 tygodniem. tylko tak 14.01 - 21.01Mam nadzieje, że Malutki będzie się ładnie i szybciutko rozwijał
Tylko żeby nie urodził się takim pączusiem dużym
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Cześć kochane!!
Suzy wyglądasz bosko po ciąży śladu brak super figurka super
Justa trzymam kciuki żeby rozkręciło się na maxa wiem jak to jest że czekanie jest najgorsze trzymam kciuki
Ja dziewczyny miałam straszną noc poszłam bardzo późno spać coś po północy mała nie dawała mi zasnąć i powiem wam że te jej kopniaki i przeciągania są coraz bardziej odczuwalne do tego stopnia że aż podskakujena dodatek dokucza mi bardzo żylak pod kolanem i w pachwinie mimo brania tabletek i clexanu przeciwzakrzepowemu będę musiała pogadać z ginem co robić dalej.
-
Wiecie co nie chce narzekać na pogodę, bo przepięknie jest, i ciepło przyjemnie nie trzeba ogrzewać domu, ale... w głowei mam zakodowane - poród zimą, śniegi, mróz, i jak mam takie lato na zewnątrz to wydajemi sie że jeszcze mam tyyyyle czasu, a to tylko półtorej miesiąca. Troche to mąci w głowie.
Ana27 lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Gratulacje polska_dziewczyno
!!!
Suzy nic po Tobie tych dodatkowych kilogramów nie widac-masz piekną figurkę
Justa-powodzenia!!
A ja do tej pory przytyłam równe 9 kg od pierwszej wizyty i ginki. -
sla.s wrote:No wiadomo, że Maluszek przyjdzie na świat kiedy będzie tylko chciał.
Nie ma co się dziwić, że Małemu przykro, bo każy zajmuje się grobami, wspominkami i to niezbyt wesoły dzień..
Natomiast ja sie modle żeby się Mały już w sylwestra nie zaczął pchać mimo, że to będzie 35tydz.Mam nadzieje, że doczeka terminu jaki mi wyznaczą i nie zrobi niespodzianki wcześniej
Kropla tak Ci zazdroszczę, że już na dniach będziesz ze swoim Maleństwem -
michaela wrote:Wiecie co nie chce narzekać na pogodę, bo przepięknie jest, i ciepło przyjemnie nie trzeba ogrzewać domu, ale... w głowei mam zakodowane - poród zimą, śniegi, mróz, i jak mam takie lato na zewnątrz to wydajemi sie że jeszcze mam tyyyyle czasu, a to tylko półtorej miesiąca. Troche to mąci w głowie.
Hehe mam to samo. Do tej pory nie kupiłam kombinezonu zimowego bo zastannawiam się nad rozmiarem, a jak przyjdzie co do czego to może wystrczy tylko taki misiowy na wyjście ze szpitala hehe:Pmichaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wam powiem termin mam na 26 grudnia będę się modlić żeby mała się zdecydowała i wyszła przed świętami bo mam mega stresa jak pomyślę sobie o tym że mogę przenosić do sylwestra a tego nie chce bo wiecie jak to jest w tym okresie świątecznym strach się bać
a z drugiej strony będę siedzieć jak na szpilkach w tym grudniu .
Wczoraj kupiłam na allegro koszulę do karmienia tą co Lalitai biustonosz do karmienia póki co jeden najwyżej drugi dokupię później.
Więc teraz czekam na paczki -
Witajcie dziewczyny jestem po badaniach, robiłam dzisiaj ta krzywą powiem szczerze że spodziewałam sie że bedzie mi niedobrze, że będe senna ale wszystko szybko przebiegło nawet spać mi si.e nie chciało wyniki do odbioru jutro ale z racji tego że robiłam jeszcze badania tarczycowe to odbiore je po wszystkich świetych w poniedziałek.
Co do pogody to wczoraj było pięknie a dzisiaj tak troszke kropi niby ma być 18 stopni zobaczymy żeby nie było 9 do południa i 9 popołudniu
Sla.s ale mnie zostawiłaś byłam zaraz po Tobie a Ty uciekłaś gdzieś na przód i zostawiłaś mnie samą
mam pytanko odnośnie pepka, do którego miesiąca może wypchac pępek bo ja póki co mam mega dziure i nie zapowiada się żebym miała wypchany pępek.
Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Ja wam powiem termin mam na 26 grudnia będę się modlić żeby mała się zdecydowała i wyszła przed świętami bo mam mega stresa jak pomyślę sobie o tym że mogę przenosić do sylwestra a tego nie chce bo wiecie jak to jest w tym okresie świątecznym strach się bać
a z drugiej strony będę siedzieć jak na szpilkach w tym grudniu .
Wczoraj kupiłam na allegro koszulę do karmienia tą co Lalitai biustonosz do karmienia póki co jeden najwyżej drugi dokupię później.
Więc teraz czekam na paczki -
nick nieaktualny;oniqa ja też mam normalny pępek i fakt faktem jest troche bardziej widoczny ale to przez to, że skóra się naciąga. No preskoczyłam haa ale to bardziej na własne życzenie więc nie ma się co dziwić
To tylko 2 tygodnie różnicy między nami, a może Tobie w 38tyg już się ruszy? Nigdy nic nie wiadomo
I powiem Ci i Wam, że nie wiem czy to ma zależność ale zauważyłam, że Mały się bardzo uspokaja kiedy smaruje brzuch kremem, może lubi taki "masażyk", bo naprawde staje sie grzeczniutki