III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polska_dziewczyna wrote:hej dziewczyny:)w dniu 25 października przez cesarskie cięcie przyszła na świat moja córeczka. Waga 3390 długość 55. Jestem szczęśliwą mamą. Roksana dostała 10 pkt. Więcej opowiem jak wrócę ze szpitala
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Lalita, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe, przede wszystkim bezproblemowego porodu i dużo dużo radości z maleństwa
Iśka, trzymam kciuki, super że wkrótce utulisz swoje dziecko
Polska dziewczyno, serdeczne gratulacje
Suzy, przepięknie wyglądasz, imponujący powrót do formy. Też tak chcę!!!Lalita2710, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Oj Justa miejmy nadzieje że sie coś ruszy na dobre.
Może za mało oksycotyny. Może spróbuj ją pobudzić ...masaż brodawek
Może ona się zwiększy i bardziej ruszy z kopyta
Ja dziś zasnąć nie umiałam twardniał mi brzuch jak skała mimo że łykałam magnez przed snem...
U nas wiatr 130km/h ...pada deszcz raz nie pada i tak od wczoraj w nocy...
Za 9dni powrót do domu.
Dobrze mi tu ale z powodu ciąży i rozwiązania robie sie nie ciierpliwa :p -
Gratulacje polska_dziewczyno
!!!
Suzy nic po Tobie tych dodatkowych kilogramów nie widac-masz piekną figurkę
Justa-powodzenia!!
A ja do tej pory przytyłam równe 9 kg od pierwszej wizyty i ginki.Blondi22, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Justa,
życzę Ci, by wreszcie u Ciebie ruszyło.
Ja sugeruję mojemu malcowi, by po 1 listopada się szykował do wyjścia, bo mama woli go już mieć na świecie
Preferowany termin 4-5 listopada.
Zobaczymy, czy mnie posłucha -
nick nieaktualny
-
Jak sobie wybierze 1.11. to trudno, przecież go nie powstrzymam
Do terminu jeszcze trochę mam.
Ale faktem jestt, ze 1.11. to większość w rozjazdach i nie jest to zbytnio urodzinowy dzień.
Mamy w rodzinie paroletniego chłopca z 1.11. i on nigdy nie wyprawia swoich urodzin w terminie. I jest mu smutno, bo mało kto pamięta o jego urodzinach.
Sla.s, fajnie tak sobie wyprosić terminBędę próbować...
-
nick nieaktualnySuzy Lee wrote:
RUCIA, mam pytanie do Ciebie - masz jakieś przedszkole wPruszkowie lub Piasowie, godne polecenia? jakieś zaufane z ciepłą atmosferą, na poziomie?
Popytam znajomych, sama nie orientuje się w tutejszych przedszkolach
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Kropla moja mama miała termin na 31.10 i modliła się żebym się nie urodziła we wszystkich świętych, a później zaduszki więc też kiepsko, więc tak sobie wyprosiła, że urodziłam się 03.11
Hehe... mialam dokladnie tak samo z JasiemWyprosiłam, ze zaczal sie rodzic 3ciego a urodził sie 4tego listopada
aiwlys, Kropla, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiadomo, że Maluszek przyjdzie na świat kiedy będzie tylko chciał.
Nie ma co się dziwić, że Małemu przykro, bo każy zajmuje się grobami, wspominkami i to niezbyt wesoły dzień..
Natomiast ja sie modle żeby się Mały już w sylwestra nie zaczął pchać mimo, że to będzie 35tydz.Mam nadzieje, że doczeka terminu jaki mi wyznaczą i nie zrobi niespodzianki wcześniej
Kropla tak Ci zazdroszczę, że już na dniach będziesz ze swoim Maleństwem -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam jeszcze takie pytanie do Was. Jak wygląda czop śluzowy? Pamiętam, że było kiedyś o tym, ale przekopać tyle stron ciężko, a ja naprawdę nie mam pojęcia. Zdjęcia internetowe za bardzo mi w tej kwestii nie pomogły.
A wczoraj późnym wieczorem coś zobaczyłam i nie wiem, czy to był czop czy resztki po tabletce, którą brałam wieczorem dzień wcześniej (ale to trochę dziwne, bo wcześniej mi się tak nie zdarzało, a tabletki biorę od paru dni). To było takie galaretowate.
Czy czop jest zawsze podbarwiony krwią? -
sla.s wrote:No wiadomo, że Maluszek przyjdzie na świat kiedy będzie tylko chciał.
Nie ma co się dziwić, że Małemu przykro, bo każy zajmuje się grobami, wspominkami i to niezbyt wesoły dzień..
Natomiast ja sie modle żeby się Mały już w sylwestra nie zaczął pchać mimo, że to będzie 35tydz.Mam nadzieje, że doczeka terminu jaki mi wyznaczą i nie zrobi niespodzianki wcześniej
Kropla tak Ci zazdroszczę, że już na dniach będziesz ze swoim Maleństwem
Ja sobie tak myślę, oby tylko do wieczora 1.11. To już mały z przyjściem nie wyrobi się i najwczesniej będzie 2.11. Zawsze to ciut lepiej. Ale postaram się go zmotywować na 4 lub 5. Może się uda
Fakt, sylwester to też nie jest najlepszy momentSla.s na pewno uda Ci się przetrzymać ten termin w dwupaku
-
Cześć kochane!!
Suzy wyglądasz bosko po ciąży śladu brak super figurka super
Justa trzymam kciuki żeby rozkręciło się na maxa wiem jak to jest że czekanie jest najgorsze trzymam kciuki
Ja dziewczyny miałam straszną noc poszłam bardzo późno spać coś po północy mała nie dawała mi zasnąć i powiem wam że te jej kopniaki i przeciągania są coraz bardziej odczuwalne do tego stopnia że aż podskakujena dodatek dokucza mi bardzo żylak pod kolanem i w pachwinie mimo brania tabletek i clexanu przeciwzakrzepowemu będę musiała pogadać z ginem co robić dalej.
Suzy Lee lubi tę wiadomość