III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi22 wrote:podobno dziecko czuje ciepło rak przez brzuch
Jak długo się nie odzywa, kładę dłoń na brzuchu i po dłużej lub krótszej chwili się porusza, kopie, itp. w tym miejscu;)))))
Ale ciekawwe jest to, że gdy jest aktywny i ktoś inny niż ja chce dotknąć brzucha i poczuć ruchy, zaraz się uspokaja, przestaje kopać i wiercić się.Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Kropla wrote:O rany!
Właśnie spojrzałam na listę ciężarówek i jestem 10. Długo to nie potrwa... Iśka w szpitalu, Justa w drodze...
Październik zaraz się kończy...
Teoretycznie mam 20 dniKropla lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:Pewnie, ze czuje:)))
Jak długo się nie odzywa, kładę dłoń na brzuchu i po dłużej lub krótszej chwili się porusza, kopie, itp. w tym miejscu;)))))
Ale ciekawwe jest to, że gdy jest aktywny i ktoś inny niż ja chce dotknąć brzucha i poczuć ruchy, zaraz się uspokaja, przestaje kopać i wiercić się.Ana27, pasia27, Matylda36, michaela lubią tę wiadomość
-
A to w przycchodni czy gdzie tam idzisz powinni Ci to chyba pzygotować? W każdym razie u mnie pielegniarka zaparzyła wodę w czajniku i tym zalała ale chyba dolała jeszcze zimnej bo nie była wrząca tylko taka ciepła.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:A to w przycchodni czy gdzie tam idzisz powinni Ci to chyba pzygotować? W każdym razie u mnie pielegniarka zaparzyła wodę w czajniku i tym zalała ale chyba dolała jeszcze zimnej bo nie była wrząca tylko taka ciepła.
z kuba robilam w domu i po 2h miałam jechac i zrobic badanie a teraz mam tam na miejscu najpierw na czczo zrobic a potem po 2h po wypiciu -
Justa czekamy na wieści hihi;0 iwdziałam że się rozkręci;)
Co do ruchów synusia ,mój już nie sprawia mi tak bólu. Mimo że rusza się 24h , jego ruchy już są tzw płynne ,ma mało miejsc ,bo mały brzuch.
Przybija mi żółwika , albo naciskam mu to całą ręke z łokciem wysuwa.
Wystawienie przez niego pupy to standard.
Tak dzieci czuję ciepłą i zimną dłoń ,a szczególnie dłoń mamy i taty jeśli często dotyka brzucha. -
nick nieaktualny
-
Nina wrote:Moj lekarz standardowo zaleca ktg od 32 tyg,chodze prywatnie i tam polozne podpinaja mnie do ktg w osobnym pokoju,Ana ja lubie sluchac bicie serduszka i jestem spokojna;-) ciekawe ile wazy nasz pyzolek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 12:27
Nina lubi tę wiadomość
-
A tu zaczynamy coś przygotowywać dla Brunia, póki co "na sucho", jeszcze przewijak M obiecał pomalować na biało;P
Niestety mamy mały pokój, w którym ciężko pomieścić te wszystkie mebleki żeby wszystko "jakoś" wyglądało. Na szczęście mam tę śwadomość, ze to tylko okres przejsciowy;P)))
Nina, Suzy Lee, Lalita2710, blueberry, Rucia, kaaasiaczek_, Lilka, michaela, Blondi22, marzycielka29, MamaMadzia, ;oniqa, Kropka, Amicizia lubią tę wiadomość