X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Nina Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana śliczny kącik:-) mały czy duży, póki co wystarczy:-) z czasem potrzeby będą rosnąć wiadomo, łóżeczko wygląda super!

Ana27 lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Ana śliczny kącik:-) mały czy duży, póki co wystarczy:-) z czasem potrzeby będą rosnąć wiadomo, łóżeczko wygląda super!
    Dzięki:)Łóżeczko strasznie mi się spodobało i musiałam je kupić:P
    Teraz jeszcze trochę dodatków muszę do niego zakuupić, baaaardzo spodobały i się artykuły dziecięce tych oto Pań:
    http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/kolorowych-snow,103802.html
    Niestety nigdzie nie mgę znaleźć ich sklepu internetowego, nie podali tej info nigdzie;/
    Może Wy znacie jakieś w podobnym stylu ochraniacze, pościele itp w rozsądnej cenie:P
    o, już znalazłam: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=26793632 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 13:13

zsxuot7.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana śliczne łóżeczko

Ana27 lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa powodzenia!

Dziewczyny ja mam ostatnio tyle stresów że nie urodzę na pewno bo zahamuje mi to akcje porodową :(

Z moim mężem jest nie za dobrze. Wysłałam go do lekarza właśnie. W sobotę temp.38 dziś 37,5...rano wymiotował. Nie wiem co się dzieje. Całą noc przez niego nie spałam.... Nie wiem co mu dolega. Dziś rano robił badania krwi jutro mam mieć usg brzucha.... jestem załamana nie wiem co mam robić , przeraża mnie wizja porodu bez męża :(. Ale narozrabiał. Niby brzuch go nie boli, ale ma nudności i mdłości, praktycznie nic nie je bo jest na diecie, tzn. je kanapki z dżemem ileż tak można. Siedzę jak na szpilkach w oczekiwaniu na jego powrót od lekarza....Nie mam pojęcia co mu ugotować na obiad bo ani warzyw ani owoców ani mięsa nie może..... :(
    za co mnie to wszystko spotyka :(
    Dziś dostałam jakiś bóli w sklepie myślałam że to może coś już się rusza, ale jakoś przeszło nie mam ani czasu ani siły mierzyć i kontrolować zegarkiem co ile się to dzieje.

Idę wysterelizować laktator i poukładać swoje wyniki do szpitala ..... nie mam do niczego głowy i chce mi się płakać :(. Jestem bezsilna. Nie możemy posprzątać mieszkania, bo mąż chory i nie chcę go forsować. Sama muszę się zebrać w sobie i dokończyć porządki....

Ana piękny kącik synusia. Justa szybkiego i bez problemowgo porodu ci życzę. Chciałabym sie już znaleźć na porodówce bo się boję strasznie, ta cała sytuacja mnie przerasta już

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 13:27

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana pięknie;)
    My też tak mamy nie przejmuj się kochana:))
    Nie mamy super miejsca.
    Ale ja jestem zawsze jednego zdania nie trzeba mieć dużo pieniędzy... a super można coś zrobić. Tak samo jest z miejscem.

Ciasne ,ale własne;)) hihih

Ana27 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana kącik śliczny. Kupiliśmy Blażejkowi taką komodę na jego rzeczy jak Ty masz :P A na blacie będzie przewijak też taki sam jak u Ciebie (jeśli dobrze widzę masz z ikei) :D

Ana27 lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Ana pięknie;)
    My też tak mamy nie przejmuj się kochana:))
    Nie mamy super miejsca.
    Ale ja jestem zawsze jednego zdania nie trzeba mieć dużo pieniędzy... a super można coś zrobić. Tak samo jest z miejscem.

Ciasne ,ale własne;)) hihih
    Dokładnie LAlita, masz rację. I Byle by zdrówko było :P

Lalita, a tak w ogóle to tam na przwijaku lezy sobie rożek taki jak Ty masz:P TYylko z szarą wstążką:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 13:38

zsxuot7.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niemormalna współczuję takich atrakcji na końcówce :( trzymaj się, muszisz być silna

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Ana kącik śliczny. Kupiliśmy Blażejkowi taką komodę na jego rzeczy jak Ty masz :P A na blacie będzie przewijak też taki sam jak u Ciebie (jeśli dobrze widzę masz z ikei) :D
    Tak tak, z ikei i ten "stół" do przewijania z przeiwjakiem i nawet tymi koszczykami na dole, komoda też Ikeowa:P Tylko pamiętaj z tą komodą jest tak, że łatwo się giba, po otwarciu wszystkich szuflad może się przewrócć hehe dlatego albo coś ciężkiego na górze postawć (u nas na razie TV) albo przymocować tym uchwytami do sciany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 13:33

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna strasznie mi szkoda tego Twego męża:( Póki niewiaodm co mu do konca dolga bądź dobrej mysli. Może po prostu z tego wyczerpania, osłabienia oganizmu ta gorączka, wymioty czasem też. Będą wyniki krwi, zrobi usg brzucha i bedziecie juz wiedzieć!
    NIe przejmuj sie sprzataniem na razie, tak mniej wiecej ogarnij najwyzej żeby jakos żyć. Albo poproś może rodziców czy kogoś może by Ci pomogli jak beda wiedziec jaka sytaucja! trzymamy kciuki za zdrówko u Was!

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie zauważyłam żeby u nas się gibała ale dla bezpieczeństwa powiem mężowi żeby przymocował ją do ściany. Ja już nie mam miejsca w pokoju na osobne stanowisko do przewijania więc musi być na komodzie przewijak. A nawet nam to bardzo pasuje bo jesteśmy wysocy i ta komoda jest idealnej wysokości i nie musimy się pochylać nad przewijakiem :)

zfxga33.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    O nie zauważyłam żeby u nas się gibała ale dla bezpieczeństwa powiem mężowi żeby przymocował ją do ściany. Ja już nie mam miejsca w pokoju na osobne stanowisko do przewijania więc musi być na komodzie przewijak. A nawet nam to bardzo pasuje bo jesteśmy wysocy i ta komoda jest idealnej wysokości i nie musimy się pochylać nad przewijakiem :)
    Ja też nie zauwzylam, dopiero moja mama coś tam kiedyś zmywała po złożeniu i otworzyła wszystkie szuflady a tu leci jej do przodu!!! Tak przy zzasunietych szufladach jest ok. Możesz sama przetestować. Nawet się zastanwialam przy składaniu jej, po co dali te uchwyty do kompletu, przecież nie bede komody wieszać na scianie hehehe ale już wiem po co:P

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna bardzo współczuję Ci sytuacji...ale głowa do góry, wszystko musi się ułożyć nim dzidziuś pojawi się na świecie, a stres mimo, ze jest, nie może Ci zdominować! ja już na wszystko wyluzowałam, bo inaczej bym osiwiała w związku z przeprowadzka itd, ze wszystko musi być na czas, gotowe itd, trudno, będzie jak będzie, ale trzeba patrzeć też na pozytywne aspekty, ze niedługo w naszym życiu pojawi się mały cud i wszystkie inne rzeczy pójdą w zapomnienie:-)

иιєиσямαℓиα, Amicizia lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikea do większości mebli daje te uchwyty. Przypomniało mi się że kiedyś mieliśmy komodę z ikei aneboda tylko ona miała trzy szuflady i też jej nie mocowaliśmy do ściany i też nigdy nie gibała się. A teraz otworzyłam w tej nowej wszystkie szuflady i też stoi jak kamień :) nie wiem czemu Twoja się chciała wywrócić :D ale dla bezpieczeństwa małego i tak przymocujemy ją

zfxga33.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Ikea do większości mebli daje te uchwyty. Przypomniało mi się że kiedyś mieliśmy komodę z ikei aneboda tylko ona miała trzy szuflady i też jej nie mocowaliśmy do ściany i też nigdy nie gibała się. A teraz otworzyłam w tej nowej wszystkie szuflady i też stoi jak kamień :) nie wiem czemu Twoja się chciała wywrócić :D ale dla bezpieczeństwa małego i tak przymocujemy ją
    Kurcze to może ta moja jakaś felerna??? Faktycznie dziwna sprawa.

zsxuot7.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 wrote:
    Kurcze to może ta moja jakaś felerna??? Faktycznie dziwna sprawa.
    moze podłoga nie jest równa - coś o tym wiem z autopsij:D

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    moze podłoga nie jest równa - coś o tym wiem z autopsij:D
    hehehe mozliwe bo u nas w bloku-stare budownictwo to niestety bez wylewki i to konkretnej nic nie będzie stało prosto:P W każdym razie komoda stoi stabilnie, ona sama się nie rusza, dopiero po odsunięciu szuflad przechyla się do przodu :P No cóż Ikea:P Narazie stoi na niej dość wielki więc ciężki TV i ni jakaś równowaga jest bo nie przechyla się już, w ostatecznosci przymocujemy ją do sciany, nie ma co ryyzkować:)

michaela lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też obstawiam krzywą podłogę :) u moich rodziców w "wielkiej płycie" nic nie ustoi bez gibania :) pamiętam jak mój tata chciał w przedpokoju położyć panele i musiał hektolitry wylewki betonowej wylać na podłodze taki był dół a przez tydzień zanim wyschło chodziło się po deskach. Masakra :) u nas jednak nowy blok i nie ma takich problemów

zfxga33.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no z meblami z ikei różnie bywa. U mnie też jak nierówna podłoga pod 2 metrową szafę trzeba było podkładać podkłądki, żeby ją wyrównać, bo garb podłogi (górka) była akurat po środku szafy i trzeba było ją wyrówanać, bo huśtała się na boki.

No mój mąż na razie ma antybiotyk, zajebiste CRP mu wyszło 45. W szpitalu przy przyjęciu miał 5 więc w normie. Pytałam czy przed wypisem miałeś ponowne badania robione to powiedział, że nie :/. Świetnie, a już wieczorem tego dnia co wyszedł miał dreszcze. Lekarz na razie nie wiąże tego z jego problemami jelitowymi a raczej jakąś infekcją bakteryjną jelit o.O..... ale ja jednak mam na myśli najgorsze, bo dziwnie by się zbiegło....no cóż ma na razie antybiotyk, jutro usg dopiero i znowu do lekarza....teraz trzeba polować na lekarza , bo wizyt brak póki co na jutro i pojutrze....wolałabym, żeby wzięli go do szpitala i gruntownie przebadali co mu jest i wyleczyli, bo ja mu w domu nie pomogę.
    Matko ja się przejmuję mężem, a tutaj maluszek w drodze co ja będę przechodzić za stresy...przy każdej biegunce i wymiotach o.O

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdźcie poziomicą nachylenie podłogi tak jak stoi komoda

qb3ctgf6zex9o3p8.png
‹‹ 648 649 650 651 652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ