X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana my kupilismy tam jeden komplet poscieli caly tzn z ochraniaczami za 209 zl,ale jeden taki chcialam drozszy;-) na poczatku pewnie i tak nie bedzie w tym spal,ale na pozniej sie przyda,co do materaca,to tez kupujemy tam lateks kokos;-) a staniki tez chcialam kupic te w h&m,ale najpierw musze przymierzyc,nie sa za sztywne?jak sie je odpina to nie stoja?

Ana27 lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogę was dziewczyny prosić o przysługę? Podrzuciłam mojej mamie pomysł, zeby zaczęła pisać bloga takie wyzwanie dla pani na emeryturze, bo komputer trzeba opanować internet, o a swoją droga ma wiele ciekawych historii związanych z krymem który polubiła i nie ma komu opowiadać. Widzę jak zapaliła sie do pomysłu i jak walczy z technologią, ale też jak bardzo ją cieszy to że ktoś na stronę wchodzi, kliknęły byście w link? http://winoikrym.bloog.pl/ Chciałabym jej zrobic przyjemność i podbudowac pasję, swój cel w tym też mam :D

Ana27, Nina, Lilka, Suzy Lee, yennefer, ;oniqa, Kropka, Nina82, Amicizia lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela juz:)

michaela lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    a maja oni jakąs strone internetową ??

http://www.kubusbochnia.pl/

ale nie wiem czy można u nich kupować przez neta? zadzwonić warto i zapytać:-)

;oniqa lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Ana my kupilismy tam jeden komplet poscieli caly tzn z ochraniaczami za 209 zl,ale jeden taki chcialam drozszy;-) na poczatku pewnie i tak nie bedzie w tym spal,ale na pozniej sie przyda,co do materaca,to tez kupujemy tam lateks kokos;-) a staniki tez chcialam kupic te w h&m,ale najpierw musze przymierzyc,nie sa za sztywne?jak sie je odpina to nie stoja?
    NO proszę, to widzę, że kompletujemy podobną wyprawke hehe:DD
    Co do poscieli to fakt, jesli to ejst jakas lepsza to nie ma coo, dobrze miec taką w domu:) Zwlaszcza dla dziecka:) ja poki co nie mam zadnej ejszcze kupie pozniej, bo narazie bde uzywac kocykow i rozka:P

Tzn ten stanik jest taki Push up lekko (ja mam wszystkie takie z racji moich malawych piersi :P) Choc ten zakupilam 85C i jest w sam raz. Jest bardzo wygodny, nie ma zadnych fiszbin, nie obcieera. Ale z racji push upa - nie jakiegos znowu mega wielkiego, to wiaodmo, jest bardziej sztywny niz zwykly bawelniany "materiałowy". Zresztą jak przymierzysz to zoobaczyssz:)

zsxuot7.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela jak tylko odpale laptopa klikne ;)

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOPE83 wrote:
    michaela juz:)
    :* dzięki!

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana no właśnie muszę się wybrać do h&m i przymierzyć w końcu i wtedy zdecyduję, nie chcę, żeby mnie coś gniotło itd wiadomo, ale nie bardzo podobają mi się też takie zwykłe bawełniane, bo ja już mam rozmiar 85 E! więc nawet nie wiem czy oni maja tam takie duże??

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla serdeczne gratulacje i czekamy na sprawozdanie i porady z mega szybkiego porodu :)

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka ja bym nie czekała... brazowy płyn... pojechalabym sprawdzic co to jest skoro nie czop i nie wody płodowe a jestes po termimie

Ana27 lubi tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Ana no właśnie muszę się wybrać do h&m i przymierzyć w końcu i wtedy zdecyduję, nie chcę, żeby mnie coś gniotło itd wiadomo, ale nie bardzo podobają mi się też takie zwykłe bawełniane, bo ja już mam rozmiar 85 E! więc nawet nie wiem czy oni maja tam takie duże??
    Na stronce jst napsane, ze te staniky sa w rozmiarach 75B - 85E więc akurat:)

Na początku ogladajac na stronce HM myslalam ze kupie te http://www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-A
    ale jak je zobaczylam na żywo to masakra:P Zwykly materiał jako misaczka, wygladal nieciekawie, az przez chwile myślałam, ze to nie te same co na stronce:P

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 wrote:
    Na stronce jst napsane, ze te staniky sa w rozmiarach 75B - 85E więc akurat:)

Na początku ogladajac na stronce HM myslalam ze kupie te http://www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-A
    ale jak je zobaczylam na żywo to masakra:P Zwykly materiał jako misaczka, wygladal nieciekawie, az przez chwile myślałam, ze to nie te same co na stronce:P
    No właśnie, nie chce takich wiotkich bawełnianych( przynajmniej na razie mam takie przekonanie, nie wiadomo co wyjdzie w praktyce?)mam nadzieję, że zmieszczę cycki w ten 85E?:-D ok, idę sie położyć, bo mały tak szaleje, że nie mogę usiedzieć, a mam się oszczędzać...

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkkie mamuśki:)i przyszłe mamuśki też:* Kropla jesteś super gratulujemy maleństwa.
    Chciałam się dziś pochwalić zamówiliśmy z mężem wózeczek do odbioru będzie pod koniec listopada więc jeszcze troszkę czasu nam zostanie ale mamy gdzie go trzymać więc jest dobrze a był w promocji teraz więc naprawde warto 350zł mniej.
    Coraz częściej dociera do mnie że ten czas tak szybko leci. U nas raczej będziemy sie rozpakowywać na początku stycznia więc zostały mi 2 miesiące spokoju a potem poród i już po ciązy? dopiero sie o niej dowiedziałam a to było w 5 tygodniu nie wiem gdzie ten czas zleciał.

;oniqa, Lalita2710 lubią tę wiadomość

jd7r1di.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj zatem:)) Ja też dziś leżę jak nie pichcę czegoś w kuchni bo strasznie mam dziś twardy brzuch. 2 dni spokoju było a dziś znów. I ddziś tez Brunio rusza się częściej, bo w dni, które nie twardnieje brzuch to nie odczuwam za dużo ruchów. Ogólnie spokojny ren mój synio:) Nie dokucza mi specjalnie, nawet móglby się bardziej dawać we znaki bo czasem się martwię czy wszystko w porządku. Ale jeszcze parę tygodni i będe miala wszystko pod kontrolą:P

zsxuot7.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczny za życzenia :) Urodziny miałam pełne wrażeń- 6 godzin spędzonych na SORze z podejrzeniem cholestazy... Próby wątrobowe ją jednak wykluczyły, nie wiem skąd świąd rąk, stóp, uszu i dodatkowo wczoraj dostałam takiej wysypki jak nigdy w życiu, która tak swędziała, że od razu pognaliśmy na IP.....
    Do tego mam ostre zapalenie dziąseł i jak na złość coś co mogłoby mi pomóc jest niedozwolone w ciąży a szałwia już mało co pomaga :/ jak nie zacznę tego leczyć to zęby mi wypadną już dwa się ruszają :(

Nienormalna gratulacje!
    Kropla gratulacje!
    Macie już swoje szczęścia przy sobie :))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 16:09

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy macie dziś problem z ovu? straciłam wszystkie swoje dane:( nie wykupiłam konta premium wiec nie moge ich na nowo wpisac:( co zrobic?

jd7r1di.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam często porblemy na chrome, ale zmieniam przeglądarkę na mozillę i wszystko działa :)

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    http://www.kubusbochnia.pl/

ale nie wiem czy można u nich kupować przez neta? zadzwonić warto i zapytać:-)
    dziękuje za stronke :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    też bym musiała przymierzyc bo też mam teraz 80 E tak mi sie wydaje bo mam w domu 80D i jest roszke juz mały

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też klikłam :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
‹‹ 686 687 688 689 690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ