III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana my kupilismy tam jeden komplet poscieli caly tzn z ochraniaczami za 209 zl,ale jeden taki chcialam drozszy;-) na poczatku pewnie i tak nie bedzie w tym spal,ale na pozniej sie przyda,co do materaca,to tez kupujemy tam lateks kokos;-) a staniki tez chcialam kupic te w h&m,ale najpierw musze przymierzyc,nie sa za sztywne?jak sie je odpina to nie stoja?
Ana27 lubi tę wiadomość
-
Czy mogę was dziewczyny prosić o przysługę? Podrzuciłam mojej mamie pomysł, zeby zaczęła pisać bloga takie wyzwanie dla pani na emeryturze, bo komputer trzeba opanować internet, o a swoją droga ma wiele ciekawych historii związanych z krymem który polubiła i nie ma komu opowiadać. Widzę jak zapaliła sie do pomysłu i jak walczy z technologią, ale też jak bardzo ją cieszy to że ktoś na stronę wchodzi, kliknęły byście w link? http://winoikrym.bloog.pl/ Chciałabym jej zrobic przyjemność i podbudowac pasję, swój cel w tym też mam
Ana27, Nina, Lilka, Suzy Lee, yennefer, ;oniqa, Kropka, Nina82, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Nina wrote:Ana my kupilismy tam jeden komplet poscieli caly tzn z ochraniaczami za 209 zl,ale jeden taki chcialam drozszy;-) na poczatku pewnie i tak nie bedzie w tym spal,ale na pozniej sie przyda,co do materaca,to tez kupujemy tam lateks kokos;-) a staniki tez chcialam kupic te w h&m,ale najpierw musze przymierzyc,nie sa za sztywne?jak sie je odpina to nie stoja?
Co do poscieli to fakt, jesli to ejst jakas lepsza to nie ma coo, dobrze miec taką w domu:) Zwlaszcza dla dziecka:) ja poki co nie mam zadnej ejszcze kupie pozniej, bo narazie bde uzywac kocykow i rozka:P
Tzn ten stanik jest taki Push up lekko (ja mam wszystkie takie z racji moich malawych piersi) Choc ten zakupilam 85C i jest w sam raz. Jest bardzo wygodny, nie ma zadnych fiszbin, nie obcieera. Ale z racji push upa - nie jakiegos znowu mega wielkiego, to wiaodmo, jest bardziej sztywny niz zwykly bawelniany "materiałowy". Zresztą jak przymierzysz to zoobaczyssz:)
-
Ana no właśnie muszę się wybrać do h&m i przymierzyć w końcu i wtedy zdecyduję, nie chcę, żeby mnie coś gniotło itd wiadomo, ale nie bardzo podobają mi się też takie zwykłe bawełniane, bo ja już mam rozmiar 85 E! więc nawet nie wiem czy oni maja tam takie duże??
-
nick nieaktualny
-
Nina wrote:Ana no właśnie muszę się wybrać do h&m i przymierzyć w końcu i wtedy zdecyduję, nie chcę, żeby mnie coś gniotło itd wiadomo, ale nie bardzo podobają mi się też takie zwykłe bawełniane, bo ja już mam rozmiar 85 E! więc nawet nie wiem czy oni maja tam takie duże??
Na początku ogladajac na stronce HM myslalam ze kupie te http://www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-A
ale jak je zobaczylam na żywo to masakra:P Zwykly materiał jako misaczka, wygladal nieciekawie, az przez chwile myślałam, ze to nie te same co na stronce:P -
Ana27 wrote:Na stronce jst napsane, ze te staniky sa w rozmiarach 75B - 85E więc akurat:)
Na początku ogladajac na stronce HM myslalam ze kupie te http://www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-A
ale jak je zobaczylam na żywo to masakra:P Zwykly materiał jako misaczka, wygladal nieciekawie, az przez chwile myślałam, ze to nie te same co na stronce:Pok, idę sie położyć, bo mały tak szaleje, że nie mogę usiedzieć, a mam się oszczędzać...
-
witam wszystkkie mamuśki:)i przyszłe mamuśki też:* Kropla jesteś super gratulujemy maleństwa.
Chciałam się dziś pochwalić zamówiliśmy z mężem wózeczek do odbioru będzie pod koniec listopada więc jeszcze troszkę czasu nam zostanie ale mamy gdzie go trzymać więc jest dobrze a był w promocji teraz więc naprawde warto 350zł mniej.
Coraz częściej dociera do mnie że ten czas tak szybko leci. U nas raczej będziemy sie rozpakowywać na początku stycznia więc zostały mi 2 miesiące spokoju a potem poród i już po ciązy? dopiero sie o niej dowiedziałam a to było w 5 tygodniu nie wiem gdzie ten czas zleciał.;oniqa, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
Odpoczywaj zatem:)) Ja też dziś leżę jak nie pichcę czegoś w kuchni bo strasznie mam dziś twardy brzuch. 2 dni spokoju było a dziś znów. I ddziś tez Brunio rusza się częściej, bo w dni, które nie twardnieje brzuch to nie odczuwam za dużo ruchów. Ogólnie spokojny ren mój synio:) Nie dokucza mi specjalnie, nawet móglby się bardziej dawać we znaki bo czasem się martwię czy wszystko w porządku. Ale jeszcze parę tygodni i będe miala wszystko pod kontrolą
-
Dzięki dziewczny za życzenia
Urodziny miałam pełne wrażeń- 6 godzin spędzonych na SORze z podejrzeniem cholestazy... Próby wątrobowe ją jednak wykluczyły, nie wiem skąd świąd rąk, stóp, uszu i dodatkowo wczoraj dostałam takiej wysypki jak nigdy w życiu, która tak swędziała, że od razu pognaliśmy na IP.....
Do tego mam ostre zapalenie dziąseł i jak na złość coś co mogłoby mi pomóc jest niedozwolone w ciąży a szałwia już mało co pomagajak nie zacznę tego leczyć to zęby mi wypadną już dwa się ruszają
Nienormalna gratulacje!
Kropla gratulacje!
Macie już swoje szczęścia przy sobie)))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 16:09
-
Nina wrote:Ana no właśnie muszę się wybrać do h&m i przymierzyć w końcu i wtedy zdecyduję, nie chcę, żeby mnie coś gniotło itd wiadomo, ale nie bardzo podobają mi się też takie zwykłe bawełniane, bo ja już mam rozmiar 85 E! więc nawet nie wiem czy oni maja tam takie duże??