X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczyny, musze przyznać Wam rację, wątki namnożyły sie jak grzyby po deszczu Styczniowe, lutowe, Marcowe kwietniowe majowe czerwcowe i lipcowe mamusie oczopląsu dostaje szukając interesujących mnie watków :/ przez przypadek weszłam na lipcowe mamy i nawet robią osobne listy ciężarówek, jej wiadomo każdy niech robi co chce, ale jakiś chaos tu zapanował.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 14:47

Ana27, pasia27 lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    o kurcze nie wiedziałam, super dziękuję:)
    Nie ma za co:P 25% znizki to naprawdę sporo! szczególnie jeśli coś kosztuje 100zł, 200zł to robi różnicę cena z rabatem:) I ten kupon przychodzi na meila, trrzeba go wydrukować i dać przy kasie podczas zakupów, ale to dotyczy tylko zzakupu jednej rzeczy. Dlatego najlepiej pozakładać dużo meili - tak tylko na "raz" :P Ja już nie robię zakupów w HM bez tego rabatu bo normalnie sie nie opłaca:))

michaela lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    kurcze dziewczyny, usze przyznać Wam rację, wątki namnożyły sie jak grzyby po deszczu Marcowe kwietniowe majowe czerwcowe i lipcowe mamusie oczopląsu dostaje szukając interesujących mnie watków :/ przez przypadek weszłam na lipcowe mamy i nawet robią osobne listy ciężarówek, jej wiadomo każdy niech robi co chce, ale jakiś chaos tu zapanował.
    Własnie też to widziałam wczoraj!! heheh że dziewczyny na którymś z wątków chybaa lipcowych mam robbią sobie osobną listę:P Tzn. jesli im to odpowiada to super, ale chyba nie zdają ssobie sprawy, ze zawężają się tylko i wyłącznie do siebie, a czasem warto pposłuchać rad, opinii, doświadczeń Mam z kilkumiesięczną starszą ciążą:P Ich sstrata:P

;oniqa, michaela lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie zapisałam 4 grudnia i bede miała wtedy:
    III prenatalne
    3D
    4D
    a będzie to dokładnie u mnie 30t, 3 dzień wydaje mi sie że chyba ok nie za wczesnie i nie za póxno czy może przesunąć o tydzień wizyte

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla wrote:
    Witajcie,

nie było mnie kilka dni, więc zawiadamiam dzisiaj, że 1 listopada 2013 roku o 8.30 przyszedł na swiat mój syn Beniamin :)

Do szpitala trafiłam po 4 nad ranem, okazało się, że mam już 6 cm rozwarcia, o 8.30 syn był już z nami.

Michaela, teraz nie mam czasu, ale gdy się ogarnę, specjalnie dla Ciebie opiszę mój poród, bo wspominam go jako wspaniałe przeżycie :)

Fakt, poszczęściło mi się, bo miałam poród express:)

A dotyk wychodzącej główki daje wrażenia nie do opisania :)

Pozdrawiam Was, Dziewczęta Drogie i zmykam, życząc Wam równie pięknych i mało bolesnych porodów jak mój :)

Kropla gratulacje!! Czekamy w takim razie na opis porodu!
    Takie wieści nastrajają optymistycznie :)

82do20mm8gkktux6.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 wrote:
    Nina, a w Bochni dobre - w sensie grube mają te pieluchy tetrowe??? Kupilam kiedys 10 w Auchan - ale cienkie badziewne, teraz chce dokupić jeszcze z 15 ale o większej gramaturze. W środę M jedzie tam po wozek, materac, wanienke ze stelazem itp itd to może mu jeszcze o tych piluchach powiem:P Bo sam to nie bedzie wiedzial czy to grube czy nie pewnie:P
    Ja kupiłam tam 10 białych tetrowych i są super grube, jestem z nich mega zadowolona, bo kolorowe to pani powiedziała, że zawsze sa cieńsze...ale białe polecam na 100 %!! mój M jedzie tam w sobotę po wózek, fotelik, łóżeczko i materac i jak kupujesz u nich materac, łóżeczko i pościel, to łóżeczko masz w cenie od producenta( nasze 190 zł)więc super!

Ana27 lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa - ja bylam na 3D/4D w 30tc (dokładnie 29tc i 4 dzień) i właśnie z tego USG mam zdjęcie w awatarze,więc wszystko było już fajnie i dokładnie widać :)

;oniqa lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • Nina82 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla - moje gratulacje! Super :)
    Ja jutro idę do szpitala. Nie będę miała neta, więc nie będę się odzywać. Mam tremę ;-)

;oniqa, Ana27, marzycielka29, Blondi22, Blondi22, justa24 lubią tę wiadomość

iv0915nmtn0pw8ol.png

3jgx3e3kcagyktpu.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    Dziewczyny, wiem że jest osobny wątek zakupowy, ale jak już jesteśmy w temacie który ręczny laktator bierzecie Zastanawiam się nat takim z Aventu za 99 zł http://allegro.pl/laktator-odciagacz-reczny-avent-natural-nowosc-i3615933180.html (ten sklep ma fajne ceny,ale sporo takich sobie opinii, ja tam kupowałam dlateo że wiedziałam że moge podejśc po odbiór osobiście)
    i ten tommi tippi za 88 http://allegro.pl/laktator-tommee-tippee-wkladki-butelka-pojemnik-i3676662080.html
    Ja kupiłam wczoraj na allegro ten Philips Avent Natural ręczny, mam nadzieję, ze będzie ok, dziewczyny go zachwalały:-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla Wow Super ;) gratulacje :)

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla- gratulacje :)

Nina82- powodzenia :) Życzę sybkiego i bezbolesnego porodu!

Nina82 lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdziwy wysyp Nowych Mam :)

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla gratulacje!!! Będę czekać na opis porodu i zdjęcia :) Życzę dużo szczęścia :)

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sls.a Ja jadałam nimm 2 :D na 20min przed wejściem poruszał się ,a potem zasnoł i robił słodkie miny :P

No wiadomo że to łud.. szczęścia że różnie bywa:)

Kropla to i ja czekam na ten opis porodu. Gratulacje z całego serca:)
    I prosimy o przepis na szybki poród ,dieta ,ćwiczenia :D
    Buziaki dla Was;))

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina82 powodzenia :)

Nina82 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Ja kupiłam tam 10 białych tetrowych i są super grube, jestem z nich mega zadowolona, bo kolorowe to pani powiedziała, że zawsze sa cieńsze...ale białe polecam na 100 %!! mój M jedzie tam w sobotę po wózek, fotelik, łóżeczko i materac i jak kupujesz u nich materac, łóżeczko i pościel, to łóżeczko masz w cenie od producenta( nasze 190 zł)więc super!
    a maja oni jakąs strone internetową ??

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    ŁÓżeczkok kupiłam juz bo strasznie spodobalo mi się to Pinio Moon:P :P
    Pościele to kurcze z tego co pamietam starsznie drogie tam byl coś kolo 200zl?Ale to może jakies komplety. No a materac faktycznie był tak w trakcyjnej cenie prynjamniej tten lateksowy, który chciałam.
    W takim razie tez powiemm M zeby kupił jeszcze e pieluchy tam:) wKoncu tylko to zostało mi do wyprania:P

Nina lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla serdeczne gratulacje! Kolejne malenstwo na swiecie :)))

U mnie jakby cala akcja stanela w miejscu. Wstalam godzine temu z lozka, czuje sie polamana i caly czas mam ten brazowawy sluz, ale skurczy brak... Mam tylko nadzieje, ze to nie jest jakis falszywy alarm i cos sie zacznie dziac, jak nie dzis to jutro.

relgi09k52jutqx1.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropla gratulacje!!!!!!!!!!
    Nina trzymam kciuki, niedługo będziesz tulić maleństwo :)

Nina82 lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla serdeczne gratulacje!!!to super,ze porod byl szybki i gladki;-)

Nina82 trzymam kciuki!!!

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ