III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze dziewczyny, musze przyznać Wam rację, wątki namnożyły sie jak grzyby po deszczu Styczniowe, lutowe, Marcowe kwietniowe majowe czerwcowe i lipcowe mamusie oczopląsu dostaje szukając interesujących mnie watków
przez przypadek weszłam na lipcowe mamy i nawet robią osobne listy ciężarówek, jej wiadomo każdy niech robi co chce, ale jakiś chaos tu zapanował.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 14:47
Ana27, pasia27 lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:o kurcze nie wiedziałam, super dziękuję
Ja już nie robię zakupów w HM bez tego rabatu bo normalnie sie nie opłaca:))
michaela lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:kurcze dziewczyny, usze przyznać Wam rację, wątki namnożyły sie jak grzyby po deszczu Marcowe kwietniowe majowe czerwcowe i lipcowe mamusie oczopląsu dostaje szukając interesujących mnie watków
przez przypadek weszłam na lipcowe mamy i nawet robią osobne listy ciężarówek, jej wiadomo każdy niech robi co chce, ale jakiś chaos tu zapanował.
Tzn. jesli im to odpowiada to super, ale chyba nie zdają ssobie sprawy, ze zawężają się tylko i wyłącznie do siebie, a czasem warto pposłuchać rad, opinii, doświadczeń Mam z kilkumiesięczną starszą ciążą
Ich sstrata:P
;oniqa, michaela lubią tę wiadomość
-
Kropla wrote:Witajcie,
nie było mnie kilka dni, więc zawiadamiam dzisiaj, że 1 listopada 2013 roku o 8.30 przyszedł na swiat mój syn Beniamin
Do szpitala trafiłam po 4 nad ranem, okazało się, że mam już 6 cm rozwarcia, o 8.30 syn był już z nami.
Michaela, teraz nie mam czasu, ale gdy się ogarnę, specjalnie dla Ciebie opiszę mój poród, bo wspominam go jako wspaniałe przeżycie
Fakt, poszczęściło mi się, bo miałam poród express:)
A dotyk wychodzącej główki daje wrażenia nie do opisania
Pozdrawiam Was, Dziewczęta Drogie i zmykam, życząc Wam równie pięknych i mało bolesnych porodów jak mój
Kropla gratulacje!! Czekamy w takim razie na opis porodu!
Takie wieści nastrajają optymistycznie
michaela lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:Nina, a w Bochni dobre - w sensie grube mają te pieluchy tetrowe??? Kupilam kiedys 10 w Auchan - ale cienkie badziewne, teraz chce dokupić jeszcze z 15 ale o większej gramaturze. W środę M jedzie tam po wozek, materac, wanienke ze stelazem itp itd to może mu jeszcze o tych piluchach powiem:P Bo sam to nie bedzie wiedzial czy to grube czy nie pewnie:P
Ana27 lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:Dziewczyny, wiem że jest osobny wątek zakupowy, ale jak już jesteśmy w temacie który ręczny laktator bierzecie Zastanawiam się nat takim z Aventu za 99 zł http://allegro.pl/laktator-odciagacz-reczny-avent-natural-nowosc-i3615933180.html (ten sklep ma fajne ceny,ale sporo takich sobie opinii, ja tam kupowałam dlateo że wiedziałam że moge podejśc po odbiór osobiście)
i ten tommi tippi za 88 http://allegro.pl/laktator-tommee-tippee-wkladki-butelka-pojemnik-i3676662080.htmlmichaela lubi tę wiadomość
-
Sls.a Ja jadałam nimm 2
na 20min przed wejściem poruszał się ,a potem zasnoł i robił słodkie miny
No wiadomo że to łud.. szczęścia że różnie bywa:)
Kropla to i ja czekam na ten opis porodu. Gratulacje z całego serca:)
I prosimy o przepis na szybki poród ,dieta ,ćwiczenia
Buziaki dla Was;)) -
Nina wrote:Ja kupiłam tam 10 białych tetrowych i są super grube, jestem z nich mega zadowolona, bo kolorowe to pani powiedziała, że zawsze sa cieńsze...ale białe polecam na 100 %!! mój M jedzie tam w sobotę po wózek, fotelik, łóżeczko i materac i jak kupujesz u nich materac, łóżeczko i pościel, to łóżeczko masz w cenie od producenta( nasze 190 zł)więc super!
-
Nina wrote:Ja kupiłam tam 10 białych tetrowych i są super grube, jestem z nich mega zadowolona, bo kolorowe to pani powiedziała, że zawsze sa cieńsze...ale białe polecam na 100 %!! mój M jedzie tam w sobotę po wózek, fotelik, łóżeczko i materac i jak kupujesz u nich materac, łóżeczko i pościel, to łóżeczko masz w cenie od producenta( nasze 190 zł)więc super!
Pościele to kurcze z tego co pamietam starsznie drogie tam byl coś kolo 200zl?Ale to może jakies komplety. No a materac faktycznie był tak w trakcyjnej cenie prynjamniej tten lateksowy, który chciałam.
W takim razie tez powiemm M zeby kupił jeszcze e pieluchy tam:) wKoncu tylko to zostało mi do wyprania:PNina lubi tę wiadomość
-
Kropla serdeczne gratulacje! Kolejne malenstwo na swiecie
))
U mnie jakby cala akcja stanela w miejscu. Wstalam godzine temu z lozka, czuje sie polamana i caly czas mam ten brazowawy sluz, ale skurczy brak... Mam tylko nadzieje, ze to nie jest jakis falszywy alarm i cos sie zacznie dziac, jak nie dzis to jutro.