Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna Wracaj nam do Zdrowia Kochana nic na sile dbaj o siebie i odpoczywaj ;)
    Stokrotka ja tez Antka chce juz zobaczyc ;) Kciuki Trzymamy Mocno :) A M to nawet sny ma o Tobie ze rodzisz :)
    Nocka nieprzespana Chorobsko postanowilo sie rozgoscic bolala mnie tak glowa ze nawet paracetamol nie pomogl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 10:18

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka trzymam kciuki żeby poszło szybko, sprawnie i w miarę bezboleśnie! :)

Nienormalna życzę Ci żebyś szybko wróciła do formy. Tymus na pewno wynagrodzi Ci cały ból i niedługo nie będziesz pamiętać :)

Stokrotka84 lubi tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko dajesz!dajesz!trzymamy kciuki z synciem za Was!

Nienormalna ja pomimo sn to w szpitalu przez 5dni spalam moze w sumie z 10godz? Hehe pierwsza noc z kacperkiem to patrzylam na niego i odrenalina schodzila i wszystko a poza tym jasno bylo kobitki rodzace sie darly dzieci plakaly hehe nie bylo spania.no i do tej pory sie nie odespalam jeszcze haha.
    Ciekawa jestem jak Tymus wyglada?dodasz nam foteczki?

Stokrotka84 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba też coś się szykuje, wczoraj miałam już taki mocny skurcz, że się zastanawiałam czy to już to. Ale położyłam się i przeszło, a dzisiaj cisza.
    Chociaż jak pamiętam niektóre dziewczyny miały długo te skurcze przepowiadające.
    W każdym razie wysłałam męża po ostatnie drobiazgi i mogę rodzić :)

pasia27, Lalita2710, Nina82, Nina, ;oniqa, marzycielka29, Ana27, Amicizia, PAREL lubią tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yennefer ale wiesci..moze cie zlapie szybciej niz myslisz ;-)

Niemormalna wypoczywaj kazda chwile ile sie da.pranie itp poczeka..relaksuj sie i szybko dojdz do formy :-)

yennefer lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    Jak zobaczyłam ile zostało mi do porodu planowo 38 dni! To ruszyłam do pracy jak szalona, żeby podomykać sprawy... to juz na prawdę niewiele, zwłaszcza że kto wie czy z 38 nie zrobi się 30, tyłek mi się tez powiększa :D :D spróbuję się dzisiaj zmobilizować i wyjść po 2 tygodniowej przerwie na basen...

No leci leci :)
    To u mnie pokazuje 9 dni :)

Nina82, michaela lubią tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Yennefer ale wiesci..moze cie zlapie szybciej niz myslisz ;-)

Niemormalna wypoczywaj kazda chwile ile sie da.pranie itp poczeka..relaksuj sie i szybko dojdz do formy :-)

No w sumie to już jestem trochę podekscytowana że to tak blisko i nie mogę się doczekać jak zobaczę synka :)

Kropka lubi tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogóle opcja wicie gniazda włączyła mi się na całego.
    Chodzę tylko i sprzątam, piorę, układam i ustawiam :)
    Mąż patrzy na mnie trochę jak na wariatkę, bo co chwilę każę mu coś przesuwać :)
    Teraz właśnie montują nam szafę wnękową, to już wogóle będę spokojna jak wszystkie rzeczy będą tam poukładane :)

Lalita2710, Nina, marzycielka29 lubią tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zamawiam ostatnie potrzebne rzeczy przez internet, bo za bardzo mam nie chodzić po sklepach...dobrze, ze wcześniej sobie wybrałam wszystko, jednak allegro to super sprawa i też chce do 2 tygodni max spakować torbę do szpitala i być spokojna:-)

michaela lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dawna was podczytuję dziewczyny;) a dziś kończę II trymestr i wpadam na ostatnią prostą;) uwielbiam te gorące momenty, gdy któraś daje znak, że właśnie zaczyna rodzić;)Trzymam za Was kciuki;)
    U mnie jeszcze aż...99dni

michaela, yennefer, Perełka, Nina, Lula_w, welurka, Kropka, Blondi22 lubią tę wiadomość

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • PAREL Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    Dzieki dziewczynki :). Tymus wita forumowe cioteczki :). Nadrobie was po powrocie. Poki co opieka w szpitalu nad noworodkiem po cc to mega wyzwanie. Mam pytanie do dziewczyn jak dlugo trzeba poczekac az mi bol przejdzie ? Nie jestem w stanie sie wyprostowac :( a przy malym mam duzo roboty :(. Strasznie boli , dzis przez 2 h probowalam wstac z lozka :/. Czym mozna pryskac rane po to bedzie moja 2 nieprzespana noc od porodu....
    Kochana nie wiem jak często podają Ci środki przecibólowe, ale ja w 1 i 2 dobie miałam co 4h, na przemian paracetamol i ketonal a na noc dali mi morfinę więc było do wytrzymania a w 3 dobie już na życzenie więc wzięłam o 6rano a później o 16, później w domu zażyłam 3x ibuprom, z każdym dniem było coraz lepiej wiec nie brałam już środków przeciwbólowych, na pewno jak odczuwasz duzy ból to mozesz poprosić o kroplówkę, ja miałam cesarkę 0 6 rano a o 18 już chodziłam, musiałam zająć sie mała bo nie chcialam jej oddawać pielęgniarkom.. tak wogule to szybko sie pozbierałam, teraz patrząc z perspektywy to moje maleństwo dodało mi chyba nadludzkich sił :) Nienormalna z każda godziną będzie coraz lepiej, trzymam kciuki :*

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Ja też zamawiam ostatnie potrzebne rzeczy przez internet, bo za bardzo mam nie chodzić po sklepach...dobrze, ze wcześniej sobie wybrałam wszystko, jednak allegro to super sprawa i też chce do 2 tygodni max spakować torbę do szpitala i być spokojna:-)
    Nina ja tez chce zacząc powoli kupowac tylko nie wiem od czego zacząć jak znajdziesz jakies fajne rzeczy daj linka :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i u mnie włączyła się opcja kupowania- w końcu:P Bo wcześniej nie czułam tego jeszcze. Także też proszę o linki do fajnych stron i aukcji:)

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/pages/Centrum-Ozimek/351287104952090

pierwszy link o PARACETAMOLU W CIAZY i nowych badaniach

• Nina Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Nina ja tez chce zacząc powoli kupowac tylko nie wiem od czego zacząć jak znajdziesz jakies fajne rzeczy daj linka :)
    Nie wiem czego potrzebujesz? z reszta każdy ma inny gust i inne potrzeby, wiadomo:-) wczoraj np zamówiłam laktator i butelki Philips Avent Natural, a chce zamówić jeszcze koszule do szpitala i parę drobiazgów, jak coś będziesz wybierać, to dawaj linki, na pewno tu Ci ktoś pomoże lub doradzi:-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja potrzebuje koszule i staniki do karmienia, póxniej drobiazgi dla maluszka do kapieli + ręczniki dla małej, pieluszki flanelowei tetrowe no i to co mi będzie potrzebne do szpitala

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oniqa ja w tej hurtowni parę rzeczy zamawiałam. Może coś wy haczysz dla siebie. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=d&us_id=4222926

Koszule zamawiałam tu :http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-m-dl-rekaw-i3610765983.html( tylko ja z krótkim rękawkiem:) Dziewczyny z forum też zamawiały ją;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 13:09

;oniqa lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:11

;oniqa lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny jak cos to wysyłajcie stronki zawsze to lepiej jak juz ktos kupował i jest zadowolony niż kupic i dziadostwo sie okażr

Lula_w lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś lecę na USG <3 Mogę zobaczę w końcu mojego Bąbeleczka w 3d :D

Lula_w, Lalita2710, Nina, marzycielka29, Ana27, nick nieaktualny, ;oniqa, michaela, nick nieaktualny, Kropka lubią tę wiadomość

‹‹ 683 684 685 686 687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ