III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nienormalna Wracaj nam do Zdrowia Kochana nic na sile dbaj o siebie i odpoczywaj
Stokrotka ja tez Antka chce juz zobaczycKciuki Trzymamy Mocno
A M to nawet sny ma o Tobie ze rodzisz
Nocka nieprzespana Chorobsko postanowilo sie rozgoscic bolala mnie tak glowa ze nawet paracetamol nie pomoglWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 10:18
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Stokrotko dajesz!dajesz!trzymamy kciuki z synciem za Was!
Nienormalna ja pomimo sn to w szpitalu przez 5dni spalam moze w sumie z 10godz? Hehe pierwsza noc z kacperkiem to patrzylam na niego i odrenalina schodzila i wszystko a poza tym jasno bylo kobitki rodzace sie darly dzieci plakaly hehe nie bylo spania.no i do tej pory sie nie odespalam jeszcze haha.
Ciekawa jestem jak Tymus wyglada?dodasz nam foteczki?Stokrotka84 lubi tę wiadomość
-
U mnie chyba też coś się szykuje, wczoraj miałam już taki mocny skurcz, że się zastanawiałam czy to już to. Ale położyłam się i przeszło, a dzisiaj cisza.
Chociaż jak pamiętam niektóre dziewczyny miały długo te skurcze przepowiadające.
W każdym razie wysłałam męża po ostatnie drobiazgi i mogę rodzić
pasia27, Lalita2710, Nina82, Nina, ;oniqa, marzycielka29, Ana27, Amicizia, PAREL lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:Jak zobaczyłam ile zostało mi do porodu planowo 38 dni! To ruszyłam do pracy jak szalona, żeby podomykać sprawy... to juz na prawdę niewiele, zwłaszcza że kto wie czy z 38 nie zrobi się 30, tyłek mi się tez powiększa
spróbuję się dzisiaj zmobilizować i wyjść po 2 tygodniowej przerwie na basen...
No leci leci
To u mnie pokazuje 9 dni
Nina82, michaela lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Yennefer ale wiesci..moze cie zlapie szybciej niz myslisz
Niemormalna wypoczywaj kazda chwile ile sie da.pranie itp poczeka..relaksuj sie i szybko dojdz do formy
No w sumie to już jestem trochę podekscytowana że to tak blisko i nie mogę się doczekać jak zobaczę synka
Kropka lubi tę wiadomość
-
Wogóle opcja wicie gniazda włączyła mi się na całego.
Chodzę tylko i sprzątam, piorę, układam i ustawiam
Mąż patrzy na mnie trochę jak na wariatkę, bo co chwilę każę mu coś przesuwać
Teraz właśnie montują nam szafę wnękową, to już wogóle będę spokojna jak wszystkie rzeczy będą tam poukładaneLalita2710, Nina, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Ja też zamawiam ostatnie potrzebne rzeczy przez internet, bo za bardzo mam nie chodzić po sklepach...dobrze, ze wcześniej sobie wybrałam wszystko, jednak allegro to super sprawa i też chce do 2 tygodni max spakować torbę do szpitala i być spokojna:-)
michaela lubi tę wiadomość
-
Od dawna was podczytuję dziewczyny;) a dziś kończę II trymestr i wpadam na ostatnią prostą
uwielbiam te gorące momenty, gdy któraś daje znak, że właśnie zaczyna rodzić;)Trzymam za Was kciuki;)
U mnie jeszcze aż...99dnimichaela, yennefer, Perełka, Nina, Lula_w, welurka, Kropka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Dzieki dziewczynki
. Tymus wita forumowe cioteczki
. Nadrobie was po powrocie. Poki co opieka w szpitalu nad noworodkiem po cc to mega wyzwanie. Mam pytanie do dziewczyn jak dlugo trzeba poczekac az mi bol przejdzie ? Nie jestem w stanie sie wyprostowac
a przy malym mam duzo roboty
. Strasznie boli , dzis przez 2 h probowalam wstac z lozka
. Czym mozna pryskac rane po to bedzie moja 2 nieprzespana noc od porodu....
Nienormalna z każda godziną będzie coraz lepiej, trzymam kciuki :*
-
Nina wrote:Ja też zamawiam ostatnie potrzebne rzeczy przez internet, bo za bardzo mam nie chodzić po sklepach...dobrze, ze wcześniej sobie wybrałam wszystko, jednak allegro to super sprawa i też chce do 2 tygodni max spakować torbę do szpitala i być spokojna:-)
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Nina ja tez chce zacząc powoli kupowac tylko nie wiem od czego zacząć jak znajdziesz jakies fajne rzeczy daj linka
-
Oniqa ja w tej hurtowni parę rzeczy zamawiałam. Może coś wy haczysz dla siebie. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=d&us_id=4222926
Koszule zamawiałam tu :http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-m-dl-rekaw-i3610765983.html( tylko ja z krótkim rękawkiem:) Dziewczyny z forum też zamawiały jąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 13:09
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny