III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem jak tam z porodami, słyszałam że różnie bywa, koleżanka rodziła tam dwójke dzieci... leżałam tam na patologii ciąży, warunki takie sobie... ginekolog Wronisz był bardzo fajny pare lat temu, ale w tym roku zrobił na mnie raczej chłodne wrażenie... chyba ze był fajny pare lat temu bo byłam u niego prywatnie?
Tez tak może być...
Ale jak jest pani Chajkaluk na 4tm pietrze, na dzieciecym, to wiem że moje dziecko jeest w bardzo dobrych rekach i nic mu nie bedzie, a to że warunki lipne i że w kiblu rodzice i salowe palą fajki, nawet na oddziale dzieciceym to wtedy mi nie przeszkadza...najwazniejsza jest pani Chajkaluk. -
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:Nie wiem jak tam z porodami, słyszałam że różnie bywa, koleżanka rodziła tam dwójke dzieci... leżałam tam na patologii ciąży, warunki takie sobie... ginekolog Wronisz był bardzo fajny pare lat temu, ale w tym roku zrobił na mnie raczej chłodne wrażenie... chyba ze był fajny pare lat temu bo byłam u niego prywatnie?
Tez tak może być...
Ale jak jest pani Chajkaluk na 4tm pietrze, na dzieciecym, to wiem że moje dziecko jeest w bardzo dobrych rekach i nic mu nie bedzie, a to że warunki lipne i że w kiblu rodzice i salowe palą fajki, nawet na oddziale dzieciceym to wtedy mi nie przeszkadza...najwazniejsza jest pani Chajkaluk.
-
Ja też dziś byłam na spacerze a później pochodziłam po sklepach. Dzieciak tak mi jakąś żyłę uciskał, że aż zaczęłam niemalże kuleć. Pachwina i udo tak jakby sparaliżowane
Ale się nie dam i spacery będę robić codziennie
michaela, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lula_w wrote:No to ja Ci zazdroszcze bo u mnie na czczo 80 a po 2h 142, czekam na piątkową wizytę u lekarza, dietka już przez siebie wprowadzona
Blondi na żelazo pij sok z buraka i wcinaj natkę pietruszki
no ja to moge zjesc słodkie a i tak bede miała niski poziom cukru
-
Kropka wrote:Ja też dziś byłam na spacerze a później pochodziłam po sklepach. Dzieciak tak mi jakąś żyłę uciskał, że aż zaczęłam niemalże kuleć. Pachwina i udo tak jakby sparaliżowane
Kropka lubi tę wiadomość
-
Lula_w wrote:Oficjalnie witam się w III trymestrze
jak to szybko zleciało, dopiero co były dwie kreseczki na teście
Nienormalna gratulacje dla Ciebie, Synusia i oczywiście dla Tatusia
Sla.s i ;oniqa wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, spełnienia najskrytszych marzeń -
nick nieaktualnyKropka wrote:Ja też dziś byłam na spacerze a później pochodziłam po sklepach. Dzieciak tak mi jakąś żyłę uciskał, że aż zaczęłam niemalże kuleć. Pachwina i udo tak jakby sparaliżowane
To raczej nie dzidzia od wiercenia sieTo ten słynny bol w pachwinie na przygotowania do porodu
-
A ja zrobilam wypad do Ikei mimo,ze mi nie mozna za bardzo...ale kupilismy loze do sypialni i pare drobiazgow do nowego domu;-) potem siedzialam juz grzecznie na laweczce,a maz wszystko szukal i odbieral;-) caly tydzien grzecznie lezakowalam,nic mnie nie boli,wiec mysle,ze nie zaszkodzilam tym swojej szyjce...teraz juz tez leze;-) a jeszcze czeka nas przeprowadzka ajajaj
Ana27 lubi tę wiadomość
-
Jesli wampiry istnieja to napewno beda sie trzymac ode mnie z daleka;) jestem iscie czosnkowa;) Wykorzystalam wszystkie mozliwe sposoby i oby sie nie rozwinelo..patrzac na meza nadzieja jest niewielka ..ma taki kaszel ze chce mu pluca wyrwac..a propo mojej przyjaciolce kaszel przyspieszyl akcje porodowa
i biedny ledwo zyje
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Kropka wrote:Myślisz, że to to? Oj to chyba czas torbę do szpitala zacząć pakować
Kropka na tym etapie ciąży co jesteś to warto już o tym pomyśleć i zacząć pakowanie, bo ani się obejrzysz a ciąża donoszona będzie i maleństwo będzie mogło przyjść na światKropka lubi tę wiadomość
-
Amicizia wrote:właśnie osbie zmierzyłam obwód mojego brzuszka i mam 115 cm
Ja mialam 114 cm w tamtym tygodniuKazde brzuszko jest inne
bedzie mi go troche brakowalo ale chcialabym juz miec porod za soba.juz niedlugo!!
Amicizia, Rika, rubi67 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15