X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • michaela Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu nie miało by być to wskazane?

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm niewiem różne opinie czytałam :) więc myślałam że lepiej się tutaj na forum zapytać

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nadrobiłam zaległości :)

Teraz oficjalnie modę się zWami przywitać dzisiaj zaczełam III trymestr, ale to zleciało a jeszcze niedawno był I i się zastanawiałam gdzie tam mi do III :)

Amiciza, Asiulka83, Kropka śliczne macie brzuszki, ja też musze zrobić nowe zdjęcia, apropo zdjęć chciałam sobie zrobic profesjonalną sesje z brzuszkiem ale stwierdziłam że lepiej poczekać a się moja kruszynka urodzi i zrobić sobie w 3 :)]

Nienormalna jeszcze raz serdeczne gratulacje, strasznie mi Cie szkoda że sie musiałas tyle męczyc a w rezultacie zrobili Ci CC, moja koleżanka też tak miała rozwarcie na 10 cm męczyła się 2 h a i tak jej zrobili cesarke.

Michela co do porodu w domu też się nad tym zastanawiałam w sensie teściowa i koleżanka która odbiera porody i prowadzi SR proponowały taki poród. Powiedziały że dużo osób się decyduje na taki poród, ale ja jakoś nie jestem przekonana co w szpitalu to w szpitalu, nyby bym miała super opieke bo:
    Teściowa- położna
    koleżanaka -położna i odbiera porody
    2 koleżanka- położna
    3 koleżanka pielęgniarka która pracuje w przychodni z dziećmi
    nie jest źle ale jednak wybrałam szpital :)

Moja mała ostatnio była mega rozbrykana a od 2 dni znów spokojna, jeszcze sie nie urodziła a już ma humorki jak prawdziwa kobieta- tak mówi mój mąż :P

Dziewczyny życze miłej i spokojnej niedzieli ja za niedługo jade do babci od mojego M i na groby dlatego dopiero będe wieczorkiem :)

Kropka, Amicizia, Asiulka83, Blondi22, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak pytam, bo się nie zastanawiałam nad tym wcześniej :) Wiem ze sporo dziewczyn stosuje na zmiany tradzikowe w ciazy ten krem, ale najlepiej poczekac na Lalitę, ona jest kosmetologiem i naszym ekspertem:)

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yhym :) mi bardzo pomagałam maść z witaminą A , ale podobno w ciąży nie można jej używać

michaela lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sudocremu to uzywalam cala ciaze na miejsca po goleniu rewelacja bo zadnych krostek ani nic takiego na twarz tez :-) teraz tez uzywam i kocham go haha

szczessciara, michaela, Ana27 lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dzisiaj sobie pojade do apteki kupić ten sudocrem bo te zmiany trądzikowe na twarzy mnie wykończą :p

pasia27 lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna gratulacje.super wiesci i gesia skorka jak przeczytalam :-) no to Tymus sobie wazyl jednak i dlugi.wychodowalas ladnego chlopczyka hehe

No to teraz czekam na reszte Ane Lalite Lilke Michaele Yennefer Amicizie Rubi Nine Blueberry i Stokrotke :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 09:14

Suzy Lee, michaela, Lalita2710, Ana27, yennefer, Amicizia, rubi67, blueberry, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s życzę Tobie i sobie wszystkiego najlepszego :P ;)

pasia27, aiwlys, Kropka lubią tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) ja juz kawkę wypiłam :) lece sie więc ogarnąć i do mamusi na obiad :) miłej niedzieli :)

szczessciara lubi tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c Sto lat dla nas <3 haha!
    A oficjalnie to mogę Ci pożyczyć głównie tego żeby Maluszek doczekał do terminu urodził się calutki i zdrowiutki (co jest oczywiste!), a prywatnie czego sobie tylko zapragniesz. :D Sto lat, sto lat! :D

Ps. Mi mój szkrabuś od rana stara się życzenia chyba przekazać, bo się wierci i wierci :D <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 10:10

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.S Moni_C Wszystkiego Najlepszego dziewczyny z Okazji Urodzinek:)
    Aby wszystko w życiu szło po waszej myśli ;)

Pasia mówisz sudocrem na krostki po goleniu:D spróbuje. Nigdy ich nie miałam ,ale teraz pod koniec ciąży zaczeły mi się robić podrażnienia.

Co do trądziku to ciężka sprawa ,gdyż zmiany hormonalne w organizmie kobiety są bardzo duże... i czasem... ciężko coś poradzi z zewnątrz na nie.
    Bo są kobiety ,które nigdy trądziku nie miały ,a zaczął pojawiać się w ciąży ,a po ciąży jak za odjęciem czarodziejskiej różdżki odchodził.
    Ja osobiście nigdy z trądzikiem nie miałam styczności. I ciężko mi doradzić jakiś skuteczny sposób "domowy" na łagodzenie go. Bo jak wiadomo w salonie robi się zabiegi na trądzik bardziej wyleczony, blizny po trądzikowe.
    Sam trądzik ,to już dermatolog...
    Myślę że może ,zmiana diety coś pomoże ,ale tez bez szału:
    Można poczytać artykuł: http://portal.abczdrowie.pl/problemy-z-cera-w-ciazy

aiwlys, pasia27 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s, Moni_C spełnienia wszystkich marzeń :)

aiwlys lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s, Moni_C spełnienia wszystkich marzeń :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Amicizia my też sprawdzaliśmy naszą zdolność. W paru bankach powiedziano nam, że taka i taka, znaleźliśmy mieszkanko i poszliśmy złożyć wnioski. Nigdy bym nie dała nikomu zadatku na mieszkanie nie mając pewności, że dostanę kredyt. Pewność była 100%. Dopiero ta cholerna pi**a z mojej pracy powiedziała przy weryfikacji telefonicznej, że jestem w ciąży (s**a pie***a). Sorry :| Ale przez taką idiotkę straciliśmy wszystko.

Ale pinda;/ Choc jak bylismy u doradcy to jak nam wyliczał w roznych bankach zdolnosc to jakos sam fakt ciazy nie robil roznicy chyba wiekszej. Mówił, że po urodzeniu dziecka niektore banki - ale mało - nie wlicza macierzynskiego w dochód heheheheheh czyli tak jakby była tylko pensja M:P Ale to na szczescie nie jest w kazdym banku praktykowane:P

Kurcze Blueberry w końcu musi się udać! Zdolność macie tylko te głupie formalności..

blueberry lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Nienormalna gratulacje.super wiesci i gesia skorka jak przeczytalam :-) no to Tymus sobie wazyl jednak i dlugi.wychodowalas ladnego chlopczyka hehe

No to teraz czekam na reszte Ane Lalite Lilke Michaele Yennefer Amicizie Rubi Nine Blueberry i Stokrotke :-)

Kurcze, Pasiu, to że wpisałaś mnnie pierwszą w kolejce to chyba nie jakis znak?:P:P:P hehe Sla.s mi jakoś wywróżyła 37-38tc wiec tego sie trzymajmy heheheh:)))

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:))) Spedzcie ten dzień cudnie:)))

zsxuot7.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s i Moni_C wszystkiego najlepszego :)niech wszystko się wam spełni!

82do20mm8gkktux6.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla solenizantek najserdeczniejsze życzenia:) spełnienia marzeń i pociechy z pociech:P

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • PAREL Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dziewczęta :)

Serdeczne gratulacje Synusia dla Nienormalnej :)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

‹‹ 679 680 681 682 683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ