III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to nadrobiłam zaległości
Teraz oficjalnie modę się zWami przywitać dzisiaj zaczełam III trymestr, ale to zleciało a jeszcze niedawno był I i się zastanawiałam gdzie tam mi do III
Amiciza, Asiulka83, Kropka śliczne macie brzuszki, ja też musze zrobić nowe zdjęcia, apropo zdjęć chciałam sobie zrobic profesjonalną sesje z brzuszkiem ale stwierdziłam że lepiej poczekać a się moja kruszynka urodzi i zrobić sobie w 3]
Nienormalna jeszcze raz serdeczne gratulacje, strasznie mi Cie szkoda że sie musiałas tyle męczyc a w rezultacie zrobili Ci CC, moja koleżanka też tak miała rozwarcie na 10 cm męczyła się 2 h a i tak jej zrobili cesarke.
Michela co do porodu w domu też się nad tym zastanawiałam w sensie teściowa i koleżanka która odbiera porody i prowadzi SR proponowały taki poród. Powiedziały że dużo osób się decyduje na taki poród, ale ja jakoś nie jestem przekonana co w szpitalu to w szpitalu, nyby bym miała super opieke bo:
Teściowa- położna
koleżanaka -położna i odbiera porody
2 koleżanka- położna
3 koleżanka pielęgniarka która pracuje w przychodni z dziećmi
nie jest źle ale jednak wybrałam szpital
Moja mała ostatnio była mega rozbrykana a od 2 dni znów spokojna, jeszcze sie nie urodziła a już ma humorki jak prawdziwa kobieta- tak mówi mój mąż
Dziewczyny życze miłej i spokojnej niedzieli ja za niedługo jade do babci od mojego M i na groby dlatego dopiero będe wieczorkiem
Kropka, Amicizia, Asiulka83, Blondi22, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nienormalna gratulacje.super wiesci i gesia skorka jak przeczytalam
no to Tymus sobie wazyl jednak i dlugi.wychodowalas ladnego chlopczyka hehe
No to teraz czekam na reszte Ane Lalite Lilke Michaele Yennefer Amicizie Rubi Nine Blueberry i StokrotkeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 09:14
Suzy Lee, michaela, Lalita2710, Ana27, yennefer, Amicizia, rubi67, blueberry, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni_c Sto lat dla nas
haha!
A oficjalnie to mogę Ci pożyczyć głównie tego żeby Maluszek doczekał do terminu urodził się calutki i zdrowiutki (co jest oczywiste!), a prywatnie czego sobie tylko zapragniesz.Sto lat, sto lat!
Ps. Mi mój szkrabuś od rana stara się życzenia chyba przekazać, bo się wierci i wierciWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 10:10
-
Sla.S Moni_C Wszystkiego Najlepszego dziewczyny z Okazji Urodzinek:)
Aby wszystko w życiu szło po waszej myśli
Pasia mówisz sudocrem na krostki po goleniu:D spróbuje. Nigdy ich nie miałam ,ale teraz pod koniec ciąży zaczeły mi się robić podrażnienia.
Co do trądziku to ciężka sprawa ,gdyż zmiany hormonalne w organizmie kobiety są bardzo duże... i czasem... ciężko coś poradzi z zewnątrz na nie.
Bo są kobiety ,które nigdy trądziku nie miały ,a zaczął pojawiać się w ciąży ,a po ciąży jak za odjęciem czarodziejskiej różdżki odchodził.
Ja osobiście nigdy z trądzikiem nie miałam styczności. I ciężko mi doradzić jakiś skuteczny sposób "domowy" na łagodzenie go. Bo jak wiadomo w salonie robi się zabiegi na trądzik bardziej wyleczony, blizny po trądzikowe.
Sam trądzik ,to już dermatolog...
Myślę że może ,zmiana diety coś pomoże ,ale tez bez szału:
Można poczytać artykuł: http://portal.abczdrowie.pl/problemy-z-cera-w-ciazyaiwlys, pasia27 lubią tę wiadomość
-
blueberry wrote:Amicizia my też sprawdzaliśmy naszą zdolność. W paru bankach powiedziano nam, że taka i taka, znaleźliśmy mieszkanko i poszliśmy złożyć wnioski. Nigdy bym nie dała nikomu zadatku na mieszkanie nie mając pewności, że dostanę kredyt. Pewność była 100%. Dopiero ta cholerna pi**a z mojej pracy powiedziała przy weryfikacji telefonicznej, że jestem w ciąży (s**a pie***a). Sorry
Ale przez taką idiotkę straciliśmy wszystko.
Ale pinda;/ Choc jak bylismy u doradcy to jak nam wyliczał w roznych bankach zdolnosc to jakos sam fakt ciazy nie robil roznicy chyba wiekszej. Mówił, że po urodzeniu dziecka niektore banki - ale mało - nie wlicza macierzynskiego w dochód heheheheheh czyli tak jakby była tylko pensja M:P Ale to na szczescie nie jest w kazdym banku praktykowane:P
Kurcze Blueberry w końcu musi się udać! Zdolność macie tylko te głupie formalności..
blueberry lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Nienormalna gratulacje.super wiesci i gesia skorka jak przeczytalam
no to Tymus sobie wazyl jednak i dlugi.wychodowalas ladnego chlopczyka hehe
No to teraz czekam na reszte Ane Lalite Lilke Michaele Yennefer Amicizie Rubi Nine Blueberry i Stokrotke
Kurcze, Pasiu, to że wpisałaś mnnie pierwszą w kolejce to chyba nie jakis znak?:P:P hehe Sla.s mi jakoś wywróżyła 37-38tc wiec tego sie trzymajmy heheheh:)))