X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech no właśnie przeczytałam wpis w pamiętniku, strasznie smutna historia :( Ale dobrze że się nie poddają i walczą o Natalkę.

82do20mm8gkktux6.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    MOze mały chiałżeby mamusia zdazyla sobie konto zamkna ci kupic nowy drugi biustonosz? mam nadzieje z enie słucha mojej psychiki. Bo wiecie, rozsądek mówi, żeby juz sie rodził bo to czas na niego, a z drugiej strony to tak nam wygodnie i bede tesknic za jego ruchami w brzuszku, wiec sa to sprzeczne informacje. Niech mały robi to co dla niego najlepsze a mamusi lepiej niech nie słucha ;P

Ja też chyba wysyłam sprzeczne informacje :)
    Mój synek chyba czekał aż wszystkie meble dojadą i zrobię wszystkie zakupy :) I tak już wszystko gotowe, więc mu mówię - Mateusz możesz już spokojnie wychodzić :) Ale jemu też tam chyba wygodnie w brzuszku :)

Amicizia lubi tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamo:( Mega podziwiam takie osoby jak ona! Daje radę i nie poddaje się!

zsxuot7.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko człowiek nigdy nie wie co go w życiu czeka :(

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaja1991 wrote:
    Cieszcie sie brzuszkiem dziewczyny:P ja po porodzie odruchowo glaskalam brzuszek i dziwna taka pustka,
    strasznie dziwna :)
    zwłaszcza , że mi brzuszek jeszcze pozostał, ale już nikt w nim nie kopie :)
    za to płacze wniebogłosy ;)

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • kaja1991 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymus juz daje popalic? My na poczatku spalismy z malym w lozku i ladnie spal i w cale nie prawda ze sie przyzwyczai , po miesiacu spal juz sam w lozeczku, gdzies czytalam ze aby dziecko spalo samo spokojnie w lozeczku musi czuc sie bezpiecznie

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

kaja1991
    iv093e5elgj3447p.png
    3125635e9e884c2a.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaasiaczek_ wrote:
    dziewczyny, nie wiem czy Was to zainteresuje, ale Martek dodała notkę w swoim pamiętniku o stanie zdrowia Natalki.
    przeczytałam wpis w pamiętniku....i się popłakałam :(
    Znam i śledziłam historię MArtek i zastnawiam się dlaczego ją to wszystko spotkało :(. Straszna historia :(

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaja1991 wrote:
    Tymus juz daje popalic? My na poczatku spalismy z malym w lozku i ladnie spal i w cale nie prawda ze sie przyzwyczai , po miesiacu spal juz sam w lozeczku, gdzies czytalam ze aby dziecko spalo samo spokojnie w lozeczku musi czuc sie bezpiecznie
    tak, zwłaszcza w nocy - nie daje spać zmęczonym rodzicom ;)
    Ale podejrzewam, że może był głodny...położne źle doradziły z karmieniem, teraz będę go częściej karmić może będzie lepiej sypiał :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja zgadza sie co pół godziny czy jakos tak wychodzisz z wanny bo musza wymienic wode itd. Ale jak dokłądnie jest to nie wiem, dowiem sie jak mi sie uda urodzic. podobno to wcale neijest tak, ze jak sie trafi, bo oni widza co sie dzieje i jak nie sadze zeby przy tych skurczach partych kazali ci z wody wychodzic itp. CHodzi raczej o to zeby nie spedzic w tej samej wodzie ilus tam godzin no i do wody mozesz wejsc dopieor jak masz jesli dobre pamietam 4 cm rozwiarcia wczesniej nie wolno. Jak sie uda i urodze w wodzie to na pewno dokladnie opisze swoj poród :)

póki co szykuje sobie kapiel w zwyklej wannie :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yennefer dokładnie, najpierw zeby nie urodzic, potem now cyhodz wreszcie i biedne dziecko nie wie co robic.

a z długim spacerem to uwazaj, u mnie zamiast skurczy ból nog i zmeczeni :D

yennefer lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Niektóre z was od jakiegoś czasi borykaja sie z problemem ze snen...
    U mnir sie to zaczelo... mam takie bole w miednicy krzyżach że nie wiem jak sie ulozyc... niewiem.. co sie poruszr to mnie boli czuje sie jak emeryt...

A nie jestem lweem kanapowym co ma kości zastane..

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Lalita, wiem co czujesz, też nie mogę zasnąć do 2, a teraz już wstałam, też wszystko mnie boli, ciężko się ułożyć, jak już zasnę, to nawet dobrze śpię i nie wstaję siku chociaż

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego.dnia. Nie nadrobie was jestem z mężem i małym nad morzem :-) he późne wakacje :-)

Lula_w, Perełka, Amicizia, Ana27 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sen to jest koszmar.nie sypiam do 2.. 3.. wszyscy mowia spij ile wlezie..latwo powiedziec kiedy ja nie moge!!!

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja jak zasne też śpie jak zabita... ale wiecznie sikam w nocy...
    A żeby sie wysikać trzeba wstac z łòżka i do niego wejść ja man wrazenie ze miednica mi sie rozkruszy..m hah

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis z samego rana mezus pojechal kupic lozeczko,materac i fotelik;-) dzis zlozy lozeczko i bedziemy wietrzyc materacyk,fajnie tak juz coraz blizej wielkie zmiany!

Lalita2710, Ana27 lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam Martek z forum ale nie miałam zielonego pojęcia o jej sytuacji. Tak bardzo współczuje :( i jednocześnie podziwiam za siłę do walki. Mam nadzieje, że wszystko się ułoży jeszcze.. :(

Tak w ogóle to dzień dobry. Co do nocnych pobudek miałam ich 5 w nocy, teraz zmalały do 3. I Mały już ma na tyle siły, że potrafi mnie wybudzić ze snu :)

• rubi67 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, historia Martek doprowadzila mnie do lez ;( Podziwiwam ja za sile walki.

Zauwazylam jakis brazowy sluz, nawet sporo tego. Dziwne, ze wczoraj gin mi nic nie powiedzial na ten temat. Wiecie co to moze byc ? ;/

Co do snu to budze sie co 2 - 3 godz w nocy, czyzby mala mnie przyzwyczajala i tym o to zapowiadala ze tak wlasnie bede do niej wstawac ??:)

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rubi67 wrote:
    Czesc dziewczyny, historia Martek doprowadzila mnie do lez ;( Podziwiwam ja za sile walki.

Zauwazylam jakis brazowy sluz, nawet sporo tego. Dziwne, ze wczoraj gin mi nic nie powiedzial na ten temat. Wiecie co to moze byc ? ;/

Co do snu to budze sie co 2 - 3 godz w nocy, czyzby mala mnie przyzwyczajala i tym o to zapowiadala ze tak wlasnie bede do niej wstawac ??:)
    Witam

ja taki brązowy śluz miałam przez dwa dni od wizty u ginki. Taki gesty brązowy. U mnie to chyba był czop, potem zaczełam dostawać bardzo sporadcyzne skurcze i tak jakos sporadycznie im zostało :D

rubi67, Lilka lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brazowy sluz pojawil sie u Stokrotki przed porodem Rubi ;) mialas badanie ginekol? Moze tez po badaniu.

aiwlys lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
‹‹ 711 712 713 714 715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ