III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Amicizia wrote:MOze mały chiałżeby mamusia zdazyla sobie konto zamkna ci kupic nowy drugi biustonosz? mam nadzieje z enie słucha mojej psychiki. Bo wiecie, rozsądek mówi, żeby juz sie rodził bo to czas na niego, a z drugiej strony to tak nam wygodnie i bede tesknic za jego ruchami w brzuszku, wiec sa to sprzeczne informacje. Niech mały robi to co dla niego najlepsze a mamusi lepiej niech nie słucha ;P
Ja też chyba wysyłam sprzeczne informacje
Mój synek chyba czekał aż wszystkie meble dojadą i zrobię wszystkie zakupyI tak już wszystko gotowe, więc mu mówię - Mateusz możesz już spokojnie wychodzić
Ale jemu też tam chyba wygodnie w brzuszku
Amicizia lubi tę wiadomość
-
kaja1991 wrote:Cieszcie sie brzuszkiem dziewczyny:P ja po porodzie odruchowo glaskalam brzuszek i dziwna taka pustka,
zwłaszcza , że mi brzuszek jeszcze pozostał, ale już nikt w nim nie kopie
za to płacze wniebogłosy -
Tymus juz daje popalic? My na poczatku spalismy z malym w lozku i ladnie spal i w cale nie prawda ze sie przyzwyczai , po miesiacu spal juz sam w lozeczku, gdzies czytalam ze aby dziecko spalo samo spokojnie w lozeczku musi czuc sie bezpiecznie
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
kaaasiaczek_ wrote:dziewczyny, nie wiem czy Was to zainteresuje, ale Martek dodała notkę w swoim pamiętniku o stanie zdrowia Natalki.
Znam i śledziłam historię MArtek i zastnawiam się dlaczego ją to wszystko spotkało. Straszna historia
-
kaja1991 wrote:Tymus juz daje popalic? My na poczatku spalismy z malym w lozku i ladnie spal i w cale nie prawda ze sie przyzwyczai , po miesiacu spal juz sam w lozeczku, gdzies czytalam ze aby dziecko spalo samo spokojnie w lozeczku musi czuc sie bezpiecznie
Ale podejrzewam, że może był głodny...położne źle doradziły z karmieniem, teraz będę go częściej karmić może będzie lepiej sypiał
-
Kaja zgadza sie co pół godziny czy jakos tak wychodzisz z wanny bo musza wymienic wode itd. Ale jak dokłądnie jest to nie wiem, dowiem sie jak mi sie uda urodzic. podobno to wcale neijest tak, ze jak sie trafi, bo oni widza co sie dzieje i jak nie sadze zeby przy tych skurczach partych kazali ci z wody wychodzic itp. CHodzi raczej o to zeby nie spedzic w tej samej wodzie ilus tam godzin no i do wody mozesz wejsc dopieor jak masz jesli dobre pamietam 4 cm rozwiarcia wczesniej nie wolno. Jak sie uda i urodze w wodzie to na pewno dokladnie opisze swoj poród
póki co szykuje sobie kapiel w zwyklej wannieBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Niektóre z was od jakiegoś czasi borykaja sie z problemem ze snen...
U mnir sie to zaczelo... mam takie bole w miednicy krzyżach że nie wiem jak sie ulozyc... niewiem.. co sie poruszr to mnie boli czuje sie jak emeryt...
A nie jestem lweem kanapowym co ma kości zastane..
-
nick nieaktualnyPamiętam Martek z forum ale nie miałam zielonego pojęcia o jej sytuacji. Tak bardzo współczuje
i jednocześnie podziwiam za siłę do walki. Mam nadzieje, że wszystko się ułoży jeszcze..
Tak w ogóle to dzień dobry. Co do nocnych pobudek miałam ich 5 w nocy, teraz zmalały do 3. I Mały już ma na tyle siły, że potrafi mnie wybudzić ze snu -
Czesc dziewczyny, historia Martek doprowadzila mnie do lez ;( Podziwiwam ja za sile walki.
Zauwazylam jakis brazowy sluz, nawet sporo tego. Dziwne, ze wczoraj gin mi nic nie powiedzial na ten temat. Wiecie co to moze byc ? ;/
Co do snu to budze sie co 2 - 3 godz w nocy, czyzby mala mnie przyzwyczajala i tym o to zapowiadala ze tak wlasnie bede do niej wstawac ?? -
rubi67 wrote:Czesc dziewczyny, historia Martek doprowadzila mnie do lez ;( Podziwiwam ja za sile walki.
Zauwazylam jakis brazowy sluz, nawet sporo tego. Dziwne, ze wczoraj gin mi nic nie powiedzial na ten temat. Wiecie co to moze byc ? ;/
Co do snu to budze sie co 2 - 3 godz w nocy, czyzby mala mnie przyzwyczajala i tym o to zapowiadala ze tak wlasnie bede do niej wstawac ??
ja taki brązowy śluz miałam przez dwa dni od wizty u ginki. Taki gesty brązowy. U mnie to chyba był czop, potem zaczełam dostawać bardzo sporadcyzne skurcze i tak jakos sporadycznie im zostałorubi67, Lilka lubią tę wiadomość